Salt od koga mislis da ce dobiti sredstva? Dugove nema sanse izmiriti i to je jasno. Tri godine zavrsni obracun nije u napravljen u FK Slobodi. Iluzorno je, ko god misli da FK Sloboda moze opstati financijski. Ovo se jednostavno zove bankrot! Pogledati znacenje na linku: http://sh.wikipedia.org/wiki/Bankrot" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:pa ostavljaju je zato to je zele ujediniti..jer se radi na tome da se nesto dobije finansija kako bi se nesto dugova izmirilo kako bi odpocelo..zaboravite dugovanja prema drzavi to ce svi morati da zaborave...samo dugovi prema igracima i privatnicima morat ce se izmiriti...da je ucilju tek tako nesto napraviti sad bi nas odmah ugasili nebi ni cekali 6 mjeseci trosili pare na put placali igrace ko je tu budala ljudi?.. daj malo saberite se ebo vas novine ..nema mi logike zaduzivat se igrat 6 mjeseci a sutra se ugasit saberite se malo ljudisvejedno je napisao/la:Ovi su unijeli zabunu sa ostankom Slobode a ona se zbog dugovanja mora gasiti.Ovakva dvojnost unosi zabunu.
Jedini nacin za bilo kakvo opstajanje Slobode je fuzijom Sloboda 1919, koja nije opterecena dugovima sa Olimpicom. Poslije je moguce mijenjati ime u Sloboda ili kako se zeli.
FK Sloboda ne posluje godinama i niko je nije pokusao da spasi. Dug FK Slobode nece niko kupiti, to je jasno kao dan!
Nije mi jasno da neko moze da zazmiri na te cinjenice. Pravni subjekt FK Sloboda nece nikada i niko vise pokrenuti, jer niko nece namiriti dug koji je ogroman.
Jedini nacin da se Sloboda rijesi dugova je stecaj, u suprotnom opet cemo imati isti rezultat, sud ce to sam pokrenuti kada bude bio zatrpan tuzbama i neisplacenim dugovima.