FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 25 okt 2009, 15:19

mene vrijeđaju sve psovke.
Respektiva je napisao/la:
admin je napisao/la:internet hulgani, na pogrešnom ste mjestu.
Sta ovo treba da znaci ?
znači da onaj ko nije u stanju da sklopi post bez psovke i siledžijstva iza monitora, treba da potraži neko drugo mjesto gdje će pokazati svoje talente.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 okt 2009, 15:21

ISTUPITI IZ LIGE
ISTUPITI IZ LIGE
ISTUPITI IZ LIGE!!!!!
Pa za koga se ovo igra,SARAJEVO ne moze da uzme seoske ekipe zrinjski i ostale. Zamisli da sudija silji za Javor protiv parizana. Ali ne,ovo nije normalna liga. One ustase jebu Bosnu cijelu utakmicu,a policija nista,pa gdje to ima.
hebo ovo, kako se neko normalan pita sto dodje 1000 ljudi na tekmu,pa ko ce gledati ovo. Sta se desava kad nema kamera. Igor Kristic je picketina obicna. ISTUPITI IZ LIGE ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 15:21

stulic je napisao/la:Analic ne njajke... Opet ti kazem. Naucite svoje igrace i trenera osnovnoj kulturi i onda mozete nesto pricati. Pitare su danas jednostavno pokrali...
Nemoj živ bio da ovdje se svađamo.

Znači krađa je ok kada ide vama u korist.

A ovdje sada osuđuješ krađu.

Koji licemjer bože dragi. Samo koji licemjer. Ne vrijeđaj ako nemaš argument.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 25 okt 2009, 15:22, ukupno mijenjano 3 puta.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 okt 2009, 15:21

Dabogda Velez osvojio ligu pa da umru ove ustase mater im **** ... Igraci seoske lole naucite ih malo da pricaju .. zreli za vrtica svi ..

Sučić Tihomir iz Livna nije svirao ofsajd koje bi dijete sviralo da je stajalo ondje gdje je ovo **** stajalo

@admine

trebo bi i ti napisat sta mislis za ovu utakmicu..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 okt 2009, 15:22

stulic je napisao/la:Analic ne njajke... Opet ti kazem. Naucite svoje igrace i trenera osnovnoj kulturi i onda mozete nesto pricati. Pitare su danas jednostavno pokrali...

za tvoju informaciju Ibrakovic je jedan od najskolovanijih ako ne i najskolovaniji trener u BiH , naime ..trenutno je pri zavrsetku postdiplomskog studija te ce skoro postati magistar ..pored toga ima gospodske manire , rijecnik ..stav itd ... nemas ti njega sto uciti kulturi jer ju je za vecinu onih koji su danas u nasem fudbalu izmislio ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 15:23

admin je napisao/la:mene vrijeđaju sve psovke.
Mozda bi bilo dobro da vi nas stite vi sto Bosanska stranica a Zrinjski je hrvatski klub valjda bi trebali stiti svoje i valjda bi trebali sastaviti jednu pricu o kradjama gospodina Stakica i HSK Zrisnjkog pa to objaviti na vasoj stranici de mi na ovo odgovori
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 okt 2009, 15:24

ISTUPITI IZ LIGE ODMAH!!!!!!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 okt 2009, 15:24

Respektiva je napisao/la:@admine

nisam je ni gledao. mislim ono što piše na naslovnici portala.

drug

Post Postao/la drug » 25 okt 2009, 15:26

Analic je napisao/la:
Nemoj živ bio da ovdje se svađamo.

Znači krađa je ok kada ide vama u korist.

A ovdje sada osuđuješ krađu.

