PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
..ma možeš 

Smiješ , na fb grupi objavi da želiš priajateljsku i neko će igrat .. naći će se neka budala 

Sloboda Tuzla !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hoce , gdje cemo ?jasko_juve je napisao/la:hocel ko ?

-
- Kontakt:
eubavarian_bk je napisao/la:Hoce , gdje cemo ?jasko_juve je napisao/la:hocel ko ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sime evo mozda ti se otvori pozicija u ligi 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:preuzimam od pon. Sienu
Da da , najviše zahvaljujući meni

Sloboda Tuzla !!!
-
- Kontakt:
kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska 

loša vrlo lošajasko_juve je napisao/la:kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska
sve je rasprodano šta je valjalo

!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
-
- Kontakt:
hoces friendly?MikiHJ je napisao/la:loša vrlo lošajasko_juve je napisao/la:kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska
sve je rasprodano šta je valjalo
mozel' iko pomoci , evo na nekom fiveserveru sam znaci prvi put krecem online , ne znam kako poceti utakmicu tamo sve nekakve sobe odem u sobu i participe in match pise da ne moze , mozel iko objasniti kako to funkcionira ? 

zelis frgeoxx je napisao/la:mozel' iko pomoci , evo na nekom fiveserveru sam znaci prvi put krecem online , ne znam kako poceti utakmicu tamo sve nekakve sobe odem u sobu i participe in match pise da ne moze , mozel iko objasniti kako to funkcionira ?
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
MikiHJ je napisao/la:zelis frgeoxx je napisao/la:mozel' iko pomoci , evo na nekom fiveserveru sam znaci prvi put krecem online , ne znam kako poceti utakmicu tamo sve nekakve sobe odem u sobu i participe in match pise da ne moze , mozel iko objasniti kako to funkcionira ?
fr? izvini jarane pojma neam sta je to
prijetaljskageoxx je napisao/la:MikiHJ je napisao/la:zelis frgeoxx je napisao/la:mozel' iko pomoci , evo na nekom fiveserveru sam znaci prvi put krecem online , ne znam kako poceti utakmicu tamo sve nekakve sobe odem u sobu i participe in match pise da ne moze , mozel iko objasniti kako to funkcionira ?
fr? izvini jarane pojma neam sta je to
eurpaleauge cekam te nick mi je MikiHJ
napravio room
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Mene još nisu ni dodali na listu čekanja, ne znam što 

vjerovatno moderator nije stigao jer jos neki igraci koji su na listi trebaju biti izbaceni,a neki ubaceni u ligi kao Miki i Jasko,prvi si na listi trenutacno samo da to jos @padovan(ili juventus) editujuviKK je napisao/la:Mene još nisu ni dodali na listu čekanja, ne znam što
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
OkOtelo je napisao/la:vjerovatno moderator nije stigao jer jos neki igraci koji su na listi trebaju biti izbaceni,a neki ubaceni u ligi kao Miki i Jasko,prvi si na listi trenutacno samo da to jos @padovan(ili juventus) editujuviKK je napisao/la:Mene još nisu ni dodali na listu čekanja, ne znam što

Usput da vas pitam nešto , ove transfere koje pravite između timova ,jel ih moram i ja napravit kod sebe da bi mogli igrat ? Ili će izać nakon sljedećeg kola novi "patch" ?
pa valjda si dobio patch od pesmastera i sad imas trenutacni roster kao i mi svi,a transfere vrsi @padovan kad je rok za to tj. nakon odredjenog broja kola.
Nego haj da razbacimo jednu.Ako hoces haj u Euroleagu,soba reds
Nego haj da razbacimo jednu.Ako hoces haj u Euroleagu,soba reds
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobio sam ga, i imam sastave sve kakve imate, al svako malo transfer pa se mjenja dosta toga.
Aj eto me tamo da odigramo jednu.

Aj eto me tamo da odigramo jednu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.