Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
UEFA odabrala 40 najboljih nogometaša u Evropi
golmani: Iker Casillas (Real Madrid), Peter Čech (Chelsea), Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer (Bayern).
odbrambeni igrači: Sergio Ramos (Real Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Andrea Barzagli (Juventus), Ashley Cole (Chelsea), Branislav Ivanović (Chelsea), Jordi Alba (Barcelona), Vincent Kompany (Manchester City), Philipp Lahm (Bayern), Javier Mascherano (Barcelona), Pepe (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Thiago Silva (PSG).
veznjaci: Xabi Alonso (Real Madrid), Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Eden Hazard (Chelsea), Andres Iniesta (Barcelona), Juan Mata (Chelsea), Claudio Marchisio (Juventus), Mesut Özil (Real Madrid), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Reus (Borussia Dortmund), David Silva (Manchester City), Yaya Toure (Manchester City), Xavi Hernandez (Barcelona).
napadači: Sergio Agüero (Manchester City), Burak Yilmaz (Galatasaray), Lionel Messi (Barcelona), Edinson Cavani (Napoli), Didier Drogba (Shanghai Shenhua), Radamel Falcao (Atletico), Mario Gomez (Bayern), Klaas-Jar Huntelaar (Schalke), Zlatan Ibrahimović (PSG), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Robin Van Persie (Manchester United).
nema ni jednog naseg igraca
golmani: Iker Casillas (Real Madrid), Peter Čech (Chelsea), Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer (Bayern).
odbrambeni igrači: Sergio Ramos (Real Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Andrea Barzagli (Juventus), Ashley Cole (Chelsea), Branislav Ivanović (Chelsea), Jordi Alba (Barcelona), Vincent Kompany (Manchester City), Philipp Lahm (Bayern), Javier Mascherano (Barcelona), Pepe (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Thiago Silva (PSG).
veznjaci: Xabi Alonso (Real Madrid), Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Eden Hazard (Chelsea), Andres Iniesta (Barcelona), Juan Mata (Chelsea), Claudio Marchisio (Juventus), Mesut Özil (Real Madrid), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Reus (Borussia Dortmund), David Silva (Manchester City), Yaya Toure (Manchester City), Xavi Hernandez (Barcelona).
napadači: Sergio Agüero (Manchester City), Burak Yilmaz (Galatasaray), Lionel Messi (Barcelona), Edinson Cavani (Napoli), Didier Drogba (Shanghai Shenhua), Radamel Falcao (Atletico), Mario Gomez (Bayern), Klaas-Jar Huntelaar (Schalke), Zlatan Ibrahimović (PSG), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Robin Van Persie (Manchester United).
Za godinu dana moguće je da bude pokoji igrač na listi. Po kvaliteti tu bi mogao biti najprije Pjanić, naravno potrebno je da mu se poslože neke stvari u karijeri. Jasno je da će se kad tad naći na vrhu liste najboljih veznjaka. Također, Asmir Begović ukoliko uskoro ode u nekog velikana, vrlo brzo ide na ovu listu. Naravno, nije nužno da promjeni klub tako brzo, jer i ovako pruža sjajne partije i najbolji je trenutno u Ligi.ciza je napisao/la:UEFA odabrala 40 najboljih nogometaša u Evropi
Ne bih da zaboravim Edina, ali ovakav kakav je trenutno, ne može u top igrače Europe. Ako promjeni klub i donekle pristup u igri, mogao bi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Zlatan Muslimović, vrsni bh. nogometaš
Šveđani su htjeli dva Zlatana, ali moje srce je u BiH
- Nikada nisam imao dilemu o tome koji ću reprezentativni dres obući, iako su Šveđani bili najagilniji. Htjeli su da imaju dva Zlatana u napadu, ali Bosna i Hercegovina je moja država, moje srce je ovdje, Ibrino tamo. Ja sam njima zahvalan do groba za sve što su uradili za mene. Niko me nije gurao, nikome nisam podilazio. U životu je bitno da čovjek svojim radom i trudom napravi velike stvari - kaže Muslimović.
- Dolazak u Kinu bio je pravi potez. Prvenstveno sam fudbaler i bitno je da igram. Što se tiče igranja za reprezentaciju, tu je šef, koji odlučuje ko će igrati. Ako me pozove, bit ću najsretniji čovjek na svijetu, a ako i ne, opet sam sretan. Prvi smo na tabeli u našoj grupi, a to samo ludom čovjeku može smetati - kaže vrsni bh. napadač.
BRAVO ZLAJA!!
Šveđani su htjeli dva Zlatana, ali moje srce je u BiH
- Nikada nisam imao dilemu o tome koji ću reprezentativni dres obući, iako su Šveđani bili najagilniji. Htjeli su da imaju dva Zlatana u napadu, ali Bosna i Hercegovina je moja država, moje srce je ovdje, Ibrino tamo. Ja sam njima zahvalan do groba za sve što su uradili za mene. Niko me nije gurao, nikome nisam podilazio. U životu je bitno da čovjek svojim radom i trudom napravi velike stvari - kaže Muslimović.
- Dolazak u Kinu bio je pravi potez. Prvenstveno sam fudbaler i bitno je da igram. Što se tiče igranja za reprezentaciju, tu je šef, koji odlučuje ko će igrati. Ako me pozove, bit ću najsretniji čovjek na svijetu, a ako i ne, opet sam sretan. Prvi smo na tabeli u našoj grupi, a to samo ludom čovjeku može smetati - kaže vrsni bh. napadač.
BRAVO ZLAJA!!
Nabijem ga na cundaru,ko je pravio ovu listu. Blazczykowski? Drogba? Huntelaar? Silva? Lewandowski? NIDJE VEZE!ciza je napisao/la:UEFA odabrala 40 najboljih nogometaša u Evropi
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bosanci koji igraju večeras:
Armin Cerimagic (Gent – Anderlecht) 20:00
Zlatan Ibrahimović (Valenciennes - Paris Saint-Germain) 19:00
Edin Cocalić (M. Haifa – Netanya) 19:45
Miralem Pjanić (AS Roma – Atalanta) 21:00
A samo jedan je standardan reprezentativac od njih , a tema se zove "Reprezentativci". Ne znam što uopšte Ibru spominješMrAmani96 je napisao/la:Bosanci koji igraju večeras:

