Što jača Serija A, to jači Juve

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
furaj mali sam sredinomIlCapitano je napisao/la:De dobro je i tebe više...Prescritto je napisao/la:ne znaju drukcije nego lopovski, lopovski klub stas, i ne igrali kad ih svaku tekme sudije guraju
Ma u redu kad stvarno ima povoda za to, al' ljudi već vodili prije toga i on dođe sa pričom k'o da im je tri penala svir'o.AvantiSignora je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:De dobro je i tebe više...Prescritto je napisao/la:ne znaju drukcije nego lopovski, lopovski klub stas, i ne igrali kad ih svaku tekme sudije guraju
Pa sto to, oni kad kukaju na Juve onda se niko nebuni,,,Al **** to, mi smo dobili i to je najbitnije..
Mali lako tonu.Andrej je napisao/la:Meni je lepo gledati Genoa kako tone
Sjebashe ga povrede i to i bi ... udebljo se lik najmanje 3-4 kile.Tritolone je napisao/la:Pescara 2:0, Vukusic napokon zabio gol. Genoa sa ovim porazom tone sve dublje, po prikazanom gotovo siguran putnik za serie b.
Kako je samo ovaj Juan Vargas propa, to je cudo jedno.
Kako će on dobiti lekciju od Contea za ovo, ali da je smiješno - dramatično.Tritolone je napisao/la: Bonucci![]()
![]()
Pokret mu je bio ono "hej Kasper iza mene sta se guras"Tritolone je napisao/la:Imam osjecaj kad ga gledam da mu se uopce neda igrat, a mogli su vrecu para uzet na njemu.
Bonucci![]()
![]()
IlPrincipe je napisao/la:zato on i kaže... De Sciglio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.