vatreni je napisao/la:Mislim da je politika kluba bila pogresna,a to sam već jednom i pisao.Prosječnim igračima,kakva je većina u Zvijezdi,trebalo je davati od učinka.Skromnija primanja,ali zato premijama dobar rezultat nagraditi.Bod iz gostiju da bude na nivou premije pobjede na domaćem terenu.Gostujuća pobjeda,dupla premija.Učinak na terenu,gol i asistencija posebna doping premija,ocjena igrača itd.Tek tada bi imali dobar učinak igrača a time i rezultat.Ovako,para ima a muzike nema.Rudar ore,Slavija a plata nigdje...ili kasne u duplo manjem iznosu već kod nas.Naravno,trenerova primanja treba korigovati u skladu s učinkom ekipe.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
lijepo napisano,i sa svim se slazem.masicu ponudili manje primanje covjek ako odluci otici uredu je ako misli da moze negdje bolje i vise neka mu je sretno.a isto tako ja bi kunticu smanjio dobro platu pa neka ide neka da otkaz ako mu je malo i ako misli da zasluzuje bolje.vatreni je napisao/la:Mislim da je politika kluba bila pogresna,a to sam već jednom i pisao.Prosječnim igračima,kakva je većina u Zvijezdi,trebalo je davati od učinka.Skromnija primanja,ali zato premijama dobar rezultat nagraditi.Bod iz gostiju da bude na nivou premije pobjede na domaćem terenu.Gostujuća pobjeda,dupla premija.Učinak na trenu,gol i asistencija posebna doping premija,ocjena igrača itd.Tek tada bi imali dobar učinak igrača a time i rezultat.Ovako,para ima a muzike nema.Rudar ore,Slavija a plata nigdje...ili kasne u duplo manjem iznosu već kod nas.Naravno,trenerova primanja treba korigovati u skladu s učinkom ekipe.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da nisu krivi ovi naši stari i provjereni igrači Moranjka, Jusa, Dela, Maša, Husić Senad.... što su pušteni bezveze Hamza, Đelma a dovedeni škart igrači poput Kojića, Vehabovića, Stanića, E. Husića...astra1922 je napisao/la:lijepo napisano,i sa svim se slazem.masicu ponudili manje primanje covjek ako odluci otici uredu je ako misli da moze negdje bolje i vise neka mu je sretno.a isto tako ja bi kunticu smanjio dobro platu pa neka ide neka da otkaz ako mu je malo i ako misli da zasluzuje bolje.vatreni je napisao/la:Mislim da je politika kluba bila pogresna,a to sam već jednom i pisao.Prosječnim igračima,kakva je većina u Zvijezdi,trebalo je davati od učinka.Skromnija primanja,ali zato premijama dobar rezultat nagraditi.Bod iz gostiju da bude na nivou premije pobjede na domaćem terenu.Gostujuća pobjeda,dupla premija.Učinak na trenu,gol i asistencija posebna doping premija,ocjena igrača itd.Tek tada bi imali dobar učinak igrača a time i rezultat.Ovako,para ima a muzike nema.Rudar ore,Slavija a plata nigdje...ili kasne u duplo manjem iznosu već kod nas.Naravno,trenerova primanja treba korigovati u skladu s učinkom ekipe.
-
- Kontakt:
Kuntic je izjavio u zadnjem intervju za ovaj portal da je Hamzi ponudjena odredjena minutaza jer mu nije vise mogao garantovati da ce igrati 90 minuta i u prvoj postavi, a kao rezervnu opciju ljudi iz kluba su mu ponudili da vodi neku od mladjih selekcija Zvijezde.Hamza je to sve odbio.Zmajjj je napisao/la:Mislim da nisu krivi ovi naši stari i provjereni igrači Moranjka, Jusa, Dela, Maša, Husić Senad.... što su pušteni bezveze Hamza, Đelma a dovedeni škart igrači poput Kojića, Vehabovića, Stanića, E. Husića...astra1922 je napisao/la:lijepo napisano,i sa svim se slazem.masicu ponudili manje primanje covjek ako odluci otici uredu je ako misli da moze negdje bolje i vise neka mu je sretno.a isto tako ja bi kunticu smanjio dobro platu pa neka ide neka da otkaz ako mu je malo i ako misli da zasluzuje bolje.vatreni je napisao/la:Mislim da je politika kluba bila pogresna,a to sam već jednom i pisao.Prosječnim igračima,kakva je većina u Zvijezdi,trebalo je davati od učinka.Skromnija primanja,ali zato premijama dobar rezultat nagraditi.Bod iz gostiju da bude na nivou premije pobjede na domaćem terenu.Gostujuća pobjeda,dupla premija.Učinak na trenu,gol i asistencija posebna doping premija,ocjena igrača itd.Tek tada bi imali dobar učinak igrača a time i rezultat.Ovako,para ima a muzike nema.Rudar ore,Slavija a plata nigdje...ili kasne u duplo manjem iznosu već kod nas.Naravno,trenerova primanja treba korigovati u skladu s učinkom ekipe.
Sto se tice Djelmica trener je rekao da je on dobio 3 puta bolju ponudu od Olimpica i da je zato sam otisao iz Zvijezde.
Tako da ne stoji cinjenica da je klub otjerao i pustio Hamzu i Djelmu, njima su ponudjeni uslovi, ali oni nisu na to pristali i kraj price.
-
- Kontakt:
E moj Pabizo (Ćurguze), džaba se trpaš, koga Nurdo jednom prekriži za sva vremena je prekrižen u Zvijezdi!pabizo je napisao/la:Jarane tim si buduci SPORTSKI DIREKTOR KLUBA -----GARANT ,jer si jako sposoban i vješt a ovi koji sada rade u klubu su za tebe male mace,,,,,,imaš moju podršku i sada cu pustiti poruku Nurdi,,,,,,ma nema uspjeha bez tebe,,,,,,,vatreni je napisao/la:Je li istina da je Mašić dobio nogu jučer,navodno je tražio veću platu.