Ma onako... Ako neko zeli gledati utakmicu sa nasim igracima...viKK je napisao/la:A samo jedan je standardan reprezentativac od njih , a tema se zove "Reprezentativci". Ne znam što uopšte Ibru spominješMrAmani96 je napisao/la:Bosanci koji igraju večeras:
Kakav Ibrahimov care, koju si ti rakiju popijo hahaha? I Cocalic je standardan u prvoj postavi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Po meni najbolji 11 zasad:

Zamjeni Misketa za Salihovića (u toj formaciji ) i Alispahića za Stevanovića. Iako bi mogao i Zukanović na poziciju Pandže, a eventualno bi u sastav mogao ući Kolašinac ako se bude sredilo za njega..
MrAmani96 je napisao/la:Po meni najbolji 11 zasad:

Fali mu Ibricic i zacarani krug

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Je li se oporavio Pandza ? Ako nije , kada bi se trebao potpuno oporaviti ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trebao bi se oporaviti do Grčke.ZZtop10 je napisao/la:Je li se oporavio Pandza ? Ako nije , kada bi se trebao potpuno oporaviti ?
Hvala na odg. Dobro bi bilo da se oporavi do grcke mada ja mislim da je Zukanovic kvalitetniji od njega, treba nam sirine na toj poziciji. A mislim da ce Pape odabrati Pandzu ispred Zukanovica ipak.viKK je napisao/la:Trebao bi se oporaviti do Grčke.ZZtop10 je napisao/la:Je li se oporavio Pandza ? Ako nije , kada bi se trebao potpuno oporaviti ?
I onda kada više ne bude me ovdje
nece Pandza igrati u prvom sastavu protiv Grka ( ako ikako zaigra ). s obzirom na to da ce se tek vratiti na teren i trebace mu dosta vremena da povrati formu.ZZtop10 je napisao/la:Hvala na odg. Dobro bi bilo da se oporavi do grcke mada ja mislim da je Zukanovic kvalitetniji od njega, treba nam sirine na toj poziciji. A mislim da ce Pape odabrati Pandzu ispred Zukanovica ipak.viKK je napisao/la:Trebao bi se oporaviti do Grčke.ZZtop10 je napisao/la:Je li se oporavio Pandza ? Ako nije , kada bi se trebao potpuno oporaviti ?
Evo jesi li sad zadovoljanvrebac86 je napisao/la:Fali mu Ibricic i zacarani krug![]()
![]()

Joj meni daje da docekam da vrijedimo vise od 100 mill na transfermarktu ... Cekam da skoci cijena begovicu sto je i realno sad vrijedi 3.5 mill brat bratu bit ce makar 5 . Ibisevic 8 realno moze bit 10-11 a mozda cak i vise s obzirom da ima 2 gola manje od ronalda itd... Pjanicu bi mogla porast cijena igra dobro plus spekulacije to pumpaju , i eto ako bude ovaj transfer Stevka u sevillu bilo bi odlicno bili bi preko 100 mill sad vrijedimo 97 XD
Iduce sezone cemo biti jaci za jos 2-3 reprezentativca u top ligama. Ermin Bicakcic s Augsburgom 99% ulazi u 1. Bundesligu, Stevanovic ide u Sevillu... Nadam se da ce biti gotova papirologija za Kolasinca i mozda jos nekog novog igraca tipa Seferovic ili Hajrovic...
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, greenwood, HariTz, MostarNeretva, riki46 i 37 gostiju.