SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Čuvaj se pisao si protiv Juventusa, mogao bi biti kažnjenViper je napisao/la:Juevntini samo fer protiv Premiera, bez mutljaza

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Marsal
- Kontakt:
Zaista historijski dan za Backspace United!
U ovoj ekipi igrala su 22 igrača, potresale su nas afere, ma nema šta se nije dešavalo ali klub je čitav svoj staž proveo u Drajti!
Sve dok jedan momak, momak s vizijom, srcem i znanjem nije napustio tada dobrostojeću Formulu da bi se posvetio stvaranju giganta! to je Edin Tm87, za ovu ekipe su igrale igračine poput Bosca i Hendersona ali ni oni nisu bili dovoljno kvalitetni da je uvedu u viši rang.
Večeras pijemo, pijemo na moje ime.
Častim vinom, kurvama i janjetinom. Za muziku sam se također pobrinuo. Siniša Vuco uživo.
[youtube][/youtube]
Backspace United dominira!
U ovoj ekipi igrala su 22 igrača, potresale su nas afere, ma nema šta se nije dešavalo ali klub je čitav svoj staž proveo u Drajti!
Sve dok jedan momak, momak s vizijom, srcem i znanjem nije napustio tada dobrostojeću Formulu da bi se posvetio stvaranju giganta! to je Edin Tm87, za ovu ekipe su igrale igračine poput Bosca i Hendersona ali ni oni nisu bili dovoljno kvalitetni da je uvedu u viši rang.
Večeras pijemo, pijemo na moje ime.
Častim vinom, kurvama i janjetinom. Za muziku sam se također pobrinuo. Siniša Vuco uživo.
[youtube][/youtube]
Backspace United dominira!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma joj to bezveze, zbog grupne fazePadovan je napisao/la:Čuvaj se pisao si protiv Juventusa, mogao bi biti kažnjenViper je napisao/la:Juevntini samo fer protiv Premiera, bez mutljaza![]()

SAMO ČELIK !
To druze Marsale
Nista od titule najboljeg strijelca, onaj Liedson ce uzet, ima 17 golova, al' borit cu se za najboljeg strijelca 3. lige, tu smo izjednaceni pintol, gero i ja

Nista od titule najboljeg strijelca, onaj Liedson ce uzet, ima 17 golova, al' borit cu se za najboljeg strijelca 3. lige, tu smo izjednaceni pintol, gero i ja

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- pintol_TM87
- Kontakt:
stigo si meEdin TM87 je napisao/la:To druze Marsale![]()

nego ovaj snijeg pao ja gola nisam dao + spartanci nisu pobjedili

nakon 13 sedmica hahaha
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Moguce bodovi spasa veceras. Bravo momci, sad i zadnju pobjedit pa sta Bog da.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
daj zole yevo ga grom, Ti dok gola zabijes tores ce osminu mesijevog rekorda obor
it.

Saću u clutchu proradit još možemo ostat u cvajti 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To je to!
Po prvi put u historiji Pjetlovi su šampioni ss.ba lige. Momci, čestitke šta drugo da vam kažem.
Po prvi put u historiji Pjetlovi su šampioni ss.ba lige. Momci, čestitke šta drugo da vam kažem.

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
7 dana je ban, završava nekad sredinom sedmice pa stigne odigrati zadnje kolo.pintol_TM87 je napisao/la:steta vala..prodali smo ovo dobrothe scouser je napisao/la:Šteta, nadao sam se da ćemo završiti sezonu bez gubljenja više bodova, ali nema veze. Ti i ja se malo opustili nakon titule, a KB nam povrijeđen (banovan). Baš se na par mečeva vidi da je falio još jedan pokušaj (Atalanta, Nurnberg...)
HAHAHA
kolko je on banovan?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Vidjet diskusiju @pintol_TM87 i @the scousera, pa se sjetih da sam i ja nekad igr'o za Spartance.
Anyway, zaboravio sam čestitati Spartans FC na osvojenoj dreiti i na poobaranim svim mogućim rekordima. Otkako sam otišao poslije 3 odigrana kola (omer 1-0-2), nanizali ste čak 13 pobjeda.
Pa, svaka čast.
Mogu se samo pohvaliti još da sam upravo ja doveo @pintola u klub, inače sada najboljeg strijelca treće lige, što se isplatilo, a @the scouser ga objeručke pri'vatio.
Sad ste postali nepokvarljiva (valjda se ovako piše
no eto - neuništiva, bien dicho ) mašinerija.
Nemojte dozvoliti da vam ovaj jedan poraz pokvari sezonu, nema razloga. Samo naprije i vjerujem da ćete derati i u zweiti istim intenzitetom.
Ybt, toliko sezona se patim, a onda u jednoj ekipe za koje sam igrao osvajaju prva mjesta i trofeje. Slobodno mogu reći za mene najuspješnija sezona otkako igram ovo čudo.

Btw, @Kapiten odmah otiš'o u provod, a nama ostao još duel s Vlakovima (siguran sam da ćemo ih pretvoriti u Vlačiće, poslije našeg susreta aBd
). Haman ga malo i pobjeda Chelseaja bacila u delirij (mora da je i Torres pogađ'o
). Al' vjerujem da će to @Kapiten kapitenski odraditi u zadnjem kolu.
Je l' tako Wisey? 

Ybt, toliko sezona se patim, a onda u jednoj ekipe za koje sam igrao osvajaju prva mjesta i trofeje. Slobodno mogu reći za mene najuspješnija sezona otkako igram ovo čudo.

Ti da budeš najbolji strijelac lige. Dogovoreno?reds je napisao/la:To je to!

Btw, @Kapiten odmah otiš'o u provod, a nama ostao još duel s Vlakovima (siguran sam da ćemo ih pretvoriti u Vlačiće, poslije našeg susreta aBd

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
King Kenny je napisao/la:Prosle godine titula,ove haman cvajta.

Tako ti je to kad se odaš čarima alkohola, ganje i lakih žena. Mi i dalje slavimo prošlosezonski trijumf.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
deyo mozes li mi molim te poslati onu sliku rasporeda za kup sa upisanim rezultatom finala da ubacim tamo u temi kupa ? 

Ouuu, deyo, grme grb i dresovi.

P.S. Hvala na čestitkama. Sretno i vama u borbi za opstanak.

Tonemo sve dublje i dublje, bili smo dobro krenuli več se nazirao i prelazak u viši rang pa kola krenuše nizbrdo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- __Liedson__
- Kontakt:
Svaka čast na dresovima. Hoće li bit šta za osvajače 2. lige? 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jedva do pobjede, iako 3 vs 1 . Ali jako bitna u ovom domaćinskom kolu. Imamo domaći teren, pa šta bude u zadnjem kolu. Samo da ne bude neko kolo gostiju...Cartman je napisao/la:Moguce bodovi spasa veceras. Bravo momci, sad i zadnju pobjedit pa sta Bog da.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.