NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
sta bi sa masica jeli definitivno otisao iz zvijezde ili se jos vrse pregovori sa njim
Musto smanjuje plate igračima a to nije dobroN5555 je napisao/la:sta bi sa masica jeli definitivno otisao iz zvijezde ili se jos vrse pregovori sa njim

Mislim da je u pravu ali se ujedno povecavaju premije pa bujrum : nema igre nema para jeli posteno!Zmajjj je napisao/la:Musto smanjuje plate igračima a to nije dobroN5555 je napisao/la:sta bi sa masica jeli definitivno otisao iz zvijezde ili se jos vrse pregovori sa njimal treba on prvo smanjit sebi i Kuntiću
tako ti je to u svakom normalnom klubu.plata mala fixna a premije dobre i bujrum.gostujuce pobjede nose velike premije domace malo manje i tako najbolje motivises ekipu da rade kolektivno i za klub....eto sad imaju 9 utakmica kuci i 6 gostovanja bez 32 boda ja im ne bi hljeba dao da jedu pogotovo zbog povoljnijeg rasporedaKvota je napisao/la:Mislim da je u pravu ali se ujedno povecavaju premije pa bujrum : nema igre nema para jeli posteno!Zmajjj je napisao/la:Musto smanjuje plate igračima a to nije dobroN5555 je napisao/la:sta bi sa masica jeli definitivno otisao iz zvijezde ili se jos vrse pregovori sa njimal treba on prvo smanjit sebi i Kuntiću
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ASD
- Kontakt:
Kolike su otprilike plate u Zvijezdi?
ma to se nezna,moje misljenje da ima dvije kategorije jedni koji izlaze oko 1000 + hrana i smjestaj i jedni oko 1500-2000 + hrana i smjestaj .to je neko moje misljenje nemora biti tacnoASD je napisao/la:Kolike su otprilike plate u Zvijezdi?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ASD
- Kontakt:
Valjda se nesto moze saznati kroz razgovor sa igracima,ako poznajete neke,tako sam ja saznao za plate u par klubova.astra1922 je napisao/la:ma to se nezna,moje misljenje da ima dvije kategorije jedni koji izlaze oko 1000 + hrana i smjestaj i jedni oko 1500-2000 + hrana i smjestaj .to je neko moje misljenje nemora biti tacnoASD je napisao/la:Kolike su otprilike plate u Zvijezdi?

Ali,ako je tacno da su toliko visoke plate,moje misljenje je da se to treba malo skresati jer u svakom klubu imas nekoliko igraca koji se zadovoljavaju klupom,ne trude se da napreduju.
ja sam misljenja da plate od 1500 km nisu velike i da vecina klubova daje tolike a ovi u vrhu i vece...zvjezdasi su sada pred revizijam samo zato sto na kontu nemaju bar jos 3 boda.a naravno najvaznije je i ovo bolje imati platu 1000 stan i hranu redovno nego da ti neko obeca 5000 pa nista ne dobijes.al fudbaleri su cudna vrsta malo koriste mozak zato u vecini slucajeva budu naguzeni.zvijezda jos nikad nikome nije ostala duzna sve se ispostuje a pojedini opet idu ucoravo a znaju kako ce na kraju proci
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Edin Husic je kako ja znam trebao da ima oko 1800KM platu,a sad nek hoda po pruzi 

