pa sinoć sam ti napis'o negdje, 80 KMPapastathopoulos je napisao/la:Aha hvala..a koliko je prikljucak total tv, ako slucajno znas ?neo je napisao/la:Ne koristim licno, no veoma dobra stvar. Na njihovoj stranici imas kanale i cjenovnik usluga kao i paketa. Ako imas vremena i znanja ja bih ti preporucio neki dreambox reciver s card sheringom pa imas tonu kanala. No ako zelis da uzivas bez muke, za sasvim pristojnu cijenu sa totalom to mozes.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Dje bolan ?anonimni je napisao/la:pa sinoć sam ti napis'o negdje, 80 KMPapastathopoulos je napisao/la:Aha hvala..a koliko je prikljucak total tv, ako slucajno znas ?neo je napisao/la:Ne koristim licno, no veoma dobra stvar. Na njihovoj stranici imas kanale i cjenovnik usluga kao i paketa. Ako imas vremena i znanja ja bih ti preporucio neki dreambox reciver s card sheringom pa imas tonu kanala. No ako zelis da uzivas bez muke, za sasvim pristojnu cijenu sa totalom to mozes.

@neo ma komplikovano to do picke materine..vratit cu se ja na nasu kablovsku i 40 kanala

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne shvatam, sta je komplikovano !? Nazves lokalnog distributera, dodje monitra antenu na kucu ili stan gdje je vec, platis prikjucnu taksu koja je eto 80KM i svaki mjesec palcas 12KM za osnovini paket 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Zenichanin
- Kontakt:
Zar nije priključak 40 KM, znam da je bio
A nemaš ti ništa gledati za tu pretplatu od 12 KM, ako priključuješ odluči se na bar 20 KM da bi ono baš mogo uživati
http://www.totaltv.tv/Total+TV/402/TV.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

A nemaš ti ništa gledati za tu pretplatu od 12 KM, ako priključuješ odluči se na bar 20 KM da bi ono baš mogo uživati

http://www.totaltv.tv/Total+TV/402/TV.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Re:
Papastathopoulos je napisao/la:Dje bolan ?anonimni je napisao/la: pa sinoć sam ti napis'o negdje, 80 KM

evo gdje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
EsoKimba je napisao/la:pozdrav ljudi..evo o čemu se radi:prikopčam dvd rom (koji je dosad normalno radio,ali sam morao postaviti zaštitu od centralne što je razlog zašto sam iskopčao rom) i on sam od sebe otvara i zatvara ležište za CD-ove svakih 15-ak sekundi ,a ja i ne diram dugme za tu funkciju...ako ima ko kakvo rješenje molim vas za pomoć
:P
E raja odjednom mi se PC restartovo sam od sebe i usao sam u event viver da vidim imali kakvih erora i pronasao sam ovaj eror...................event filter query"Select*From_InstanceModificationEvent Within60Hhere
TargetInstance ISA"Win32_Procesor"ANDTargetInstance.LoadPercentage>90could not be reactivated in namespace//,/rot/CIMV2 becaouse of eroro0x80041003.Events cannot be delivered trough this filter until the problem is corrected.
jel neko zna sta znaci ovo?
TargetInstance ISA"Win32_Procesor"ANDTargetInstance.LoadPercentage>90could not be reactivated in namespace//,/rot/CIMV2 becaouse of eroro0x80041003.Events cannot be delivered trough this filter until the problem is corrected.
Samo jedan klub Velež Mostar
sto se tice tih tv sranja ako se nesto isplati onda je to taj total tv, samo da znate eto 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ignorirajAdnel je napisao/la:E raja odjednom mi se PC restartovo sam od sebe i usao sam u event viver da vidim imali kakvih erora i pronasao sam ovaj eror...................event filter query"Select*From_InstanceModificationEvent Within60Hhere
- Donnie Darko
- Kontakt:
ko je ono pito za link da skine sebi vise rama??

Donnie Darko je napisao/la:ko je ono pito za link da skine sebi vise rama??![]()

Samo jedan klub Velež Mostar
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako je tako, onda nije teretlineo je napisao/la:Ne shvatam, sta je komplikovano !? Nazves lokalnog distributera, dodje monitra antenu na kucu ili stan gdje je vec, platis prikjucnu taksu koja je eto 80KM i svaki mjesec palcas 12KM za osnovini paket

@zenicanin sta bolan ? Pa eto na njihovoj stranici paketi, taj od 16 km ima tonu kanala, i to sve oni "popularni" da ih tako nazovem..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako nadje neka i meni proslijedi, da i ja skinem jos koji ramDonnie Darko je napisao/la:ko je ono pito za link da skine sebi vise rama??![]()

Ja korisitim dreambox, jedina mana je sto nema total tv ali kazu da ce uskoro biti. (tako govore jos od kad je nestaoPapastathopoulos je napisao/la:Ako je tako, onda nije teretlineo je napisao/la:Ne shvatam, sta je komplikovano !? Nazves lokalnog distributera, dodje monitra antenu na kucu ili stan gdje je vec, platis prikjucnu taksu koja je eto 80KM i svaki mjesec palcas 12KM za osnovini paketkako si mi prvi put objasnio, mislio sam da moram imati svoj tanjir, resiver, platit prikljucak par stoja, mjesecno 30 km i da nemam nijedan 18+ kanal
@zenicanin sta bolan ? Pa eto na njihovoj stranici paketi, taj od 16 km ima tonu kanala, i to sve oni "popularni" da ih tako nazovem..

Ali tu ,moras imati antenu, motor i dreambox reciver. A mozes i ljudima koji to rade reci da ti t naprave. Prikljucak jeste skup ak nemas nista ovog, ne znam tacn koliko. A godisnje placas 150 KM.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zbunismo covjeka totalno
Jarane ako neces da se patis na lokalnoj kablovskoj ili uhlebaskoj mojatv nazovi total i neka ti objasne 

Jesmo vala
.
P.S.Na dreambox-u imas 18+ kanala koliko hoces. Pise Adults i ima ih dosta

P.S.Na dreambox-u imas 18+ kanala koliko hoces. Pise Adults i ima ih dosta

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a mogu li se brisati kanali na dreamboxu?
Naravno, negdje na ovim snimcima treba biti upustvo " onclick="window.open(this.href);return false;QUARESMA 18<<< je napisao/la:a mogu li se brisati kanali na dreamboxu?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma ovo sebi moram nabaviti, konacno da iskoristim puni potencijal TV.a
odjaviti sranje od MojaTV, samo mi steta, zbog njega mi je super stabilan net

odjaviti sranje od MojaTV, samo mi steta, zbog njega mi je super stabilan net
Ono sto je dobro (nisam isprobao ali sam vidio da radi) je to sto je reciver povezan s racuanrom (direknto ili preko modema) tako da na racunaru preko IP adrese mozes gledati programe sa recivera u VLC-.u
Znaci sve kanale na tom satelitu, neovisno sta je na tv.u
Fenomenalna stvar za onoga ko ima vremena da to sve nastima i refresuje liste kanala i slicno.

- TheVerminator
- Kontakt:
Nešto ko za RAM:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.