Koji licemjer bože dragi. Samo koji licemjer.
E hajd ti pamenjakovic navedi mi razloge tvog nezadovoljstva? Aha znam, kriv vam je sudija sto velagic nije iskoristio nasu gresku? Ajd kukaj jos, mozda vam sudije daju jos koji penal u 90 minuti pa cete bit sretni.

stulic
Kontakt:

Post Postao/la stulic » 25 okt 2009, 15:26

mostar_mo je napisao/la:

za tvoju informaciju Ibrakovic je jedan od najskolovanijih ako ne i najskolovaniji trener u BiH , naime ..trenutno je pri zavrsetku postdiplomskog studija te ce skoro postati magistar ..pored toga ima gospodske manire , rijecnik ..stav itd ... nemas ti njega sto uciti kulturi jer ju je za vecinu onih koji su danas u nasem fudbalu izmislio ..
Ako si skolovan ne znaci da si i kulturan... jel tako? Ali necemo sada o tome. Ovo danas sto se desilo na Bijelom Brijegu spada u ciste primjere kradje. Drago mi je da je televizija sve prikazala i gdje se sve vidjelo.. A sada je na savezu red. Ako sve bude kao sa Regojem, odnosno ako se linijski sudija i Zurzinov ne kazne, a Avdicu kazna ne ukine, onda ovo nista ne vrijedi. Bojim se da bi iz lige istupili samo Zeljo i Sarajevo, a vi odozdo biste odmah reaktivirali Lokomotivu i tako imali tri premijer ligasa. Eto kakvi ste....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 okt 2009, 15:27

Ljudi moji sto se nervirate toliko,pa u ovoj nasoj ligi nema ko nije bio pokraden!Svako kolo bude jedan ili vise klubova osteceno...NAVIKLI SMO na ovu smrdljivu ligu i na kradje. kad ce vise ovo prestati.
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 15:29

tatamata je napisao/la:Ljudi moji sto se nervirate toliko,pa u ovoj nasoj ligi nema ko nije bio pokraden!Svako kolo bude jedan ili vise klubova osteceno...NAVIKLI SMO na ovu smrdljivu ligu i na kradje j.e.b.e.m ih u usta i sudije i delegate smrdljive,kad ce vise ovo prestati.
Ali ovo je kradja nad kradjama ovdje nije samo ucestvovao Stakic nego i njegovi prokleti pomocnici onaj gleda kad Zurzinov bez ikakve potrebe udara Rizvanovica stoji dva metra od njih i nevice Stakicu da svira faul a kamo li da mu dadne zuti ma bruka i sramota pa onaj kreten ne digne zastavicu za ofsajd a Sarajevu je dva puta bez potrebe dignuo

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 25 okt 2009, 15:31

**** ovo, neka dobijem ban ali necu sakrivati psovke kada ni sudije ne sakrivaju onako tendeciozno sudjenje...kolko god da se krade i stima ipak se mora biti malo dostojanstven pa cak i i kad si podmiceniji sudija..pa ako bas ne moze batali bice bolji drugi put, ovako se ofira, mene bi stid djece rodjene bilo da sam ja nisam sviro ofsajd, necu nikog klet jer su oni vec prokleti..dzehenem je pun ovaki prodani individua...fuj gadi mi se sve...**** ovo

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2009, 15:32

mostar_mo je napisao/la:

ČUJ GOSPDSKE MANIRE IBRAKOVIĆ JAO JAO :!: žao mi je sarajeva trebali su uzeti :!: onaj laktom udara bez lopte pored linijskog sudije i glavni ništa :!: željo i sarajevo ništa više neznače u ovoj ligi ni ime ni renome ništa :!: sramota :!: glavni nam lištica svinjski itd :!: fuj :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 15:32

admin je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:@admine

nisam je ni gledao. mislim ono što piše na naslovnici portala.
De ti meni vise odgovori na moje nemoj da moram slati privatnu poruku par postova gore iznad ces naci sta sam napisao nek svi vide tvoj odgovor haj admine

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 okt 2009, 15:32

FK Sarajevo je napisao/la:
Mozda bi bilo dobro da vi nas stite vi sto Bosanska stranica a Zrinjski je hrvatski klub valjda bi trebali stiti svoje i valjda bi trebali sastaviti jednu pricu o kradjama gospodina Stakica i HSK Zrisnjkog pa to objaviti na vasoj stranici de mi na ovo odgovori
mi smo bosanskohercegovačka stranica, a zrinjski je bosanskohercegovački klub isto kao i sarajevo.
na ovom forumu oba kluba potpuno su ravnopravna.

