Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adisice
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la adisice » 08 dec 2012, 22:06

Nisam odavno gledo bolju utakmicu u italijanskoj ligi...Pjanić razvaljuje :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 dec 2012, 22:30

Evo i Seferaga je ušao!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 dec 2012, 22:32

Au kako ovaj Seferovic opasno izgleda na terenu. Italijanski komentator govori: "Ulazi potencijalni bosanskohercegovacki reprezentativac Haris Seferovic."
Sport je lijek za tijelo i duh.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 08 dec 2012, 22:35

Sve dobro u ovoj utakmicu za Romu krenulo je od Pjanica, fantasticna utakmica Pjanketa!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2012, 22:41

Ovi Zemanovi ko na terminu.E sad uporediti tusenje M.C sa igrom ovom veceras :roll: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 dec 2012, 22:42

Dobra igra Zmaja! Mire vec sada moze igrati u bilo kojem klubu na svijetu,od Barce do Milana...
p.s.
cini mi se da je Pjanic zamjenio dres sa Seferovicem...bilo bi dobro da uskoro i on obuce dres Zmajeva,sve vise igra u Fiorentini..

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 08 dec 2012, 22:44

Pjanke mali princ :D

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 08 dec 2012, 22:46

Odličan Pjanić, odlična Roma. Mogli su nafilovat Fiorentinu sa 5-6 komada ali je Destro bio preslab ove večeri. Samo da ovako nastave i aBd domognu se Lige Prvaka, dugo ih tamo nema a bilo bi super i po Pjanića :=)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 dec 2012, 23:04

jest off topic al koja je igracina onaj totti veceras najbolji po meni , pjanic odma iza njega . Ali zeman mi je tako ogranicen trener osvlado na klupi ( nezz zasto ? ) DDR na klupi ili on nema znanje da ih iskoristi ili je bolestan DDR je fenomenalan igrac i nigdje ne bi bio na klupi a kamoli u romi ali hajde unizali su 4 pobjede dobro ih ide sada valjda ce nastavit tako ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2012, 23:05

Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 dec 2012, 23:10

harishp je napisao/la:Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru :mrgreen: .
Ja mislim da on za prosli mec sa nama nije ni poziv dobio , to me i zacudilo da budem iskren za ovog lika do ove godine nisam cuo , nije mi neka extra klasa ali sasvim solidan igrac mlad je ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2012, 23:11

grgr je napisao/la:jest off topic al koja je igracina onaj totti veceras najbolji po meni , pjanic odma iza njega . Ali zeman mi je tako ogranicen trener osvlado na klupi ( nezz zasto ? ) DDR na klupi ili on nema znanje da ih iskoristi ili je bolestan DDR je fenomenalan igrac i nigdje ne bi bio na klupi a kamoli u romi ali hajde unizali su 4 pobjede dobro ih ide sada valjda ce nastavit tako ...
Ters Zemana,nista drugo,probao je i sa Pjanicem,ali ovaj nakon psovanja k'o i Miske ''gadjao nekog drugog'' :lol:
P.S valjda je bila tad povreda,ak se ne varam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2012, 23:26

grgr je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru :mrgreen: .
Ja mislim da on za prosli mec sa nama nije ni poziv dobio , to me i zacudilo da budem iskren za ovog lika do ove godine nisam cuo , nije mi neka extra klasa ali sasvim solidan igrac mlad je ...
Dobio je poziv za ovu prijateljsku sto je bila u novembru.

Dobar je on igrac, ali igra na veliki rizik. Zato ga i voli Zeman, on zeli da su mu vezni igraci vrlo direktni. Grci tako ne igraju, uvijek idu na sigurno. Tako da bi mogao bit cak njihova slaba karika. Ne radi kvaliteta, nego radi taktike i sto nije iskusan kao ostali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 dec 2012, 00:15

C'e solo un CAPITANO !!! Unico Totti
Pjanke na fejsu

gospodin
nema potpisa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 dec 2012, 00:17

@ admire, kako je po vama objektivnim navijačima Rome odigrao Pjanke ( mislim ako si jedan od objektivnih :mrgreen: )
Nisam gledao čitavu utakmicu, negdje od 55 min sam počeo da gledam pa zato pitam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 dec 2012, 00:21

Objektivno prejako odigrao, kad god je kod njega lopta stvori se viška igrac, dobije se prostor i slicno, mogao je sve okruniti golom il asistencijom al nije mu se dalo. Puno je dobio na snazi, sad se lako otarasi igraca i ide naprijed, a puno je sigurniji sa loptom. Drugi najbolje ocjenjeni igrac rome veceras, totti ubjedljivo prvi sa dva gola i dvije asistencije
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 dec 2012, 00:31

Pjanke odigrao najbolju tekmu za Vucicu,ovo je pravi Miralem Pjanic i ovo je prava Roma :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 09 dec 2012, 00:33

Miralemove lopte imaju oci kako se ono kaze.Momak ima strasan osjecaj za prostor i da loptu suigracu kao na tanjiru!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 dec 2012, 01:12

Totti is immense. We all know that. But i want to give some praise to our little principe. Miralem fucking Pjanic has out of this world talent. He’s played incredible as a linkup with Bradley/Piris/Destro. He is just so smooth on the ball its incredible. It would be a mistake of EPIC proportions to even think about selling him anytime soon, not that i think they are even considering it anyways.
ko ne zna nek udari po google translateu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 dec 2012, 01:31

I Totti je mustra ima onu karizmu kako je opušteno proturi kroz noge za 4ti go..a Pjanić fenomenalan,fale ga komentatori na areni pravo,i odigro je za 10tku..Po rasporedu igrača bio je na desnom krilu,al je svaka akcija od njega počinjala budući Xavi..
PS Onaj Seferović će biti igrač i po,vidi se po stavu da je mrgud umalo da ga muljne,a mi ništa nek Sušiću igra Ibričić u napadu..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, riki46, Sheyi i 60 gostiju.