ako te security nije uhvatio i namlatio kad si uzeo onda si dobro pros'oTheVerminator je napisao/la:Uzeo jaknu danas u Mercatoru, šta mislite?![]()

moje misljenje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako te security nije uhvatio i namlatio kad si uzeo onda si dobro pros'oTheVerminator je napisao/la:Uzeo jaknu danas u Mercatoru, šta mislite?![]()
Jel ostalo jos ?? strasna jaknaa i koliko para ??TheVerminator je napisao/la:Uzeo jaknu danas u Mercatoru, šta mislite?![]()
da nema mace, bila bi extraTheVerminator je napisao/la:Uzeo jaknu danas u Mercatoru, šta mislite?![]()
ostala je jos jedna. u sportvisionu, veličina XL ostala, 150 KM jeharry_90 je napisao/la:
Jel ostalo jos ?? strasna jaknaa i koliko para ??![]()
Ima li kakvih zimskih kapa jesil vidio ?
Ma skinuću je, ko je ****, imam kapu ionakoanonimni je napisao/la: da nema mace, bila bi extra
ostala je jos jedna. u sportvisionu, veličina XL ostala, 150 KM jeTheVerminator je napisao/la:harry_90 je napisao/la:
Jel ostalo jos ?? strasna jaknaa i koliko para ??![]()
Ima li kakvih zimskih kapa jesil vidio ?
Jes mi mrsko,ulijenio sam se pravo kako ne radimTheVerminator je napisao/la:Ma i da je skuplja, ja sam iskešir'o nek ne bude zima ba.![]()
Ne znam stvarno. Ako ti nije mrsko prošetaj
Taman da se malo razradišharry_90 je napisao/la:Jes mi mrsko,ulijenio sam se pravo kako ne radimTheVerminator je napisao/la:Ma i da je skuplja, ja sam iskešir'o nek ne bude zima ba.![]()
Ne znam stvarno. Ako ti nije mrsko prošetajal sto se mora nije tesko..ne bude li radilo,a ja otisao djaba,gotov si
Sad namjerno odo,moli Allaha da bude ta jedna sto si rekao,inace ces se smrzavati citavu zimuTheVerminator je napisao/la:Ma bolje nemoj ni ić onda, džaba se umaraš, a ja da bez jakne ostanem.
nime_tm87 je napisao/la:Jedno pitanje gdje ima kupiti jakne, djepovi su visociji, negdje blizu prsa, malo su duze jakne, obicno sam vidjao po gradu tamno zelene ili crne, adidas jakne?? Znal neko gdje kupiti i cijenu? Ne mora biti adidas
sta je ovo ko Yeti hahahahaTrezeguet je napisao/la:![]()
Zna li ko gdje ima ovo da se kupi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.