Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Posuđen. A igrati neće, zbog povrede naredna 3 mjeseca.Anderson8 je napisao/la:Jel Carrol posudjen West Hamu ili prodan? Moze li igrat danas?
Ja ne očekujem više od 7 bodova.EBSCO je napisao/la:Sljedećiih pet utakmica :
West Ham vs Liverpool
Liverpool vs Aston Villa
Liverpool vs Fulham
Stoke vs Liverpool
QPR vs Liverpool
Po meni ovdje samo treba West Ham i Stoke preživit a ovo ostalo sve po 3 boda uzet
Taj ti je povrjedjen i nece ove godine zaigrati. Prodan je s otkupnom klauzom po kojoj ga WH mora kupiti ako ne ispadne iz EPLa. Vecina klubova kada posudi igraca ugradi klauzu u kojoj posudjeni igrac ne moze igrati protiv svog maticnog kluba.Anderson8 je napisao/la:Jel Carrol posudjen West Hamu ili prodan? Moze li igrat danas?
Očekivanih XI !CONFIRMED LFC STARTING XI: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Lucas, Allen, Gerrard, Sterling, Downing, Shelvey.
LFC subs: Jones, Cole, Henderson, Coates, Carragher, Suso, Morgan.
Pa neće na utakmicama nabiti mišiće i kondiciju nego kroz trenažni proces. Bolje mu je da zapne, Premierhip ne prašta neradnicima.the scouser je napisao/la:Neće nikada ni biti fizički spreman ako ne bude dobijao šanse.
Daleko od toga da je on neradnik, igrao je u ligi koja je 10 nivoa ispod EPL i znam da je bila neka priča oko priprema Herenvera, valjda ih nikako nisu ni imali, zato je tako nespreman dosao u Liverpool.Marsal je napisao/la:Pa neće na utakmicama nabiti mišiće i kondiciju nego kroz trenažni proces. Bolje mu je da zapne, Premierhip ne prašta neradnicima.the scouser je napisao/la:Neće nikada ni biti fizički spreman ako ne bude dobijao šanse.
Da i kako vidim Gerrard je kao SS odmah iza njeg.Liverpool8 je napisao/la:Shelvey igra spica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.