Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Nisam odavno gledo bolju utakmicu u italijanskoj ligi...Pjanić razvaljuje 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Evo i Seferaga je ušao!
- storm_raider
- Kontakt:
Au kako ovaj Seferovic opasno izgleda na terenu. Italijanski komentator govori: "Ulazi potencijalni bosanskohercegovacki reprezentativac Haris Seferovic."
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sve dobro u ovoj utakmicu za Romu krenulo je od Pjanica, fantasticna utakmica Pjanketa!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ovi Zemanovi ko na terminu.E sad uporediti tusenje M.C sa igrom ovom veceras
.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobra igra Zmaja! Mire vec sada moze igrati u bilo kojem klubu na svijetu,od Barce do Milana...
p.s.
cini mi se da je Pjanic zamjenio dres sa Seferovicem...bilo bi dobro da uskoro i on obuce dres Zmajeva,sve vise igra u Fiorentini..
p.s.
cini mi se da je Pjanic zamjenio dres sa Seferovicem...bilo bi dobro da uskoro i on obuce dres Zmajeva,sve vise igra u Fiorentini..
-
- Kontakt:
Pjanke mali princ 

Odličan Pjanić, odlična Roma. Mogli su nafilovat Fiorentinu sa 5-6 komada ali je Destro bio preslab ove večeri. Samo da ovako nastave i aBd domognu se Lige Prvaka, dugo ih tamo nema a bilo bi super i po Pjanića :=)
jest off topic al koja je igracina onaj totti veceras najbolji po meni , pjanic odma iza njega . Ali zeman mi je tako ogranicen trener osvlado na klupi ( nezz zasto ? ) DDR na klupi ili on nema znanje da ih iskoristi ili je bolestan DDR je fenomenalan igrac i nigdje ne bi bio na klupi a kamoli u romi ali hajde unizali su 4 pobjede dobro ih ide sada valjda ce nastavit tako ...
Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru
.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mislim da on za prosli mec sa nama nije ni poziv dobio , to me i zacudilo da budem iskren za ovog lika do ove godine nisam cuo , nije mi neka extra klasa ali sasvim solidan igrac mlad je ...harishp je napisao/la:Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru.
Ters Zemana,nista drugo,probao je i sa Pjanicem,ali ovaj nakon psovanja k'o i Miske ''gadjao nekog drugog''grgr je napisao/la:jest off topic al koja je igracina onaj totti veceras najbolji po meni , pjanic odma iza njega . Ali zeman mi je tako ogranicen trener osvlado na klupi ( nezz zasto ? ) DDR na klupi ili on nema znanje da ih iskoristi ili je bolestan DDR je fenomenalan igrac i nigdje ne bi bio na klupi a kamoli u romi ali hajde unizali su 4 pobjede dobro ih ide sada valjda ce nastavit tako ...

P.S valjda je bila tad povreda,ak se ne varam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobio je poziv za ovu prijateljsku sto je bila u novembru.grgr je napisao/la:Ja mislim da on za prosli mec sa nama nije ni poziv dobio , to me i zacudilo da budem iskren za ovog lika do ove godine nisam cuo , nije mi neka extra klasa ali sasvim solidan igrac mlad je ...harishp je napisao/la:Ovaj Grk Tachidis pozuti zbog Pjane,hoce da marise onog mentola Oliveiru i nema druge,nakon onog fakat nenormalnog starta.Bit ce zanimljivo u martu na BP,djes brazeru.
Dobar je on igrac, ali igra na veliki rizik. Zato ga i voli Zeman, on zeli da su mu vezni igraci vrlo direktni. Grci tako ne igraju, uvijek idu na sigurno. Tako da bi mogao bit cak njihova slaba karika. Ne radi kvaliteta, nego radi taktike i sto nije iskusan kao ostali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@ admire, kako je po vama objektivnim navijačima Rome odigrao Pjanke ( mislim ako si jedan od objektivnih
)
Nisam gledao čitavu utakmicu, negdje od 55 min sam počeo da gledam pa zato pitam

Nisam gledao čitavu utakmicu, negdje od 55 min sam počeo da gledam pa zato pitam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Objektivno prejako odigrao, kad god je kod njega lopta stvori se viška igrac, dobije se prostor i slicno, mogao je sve okruniti golom il asistencijom al nije mu se dalo. Puno je dobio na snazi, sad se lako otarasi igraca i ide naprijed, a puno je sigurniji sa loptom. Drugi najbolje ocjenjeni igrac rome veceras, totti ubjedljivo prvi sa dva gola i dvije asistencije
nema potpisa
Pjanke odigrao najbolju tekmu za Vucicu,ovo je pravi Miralem Pjanic i ovo je prava Roma 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Miralemove lopte imaju oci kako se ono kaze.Momak ima strasan osjecaj za prostor i da loptu suigracu kao na tanjiru!
-
ko ne zna nek udari po google translateuTotti is immense. We all know that. But i want to give some praise to our little principe. Miralem fucking Pjanic has out of this world talent. He’s played incredible as a linkup with Bradley/Piris/Destro. He is just so smooth on the ball its incredible. It would be a mistake of EPIC proportions to even think about selling him anytime soon, not that i think they are even considering it anyways.
I Totti je mustra ima onu karizmu kako je opušteno proturi kroz noge za 4ti go..a Pjanić fenomenalan,fale ga komentatori na areni pravo,i odigro je za 10tku..Po rasporedu igrača bio je na desnom krilu,al je svaka akcija od njega počinjala budući Xavi..
PS Onaj Seferović će biti igrač i po,vidi se po stavu da je mrgud umalo da ga muljne,a mi ništa nek Sušiću igra Ibričić u napadu..
PS Onaj Seferović će biti igrač i po,vidi se po stavu da je mrgud umalo da ga muljne,a mi ništa nek Sušiću igra Ibričić u napadu..
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, Proximic, riki46, Sheyi i 60 gostiju.