2000 km je imao ali nakon losih igara izgleda da su mu spustili na 500 i dali mu sansu da se popravi i on i plata i posto nije bilo fajde raskid.mislim da stvarno treba biti budala pa tako nesto zloupotrijebit,ali kako reko fudbaleri su poznati po svojoj ostroumnostizuka_TM je napisao/la:Edin Husic je kako ja znam trebao da ima oko 1800KM platu,a sad nek hoda po pruzi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jos dva igraca blizu odlaska masic i jusic,ja sam rekao doci ce taj broj odlazaka na 10 i vise igraca i onda smo yebali jeza...ko fol hoce skupa provjerena pojacanja a hoce ovim ostalim smanjivati plate i ugovore,smijesno bas
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dešaje se nešto,nije nas ova zima uništila 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ove polusezone su imali vise nego solidne plate a premije su bile male i sta smo dobili NISTA!Pojedinci glumili povrede uzivali boli ih racku za Zvijezdu a sad treba zaraditi platu i odma problem!Ja da se pitam isto bi postupio kao uprava sto radi, rastjeraj bagru sto nece da igra!Hoces lovu ,volis lovu igraj brate i zaradi to a ne kao do sad!Ni jedna firma ne voli dzabahljebarose kao sto svi znamo jer nigdje se ne placa nerad pa tako je i ovde!
Za ove se znalo i prije zato sam i naveo da lista nije zavrsena!Neko je vodio evidenciju evidenciju igara u protekloj poludezoni!astra1922 je napisao/la:jos dva igraca blizu odlaska masic i jusic,ja sam rekao doci ce taj broj odlazaka na 10 i vise igraca i onda smo yebali jeza...ko fol hoce skupa provjerena pojacanja a hoce ovim ostalim smanjivati plate i ugovore,smijesno bas
Nikog ne dovodimo a puštamo provjerene igrače ako trener ima 80.ooo maraka godišnje onda nije skup igrač od 1.500 - 2.000 maraka mjesečnoKvota je napisao/la:Za ove se znalo i prije zato sam i naveo da lista nije zavrsena!Neko je vodio evidenciju evidenciju igara u protekloj poludezoni!astra1922 je napisao/la:jos dva igraca blizu odlaska masic i jusic,ja sam rekao doci ce taj broj odlazaka na 10 i vise igraca i onda smo yebali jeza...ko fol hoce skupa provjerena pojacanja a hoce ovim ostalim smanjivati plate i ugovore,smijesno bas

nema veze i ako odu ovi igraci ali ako ce nasi drzati do rijeci mi bi sada trebali dovesti bolje igrace od ovih.ali ja sumnjam da mozemo naci bolje.na kraju nam ostaje izgleda da opet zovemo gavaru
mozda vecu ako ne bude imao mjesta u zelji ili bogicevica jedan bi mogao otici kao visak iz zelje.neznam nadam se da ce nas nasi iznenaditi i dovesti nam dobre igrace koji ce odma zauzeti mjesto u ekipi i donijeti nam prevagu i naravno dobre rezultate

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne znam šta trener misli i direktor al ja bi vratio Doru ponovo uvijek može odigrat jedno poluvrijemeastra1922 je napisao/la:nema veze i ako odu ovi igraci ali ako ce nasi drzati do rijeci mi bi sada trebali dovesti bolje igrace od ovih.ali ja sumnjam da mozemo naci bolje.na kraju nam ostaje izgleda da opet zovemo gavarumozda vecu ako ne bude imao mjesta u zelji ili bogicevica jedan bi mogao otici kao visak iz zelje.neznam nadam se da ce nas nasi iznenaditi i dovesti nam dobre igrace koji ce odma zauzeti mjesto u ekipi i donijeti nam prevagu i naravno dobre rezultate
Al opet kome vjerovat? Mene je najvise kojic razocarao ja sam mislio da ce on bit ta prevaga sto ce nas vuc ka vrhu tabele,al eto nista i on je bio tako reci "provjeren igrac" kako sad bit pametan i nac nekog "provjerenog" 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
pa vjerovatno ce vratiti doru hamzu i dragana matica da nam poprave prosjek godina.doro se oprostio od profesionalnog igranja zbog povreda.sada trenira i igra za bosnumaksi je napisao/la:Ne znam šta trener misli i direktor al ja bi vratio Doru ponovo uvijek može odigrat jedno poluvrijemeastra1922 je napisao/la:nema veze i ako odu ovi igraci ali ako ce nasi drzati do rijeci mi bi sada trebali dovesti bolje igrace od ovih.ali ja sumnjam da mozemo naci bolje.na kraju nam ostaje izgleda da opet zovemo gavarumozda vecu ako ne bude imao mjesta u zelji ili bogicevica jedan bi mogao otici kao visak iz zelje.neznam nadam se da ce nas nasi iznenaditi i dovesti nam dobre igrace koji ce odma zauzeti mjesto u ekipi i donijeti nam prevagu i naravno dobre rezultate

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da je politika kluba bila pogresna,a to sam već jednom i pisao.Prosječnim igračima,kakva je većina u Zvijezdi,trebalo je davati od učinka.Skromnija primanja,ali zato premijama dobar rezultat nagraditi.Bod iz gostiju da bude na nivou premije pobjede na domaćem terenu.Gostujuća pobjeda,dupla premija.Učinak na trenu,gol i asistencija posebna doping premija,ocjena igrača itd.Tek tada bi imali dobar učinak igrača a time i rezultat.Ovako,para ima a muzike nema.Rudar ore,Slavija a plata nigdje...ili kasne u duplo manjem iznosu već kod nas.Naravno,trenerova primanja treba korigovati u skladu s učinkom ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.