rezultat me ne interesuje, a fudbal ne pratim. moj zadatak ovdje nije da komentarišem o fudbalu, nego da pazim da se održi minimum civilizacijskih normi.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 15:33

stulic je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la: za tvoju informaciju Ibrakovic je jedan od najskolovanijih ako ne i najskolovaniji trener u BiH , naime ..trenutno je pri zavrsetku postdiplomskog studija te ce skoro postati magistar ..pored toga ima gospodske manire , rijecnik ..stav itd ... nemas ti njega sto uciti kulturi jer ju je za vecinu onih koji su danas u nasem fudbalu izmislio ..
Ako si skolovan ne znaci da si i kulturan... jel tako? Ali necemo sada o tome. Ovo danas sto se desilo na Bijelom Brijegu spada u ciste primjere kradje. Drago mi je da je televizija sve prikazala i gdje se sve vidjelo.. A sada je na savezu red. Ako sve bude kao sa Regojem, odnosno ako se linijski sudija i Zurzinov ne kazne, a Avdicu kazna ne ukine, onda ovo nista ne vrijedi. Bojim se da bi iz lige istupili samo Zeljo i Sarajevo, a vi odozdo biste odmah reaktivirali Lokomotivu i tako imali tri premijer ligasa. Eto kakvi ste....
Za tvoj info Lokomotiva postoji ne možeš je reaktivirati ako je već aktivna. Vi bi istupili Željovci.

De mi reci ko je u ovoj državi zadnjih 10 godina od klubova doživio najveću nepravdu. Velež. Toliko o tome. Lupaš gluposti jer znaš da nisi u pravu. Ibraković je najkulturniji od svih trenera u BIH gledaj svake nedjelje njegove izjave i riječnik, te njegovo ponašanje kroz 99% sezone. A ne uzmeš jedan trenutak u kojem ste vi lopovi pokrali sve. Eto čovjek odlučio da pukne protiv Želje baš slućajno. A miran hladan protiv Zrinjskog. Interesantno.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 25 okt 2009, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 okt 2009, 15:34

admin je napisao/la:
mi smo bosanskohercegovačka stranica, a zrinjski je bosanskohercegovački klub isto kao i sarajevo.

rezultat me ne interesuje, a fudbal ne pratim. moj zadatak ovdje nije da komentarišem o fudbalu, nego da pazim da se održi minimum civilizacijskih normi.
Respekt za ovo ali mislim da si ovdje pogrijesio mozda i jesu iz Bosne .. ali oni to negledaju samo navijanje danas je to pokazalo.. i samo ime Hrvatskog Športskog kluba Zrinjskog sve govori

Oni su hrvati i za nas nepostoje u Bosni i Hercegovini !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 15:34

admin je napisao/la:

Gdje zrinjski moze biti bosanski klub razumijes li ti sta znaci HSK Zrinjski Hrvatski sportski klub Zrinjski je li to bosansko je li bosansko da na stadionu vise samo Hrvatske zastave ne Bosanske smijesan si

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 okt 2009, 15:35

Samo me interesuje kakva ce biti izvlakusa saveza za ovo danas, i normalno kakve kazne ce dobiti sve trojica sudija. Jer ovo je mislim prvi put da se u ovom projektu "DERBI KOLA" desi jedna ovakva kradja, tj. da je vidi cijela drzava. Nadam se da su i glavonje ovo gledale i konacno skontali sta su uradii od prvenstva.
Momci su danas odigrali vrlo dobro, bilo je nekih sitnijih propusta, ali realizacija je i danas bila ocajna, kod 1-0 Muminovic fuli prakticki nemoguce, plus Avdic isto tako puca preko gola vise nego sto je bila udaljenost njega i golmana

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Oerde, riki46 i 62 gosta.