na ovome samo placam 15-20 km za taj card sharing, i to je to?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam za isti naziv, i stavim ih u isti folder, i isti naziv stavim, i kad pokrenem film na tv-u nece subtitle. A jel obavezan aviaddsubs. Pomagaj Bogatineo je napisao/la:Film i prevod moraju imati isti naziv, samo drugaciju ekstenziju.
@QUARESMA 18<<< imas izbor kanala ko u priciNema zakljucavanja jer ti dobivas kljuceve preko interneta. Moze se desiti da ti internet ne radi, onda ti nece raditi ni tv
Za vise detalja googlaj za card sharing, a imas na piku ponude pa pogledaj dojmove prije nego nekog izaberes. Nikako nemoj da platis unaprijed za godinu dana "pretplatu", vec maksimalno za tri mejseca.
Pa sve ja odradim, al kad udjem u taj folder na tv-u jednostavno nema prijevoda, samo film. A tv mi je sony, ez sad tacno koji.neo je napisao/la:Kao prvo sta ti je i zasto koristis aviaddsubs !? Koliko sam ja upoznat s radom filmova na tvu sa prevodom to se uradi da na stick stavis u isti folder film i prevod istog naziva i to je to.
Koji ti je tv, mozda ne potdrzava video ili prevod.
Koja ti je matična ploča?azTer je napisao/la:kako da znam koja mi grafička kartica paše?
Ako nije neki stariji comp, vjerovatno je PCI-e slot, nije AGP (starije grafičke kartice). Zavisi koji je slot (PCI-e ili AGP).azTer je napisao/la:eh, to ti trenutno ne bih znao reć, jer nisam to nikad provjeravao, a sad sam za laptopom, računar mi je kod kuće. jel samo mora biti kompatibilna uz matičnu?