Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la M4kaveli » 06 dec 2012, 21:20

Vidjet cemo.
One price o prelasku u Chelsea su ga izgleda poremetile skroz ..
Za Adriana bi se mogle uzeti lijepe pare.
Vjerujem da bi Wenger ponudio bar 16-17 miliona.
Naravno da igra u EPL-u vrijedio bi najmanje 30, al ne igra.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 dec 2012, 21:28

M4kaveli je napisao/la:Dosta oscilacija u posljednje vrijeme ima Atletico.
Falcao kao da je pao u formi ..
Falcao kao i jos par kljucnih igraca uopste ne igraju evropsku ligu ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 dec 2012, 21:32

Ok, ali i bez toga se vidi da je pao u formi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 dec 2012, 21:44

M4kaveli je napisao/la:Ok, ali i bez toga se vidi da je pao u formi.
Sigurno ne igra kao na pocetku sezone kad je trpao po dva tri komada svima,ali nista zabrinjavajuce,recimo protiv Seville je odigrao sasvim dobro a protiv Reala je podbacio i on kao i citav tim.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 dec 2012, 09:52

Ocjene za sinoćnji poraz u Plzenu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2012, 14:31

Jasno ti je kako je ekipa odigrala kada je Adrian najbolje ocijenjeni igrac :mrgreen: .
Ponasanje Coste je sramotno ,mislim da mu se od susreta sa Realom dosta toga nakupilo u glavi,valjda je igrac Plzena morao platiti danak tome :mrgreen: .
Nista,nadam se sto jacem i atraktivnijem protivniku u narednoj fazi . Zelim gledati ozbiljan Atleti protiv ozbiljnog rivala .Sinoc nastupila samo tri igraca koja su igrala i protiv Reala .Sto dovoljno govori o neozbiljnosti Atletica .
Volio b da izvucemo i'' bratski'' Liverpool 8-) Hvala Bogu sada je pauza u ovom takmicenju,tako da se ekipa moze iskljucivo skoncentrirati na ligu i Cup .
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 dec 2012, 14:55

juznjak> je napisao/la: Volio b da izvucemo i'' bratski'' Liverpool 8-) H
Gdje ćeš sa anamo njima bit' bratski klub moj Južni :( :mrgreen:

Mislim da precjenjuješ Šišmiše koji su u katastrofalnoj formi, a United je, usprkos svim problemima sa povredama u odbrani i u vezi :( , opet na čelu Prema ;)

United je sa puno jačom Valenciom (od današnje) uspijevao izaći na kraj, tako da ja ne bi imao ništa protiv da opet dobijemo njih :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 dec 2012, 15:22

Ja prizeljkujem Steaua-u u prvom krugu da se jos bar dvije utakmice odigraju u kombinovanom sastavu,jer vise nece biti prostora za takvo nesto.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 dec 2012, 15:43

juznjak> je napisao/la:Volio b da izvucemo i'' bratski'' Liverpool 8-) Hvala Bogu sada je pauza u ovom takmicenju,tako da se ekipa moze iskljucivo skoncentrirati na ligu i Cup .
slika
Meni najvažnije da je izbjegnut susret Intera i Atletica odmah na početku natjecanja. :mrgreen:

Genk i Steaua bi recimo bili najbolji ždrijeb za oba kluba.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 dec 2012, 18:03

Ma realno zaplatio bi Inter da se sastanu. :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 dec 2012, 12:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Gdje ćeš sa anamo njima bit' bratski klub moj Južni :( :mrgreen:

Mislim da precjenjuješ Šišmiše koji su u katastrofalnoj formi, a United je, usprkos svim problemima sa povredama u odbrani i u vezi :( , opet na čelu Prema ;)

United je sa puno jačom Valenciom (od današnje) uspijevao izaći na kraj, tako da ja ne bi imao ništa protiv da opet dobijemo njih :)
Ma velika ti je ljubav izmedju navijaca Atletica i Liverpoola :) u tom smislu bratski klubovi .