danas nesto ču da ce Kuntic vodit Borac i da je to vec 90% gotova stvar
dal je patka il istina vidjet cemo

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
ej kad bi to bilo istina,samo da ode ,ko god da dode bicemo bolji.nekazem da kuntic nema trenerske kvalitete naprotiv ima on dosta toga samo vise nema autoriteta u zvijezdi i ovi igraci sto ostanu opet ce biti nezalaganja i nece biti sloge.moje misljenjemirzard je napisao/la:danas nesto ču da ce Kuntic vodit Borac i da je to vec 90% gotova stvardal je patka il istina vidjet cemo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ooo,koja situacija.Borac i 16.kolu na Banji....Mogao bi se Kunta proslaviti u debiju....astra1922 je napisao/la:ej kad bi to bilo istina,samo da ode ,ko god da dode bicemo bolji.nekazem da kuntic nema trenerske kvalitete naprotiv ima on dosta toga samo vise nema autoriteta u zvijezdi i ovi igraci sto ostanu opet ce biti nezalaganja i nece biti sloge.moje misljenjemirzard je napisao/la:danas nesto ču da ce Kuntic vodit Borac i da je to vec 90% gotova stvardal je patka il istina vidjet cemo
Ne taj Borac nego Borac iz Bos.Samca.vatreni je napisao/la:Ooo,koja situacija.Borac i 16.kolu na Banji....Mogao bi se Kunta proslaviti u debiju....astra1922 je napisao/la:ej kad bi to bilo istina,samo da ode ,ko god da dode bicemo bolji.nekazem da kuntic nema trenerske kvalitete naprotiv ima on dosta toga samo vise nema autoriteta u zvijezdi i ovi igraci sto ostanu opet ce biti nezalaganja i nece biti sloge.moje misljenjemirzard je napisao/la:danas nesto ču da ce Kuntic vodit Borac i da je to vec 90% gotova stvardal je patka il istina vidjet cemo
@zmajevac Banjalučki Borac. Mašić nas je haman napustio nije pristo na smanjenje plate
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Sta je sa stadiona ? Je li otisao masic ?
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Imas na 728 i 729 str.NKZ07 je napisao/la:Sta je sa stadiona ? Je li otisao masic ?
radil se na stadionu???????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Mozda pingvini rade,zima,brate
Radi radi brate punom parom na stadionu a bogumi i oko pojacanjabondich je napisao/la:radil se na stadionu???????

Pingvinima zima al ovi ne haju zimuDzin je napisao/la:Mozda pingvini rade,zima,brate

to volim...Kvota je napisao/la:Radi radi brate punom parom na stadionu a bogumi i oko pojacanjabondich je napisao/la:radil se na stadionu???????!

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ko bi vas mogao pojacati od igraca
pojacanja tek iza nove godine
vjeruj da i nas sve interesuje koga ce nam dovesti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U dosadasnjoj praksi su dolazila pojacanja na probu ,EEE toga vise nema sad se dovode igraci koji su bili okosnica klubova sto znaci da dolaze igraci koji ce igrati a ne grijati klupu!Ako ode neki od igraca iz prve postave bit ce zamijenjen samo boljim a ne gorim!Neko je rekao da su plate smanjene pa da vam kazem da nisu,ostale su iste samo se mijenja sistem premija sto pojedincima nije po volji! Zato postoje nizeligaski klubovi da ugoste nezadovoljne!Vrlo brzo ce mo saznati imena prvih pojacanja!ISKRENO BIH VOLIO DA SE DOVEDU SKROMNIJA POJACANJA A DA SE STADION UZDIZE JER NEMOZEMO ISPASTI PA SLEDECE SEZONE DA PREPUKNEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.