Sto se tice eventualnog duela Sismisa i Uniteda , Istina ,United je imao problema s povrijeđenim igracima . Isto kao i Valencia . Ali prvi je iz dosta razloga,neregularan City (opet im pusu za vratom) ,slabe igre Chelsea i Arsenala . Ne treba zaboraviti da je u nekm utakmicama dobio dosta jak "vjetar u leđa" od strane sudija. S druge strane,vec sam pisao da je ovo najkompletnija i najbolja ekipa Valencije jos od perioda kada su uzeli zadnju titulu . To sto lose stoje na tabeli je iz vise razloga.Povrede, neadekvatan trener,glupi predsjednik koju na pocetku sezone kaze da ce morati prodavati igrace ne bi li zavrsili stadion :roll: to sigurno ne ulijeva sigurnost kod vecine igraca .

Vjerujem da bi namucili United iz razloga sto u tom duelu ne bi bili favoriti . A upravo su ove sezone svoje najbolje partije pruzili u takvim utakmica protiv Atletica,Barce,Reala i sada Bayerna . I,znamo da engleskim ekipama ne leze spanske i gotovo redovno dobijaju po pi.ki od njih . ;) :mrgreen:

Efekt novog trenera je uglavnom pozitivan,vjerujem da ce tako biti i sa Valverdeom . Ne vjerujem da ce to biti nesto spektakularno ,ali vjerujem da ce Valencia igrati mnogo bolje . A sta god da uradi ,on ce tu ostati samo do kraja sezone jer od naredne ocekujem Djukica na klupi .

Svaka cast Djukicu, vodi Valaldolid na fantastican nacin, kao i u Segundi .Covjek je najzasluzniji sto Partizan ima titulu 5 godina za redom jer je postavio temelj, napravio ekipu. Tada je Patizan igra najljepsi fudbala ,sada i Valladolid igra prelijepo ,sta bi tek radio s ekipom koja ima takve majstore kao Valencija?!

SiamoNoi ,taj je duel rezervisan za finale 8-) :D
soe je napisao/la:Ja prizeljkujem Steaua-u u prvom krugu da se jos bar dvije utakmice odigraju u kombinovanom sastavu,jer vise nece biti prostora za takvo nesto.
More Steaua ili Genk 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 dec 2012, 15:39

juznjak> je napisao/la:Volio b da izvucemo i'' bratski'' Liverpool 8-)
Kolega, zaj.ebi. :mrgreen: Ne ispada se Liverpoolu tako brzo. :oops:

Atletico je za mene među top 3 favorita u EL. Samo je pitanje koliko ozbiljno će shvatiti ovo takmičenje, odnosno koliko će Cholo imati prostora za manevar od Primere. Ja mislim da bi oni vrlo lahko mogli odbraniti titulu. Ide im za rukom ovo takmičenje, imaju sjajnu ekipu, a i prvenstvu već imaju dobru zalihu u odnosu na najveće rivale za poziciju koja vodi direktno u LP. Samo još da Falcao opet počne zabijati i to je to. :)
FK Pjetlovi

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 15:40

dajte da mi izvrsimo zamjenu higuain + pare za radamela pa vi izvlacite sta hocete :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 dec 2012, 15:55

Kako bi bilo dobro sad dovesti Misimovica,dosao bi prakticno dzabe a to je igrac kakav treba ovom timu.Mislim da bi se on kod Chola vratio u formu a i bilo bi dobro za reprezentaciju.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 dec 2012, 17:34

reds je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Volio b da izvucemo i'' bratski'' Liverpool 8-)
Kolega, zaj.ebi. :mrgreen: Ne ispada se Liverpoolu tako brzo. :oops:

Atletico je za mene među top 3 favorita u EL. Samo je pitanje koliko ozbiljno će shvatiti ovo takmičenje, odnosno koliko će Cholo imati prostora za manevar od Primere. Ja mislim da bi oni vrlo lahko mogli odbraniti titulu. Ide im za rukom ovo takmičenje, imaju sjajnu ekipu, a i prvenstvu već imaju dobru zalihu u odnosu na najveće rivale za poziciju koja vodi direktno u LP. Samo još da Falcao opet počne zabijati i to je to. :)
Ne vjerujem da ce Atletico odigrati u evropi istim zarom kao prosle sezone . Ipak,u tri godine Atleti je uzeo dva puta ovo takmicenje,vjerovatno postoji doza zasicenosti koja uzrokuje pad motivacije .
Tu pogotovo mislim na Falcaa. I njemu je vjerovatno pun kuki ovog takmicenja . Stekao sam utisak da se kroz domaci Cup zeli doci do trofeja,a u Evropi sta bude . i veca je zelja kod navijaca za Cupom kralja . Naravno,nemam nista protiv da se opet digne ova Evropska kanta . Kao sto si napisao ,sve ce zavisiti od toga kako ce stajati u Primeri . Ako bude odmakao konkurenciji kao sada,onda ce Colo moci najbolje igrace stediti za eventualnu zavrsnicu evropske lige .Prema kladionicama Atletico je bio prvi favorit za osvajanje ,ne znam sada kada je ispao Chelsea jel jos uvijek tako .

soe je napisao/la:Kako bi bilo dobro sad dovesti Misimovica,dosao bi prakticno dzabe a to je igrac kakav treba ovom timu.Mislim da bi se on kod Chola vratio u formu a i bilo bi dobro za reprezentaciju.
Postojao je interes prije dvije sezone mislim . Miske je rodjen za spansku ligu i steta je sto se kao mladji nije okusao u Primeri . Sada vec ima 30 godina ako se ne varam,ali i Pantic je dosao sa 29 i znamo sta je postao u Atleticu . Ono cvijece kod korner zastavice na stadionu je njemu u spomen ,tacnije zbog toga sto je sjajno izvodio kornere i prekide . Mozda bi i sa Misketom bila ista prica,ko zna :mrgreen:

Inace,naletih na vijest da ce se pokusati dovesti Benat ukoliko ekipa ode u LP :o :D to bi bilo odlicno . On ili Diego ,zbog kojeg sam gledao utakmicu BVB VS WLF . Bio je sjajan ,odlicno gradiio igru gostiju ,prodao par finti i podjelio neke asistencije . Igracina . 8-)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2012, 17:42

Navijam da El Tigre dobije sutra žuti karton. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 dec 2012, 18:05

juznjak> je napisao/la:Ne vjerujem da ce Atletico odigrati u evropi istim zarom kao prosle sezone . Ipak,u tri godine Atleti je uzeo dva puta ovo takmicenje,vjerovatno postoji doza zasicenosti koja uzrokuje pad motivacije .
Tu pogotovo mislim na Falcaa. I njemu je vjerovatno pun kuki ovog takmicenja . Stekao sam utisak da se kroz domaci Cup zeli doci do trofeja,a u Evropi sta bude . i veca je zelja kod navijaca za Cupom kralja . Naravno,nemam nista protiv da se opet digne ova Evropska kanta . Kao sto si napisao ,sve ce zavisiti od toga kako ce stajati u Primeri . Ako bude odmakao konkurenciji kao sada,onda ce Colo moci najbolje igrace stediti za eventualnu zavrsnicu evropske lige .Prema kladionicama Atletico je bio prvi favorit za osvajanje ,ne znam sada kada je ispao Chelsea jel jos uvijek tako .
Pa opet, dosta toga zavisi od žrijeba. Falcao postaje legenda ovog takmičenja. :mrgreen:

U kupu im je otvoren put do finala koliko sam vidio. Mislim da je samo Sevilla od ovih jačih i nezgodnijih ekipa u njihovom dijelu. A onda, u finalu (ako naravno do njega dođu, a trebali bi) protiv Reala/Barce, sve je moguće. Ipak, to je sasvim drugačija utakmica. Nova dimenzija. Mislim da zadugo neće biti u boljoj poziciji za osvajanje kupa.
FK Pjetlovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2012, 12:21

Ocekivani sastavi za vecerasnji mec sa Deporom ;)

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 dec 2012, 14:37

Depor bez dosta prvotimaca dolazi na Calderon ,ipak,Atleti nakon dva vezana poraza sigurno ne puca od samopouzdanja .Tu je i vazan izostanak odbrambenog igraca Mirande .
Depor ne igra toliko lose koliko to pokazuju rezultati, Barci su zabili 4 komada a nisu ni boda osvojili .
Proslo kolo protiv Betisa izgubili,iako su bili bolji ,pogotovo u drugom poluvremenu kada su 20 minuta napadali i stvarali prilike ,ali ih je i finishu utakmice Cambel nevjerovatnim golom ostavio bez bodova .
Kod Deportiva Bruno Gama je ostavio najveci utisak na mene kada sam gledao utakmice Deportiva . Onako je brz i neugodan za cuvanje,zna proci i dobar je u sitaucijama 1 na 1. S obzirom na nas kvalitet, kako god, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje 8-) . Vidjecemo .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 dec 2012, 19:24

Diego Costa golom krunise svoju dobru igru.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.