BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Iskreno mi je zao zbog ovoga sto vam se desilo bez obzira sto je to mom klubu odgovaralo.Nadam se da ce vam se to kad-tad vratiti.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Zanimljivo je kako kad suci "pokradu" Dortmund, onda je kobasičar i Bayern kriv, a nešto se prošle godine niste previše bunili kada je Dortmund zabio neregularan gol Bayernu nakon izvedenog kornera.
No, shvaćam frustracije.
No, shvaćam frustracije.
Stark:
"Es tut mir leid, das darf nicht passieren. Der Strafstoß und die Rote Karte waren ein Fehler von mir. Das ist ärgerlich, aber ich stehe dazu."
Ako nista ovo ce omoguciti schmelzeru da zaigra protiv hoffenheima...
"Es tut mir leid, das darf nicht passieren. Der Strafstoß und die Rote Karte waren ein Fehler von mir. Das ist ärgerlich, aber ich stehe dazu."
Ako nista ovo ce omoguciti schmelzeru da zaigra protiv hoffenheima...
Da Stark nije svirao penal mozda bi zavrsilio 5-0 a mozda 1-4...to mi ne znamo.Cinjenica je da smo vodili sa 1-0 i da wolfsburg nije prisao Weidiju do tog offside-a u 35.-oj minuti...sudija im je poklonio gol i igraca vise za sljedecih 55 minuta...sasvim dovoljno da on bude krivac.kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto krivite sudiju? Pa mi smo hladno trebali voditi 3-0 do onog penala,
adnan24 je napisao/la:Stark:

Sad samo fali da ga kazne unatoč priznanju greške glupana Starka koji je zasr'o utakmicu totalno. Wolfsburg nije preš'o centar do te akcije, te je iz **** ofsajda dobio penal + crveni Schmelzeru.adnan24 je napisao/la: Ako nista ovo ce omoguciti schmelzeru da zaigra protiv hoffenheima...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
- Kontakt:
jednu stvar samo da razjasnimo,ovdje ima mali milion felera i od strane igrača našeg nam tima . . .i više nego očito je da nisu funkcionalni pod stres testom za njih,jalovo su napadali i jednostavno se gubili u vremenu i prostoru,veidiju na dušu ide drugi go,a igračima drugo poluvrijeme,klopo nije mogao napraviti bolje,vidjela se želja i zalaganje da se napravi pozitivan rezultat,ali šta je pored sudije moglo krenuti po zlu je to što se ova borussia nemože porediti sa onom prošlogodišnjom ili onom od prije 2 godine koja je po meni bila još bolja,jer su tada postali pravi hit,to su bili momci koji su mljeli protivnika u svakom segmentu igre,a ovi danas kao da su na terenu po prvi put zajedno
ima ti tu nešto truhlo što se mora mijenjati,a to je ili sam pristup igri,il pojedine pozicije na terenu,viškove prodat i za njih uzeti 2 jaka pojačanja,polušpica i špica i s kosturom ekipe ponovo gledati snimke iz 2010-e pa na poso,titulla se mora vratiti iduće sezone,ova je za sada bojim se izgubljena,i iz nje treba izvući pouke,što manje testova i egzibicija sa timom,varijanti i dumina,stara prepoznatljiva igra se mora vratiti u dortmund i mora se alpenima jednom zauvijek dokazati da ne pobjeđuje uvijek klub koji može potkupiti par glavonja a uz čiju je poleđinu i sam njemački savez jer tobože,ako bayern ne pobjedi nema ni sponzora ni para,i zato treba da pokaže da je i Borussia Dortmund klub čije je ime jače i zvučnije od "bayern" jer su naš omiljeni klub osnovali radnici mahom "poljaci"
a bayern je od samog početka bio klub kojeg su osnovali seljaci koji su s alpa sišli u potrazi za boljim životom u grad koji im je to pružao,a što se i danas vidi i u ove zadnje tri godine i po nazoraškim pokušajima da se osigura titula (ove godine hmmm i pošteniji su moram priznat) i same rumene face čelnika kluba - osim donekle bekenbauera koji je ipak jedan Gospodin (htjeli to mi prihvatit ili ne) - dakle koliko god bayern imao bodova ispred borusije uvijek ću se ponositi što sam nepokolebljivi fan ovog kluba a nikada bayerna,jer sam fan mnogo poštenijeg i nadasve kluba koji i na sportskom terenu pokazuje gen svojih predaka,radnika koji bi nakon što sirena sa fabrike oznaći kraj radnog dana okupili u dvorištu i otišli pravac na stadion i za svoju dušu u stilu fer play-a poigrali lopte-klub na čije pominjanje treba spustiti glavu
ima ti tu nešto truhlo što se mora mijenjati,a to je ili sam pristup igri,il pojedine pozicije na terenu,viškove prodat i za njih uzeti 2 jaka pojačanja,polušpica i špica i s kosturom ekipe ponovo gledati snimke iz 2010-e pa na poso,titulla se mora vratiti iduće sezone,ova je za sada bojim se izgubljena,i iz nje treba izvući pouke,što manje testova i egzibicija sa timom,varijanti i dumina,stara prepoznatljiva igra se mora vratiti u dortmund i mora se alpenima jednom zauvijek dokazati da ne pobjeđuje uvijek klub koji može potkupiti par glavonja a uz čiju je poleđinu i sam njemački savez jer tobože,ako bayern ne pobjedi nema ni sponzora ni para,i zato treba da pokaže da je i Borussia Dortmund klub čije je ime jače i zvučnije od "bayern" jer su naš omiljeni klub osnovali radnici mahom "poljaci"

- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Najjača je bila prošlogodišnja Borussia, jer smo odbranili titulu s mnogo rekorda. A odbraniti titulu je mnogo teže nego je osvojiti.schwarcgelbfantom je napisao/la:to što se ova borussia nemože porediti sa onom prošlogodišnjom ili onom od prije 2 godine koja je po meni bila još bolja,jer su tada postali pravi hit

Njihovi osnivači em seljaci em židovi. Šta'š gore?!schwarcgelbfantom je napisao/la: bayern je od samog početka bio klub kojeg su osnovali seljaci koji su s alpa sišli u potrazi za boljim životom u grad koji im je to pružao

Ma mene najjviše nervira taj ogroman "peh" koji nas prati u ovoj sezoni, a to je da smo u najmanje 4-5 utakmica bespotrebno, glupo i naivno gubili bodove. Recimo protiv HSV-a gdje smo vjerovatno stvorili i najviše prilika na jednoj utakmici ali smo ipak izgubili(3 šuta 3 gola)

To je veoma mnogo prosutih bodova iz 6 nabrojnih utakmica gdje smo barem 4 utakmice morali dobit' (to je dodatnih 8-9 bodova), ali možda to i nije peh nego jednostavno manjak motivacije ili bolje reći koncentracije tj. preopuštenost. Jbg. tako je kako je, al' zato dominiramo u LP:

Sad moramo svu svoju snagu usmjerit' da što prije zauzmemo to drugo mjesto u Bundesligi. Osim toga igramo i DFB Pokal gdje možemo vrlo lako do odbrane titule. I na kraju najveća poslastica je LP. Svi vjerujemo u prolaz do 1/4 finala i moja želja je tu Jajern i tako bi imali otvoren put do polufinala.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Kakva utakmica
, uživanje!
Budimo iskren Šmele je igrao rukom, u pitanju je nesvakidašnja situacija,
on jeste odbranio udarac tijelom, ali čekajte
, nu vraga
, tek tada nastaje situacija
, lopta poprima neugodan felš te se odbija u nepoznatom smjeru, ali ode u ruku.
E sad kako čovjek razjasniti situaciju
, bizaran momenat,
penal OK, ali crvendać prestrog,
žuti je Ok, ali tada se opet svodi na ruku linije.
----------------------------
Zaj.ebanciju na stranu, nije mi da provociram, ali priznajte
pošteno ste ga podudlali
,
jer Vukovi su otpočetka hrabro krenuli, jeste imali presing,
jeste imali situaciju,
ali ta opasnost po vaš gol se u zraku osjetila,
niste iskoristili početni pritisak, a onda sve poznato.

Budimo iskren Šmele je igrao rukom, u pitanju je nesvakidašnja situacija,
on jeste odbranio udarac tijelom, ali čekajte

E sad kako čovjek razjasniti situaciju

penal OK, ali crvendać prestrog,
žuti je Ok, ali tada se opet svodi na ruku linije.
----------------------------
Zaj.ebanciju na stranu, nije mi da provociram, ali priznajte
pošteno ste ga podudlali

jer Vukovi su otpočetka hrabro krenuli, jeste imali presing,
jeste imali situaciju,
ali ta opasnost po vaš gol se u zraku osjetila,
niste iskoristili početni pritisak, a onda sve poznato.
Ako je vjerovati glasnogovorniku DFB-a, isti nece voditi postupak protiv Schmelzer-a zbog crvenog. Eh sada ne znam znaci li to da ce njegov crveni karton biti ponisten.
Slicna je situacija bila 2001.godine kada je na utakmici izmedju HSV-a i Kaiserslauterna Barbarez dobio crveni karton, jer je protivnicki igrac simulirao da ga je ovaj udario glavom da bi mu nakon toga DFB ponistio taj karton.

Slicna je situacija bila 2001.godine kada je na utakmici izmedju HSV-a i Kaiserslauterna Barbarez dobio crveni karton, jer je protivnicki igrac simulirao da ga je ovaj udario glavom da bi mu nakon toga DFB ponistio taj karton.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- roy_makaay
- Kontakt:
Smiješni ste žutalji ako krivite sudiju za poraz.Golovi koje ste postigli su neregularni.Prvi gol Lewandowski u ofsajdu(iako malom) ometa Benaglia znači aktivno utiče na zbivanje.Drugi gol dupla krađa Wolfsburga,prvo Kuba loptu goni u gol-out a sudija pokazuje na korner iz kojeg je izrodio penal koji se ne bi svirao ni Leotaru u Trebinju protiv Travnika.Bolje da se brinete o tome kako Diego uspijeva sam da izdominira čitav vezni red Borussie.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Izgleda da će mu crveni biti poništen.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati glasnogovorniku DFB-a, isti nece voditi postupak protiv Schmelzer-a zbog crvenog. Eh sada ne znam znaci li to da ce njegov crveni karton biti ponisten.![]()
![]()
Ovaj Stark će mi još postat omiljeni sudija, s obzirom kako je danas sudio

Ali inače danas je malo više oštetio BVB jer ih je osakatio za jednog igrača (izbacivši ga), ali sveukupno sudije su napravile niz grešaka. Prvi gol Bvb-a iz ofsajda, penal za Wolfsurg onda nepostojeći, te karton pogotovo bezveze, onda opet penal za BVB niđe veze....Znači ne treba zaboravit i da su dvije odluke bile protiv Vukova, a samo zbog kartona Schmelzeru možemo reći da je ipak Dortmund malo više oštećen. A još kad dodamo da je BVB u Munchenu prošle sedmice imao sreće, onda se ovaj put to donekle i izjednačilo.

A u pravu su ovi gore ljudi, mislim ovi što to često potencijaraju, Munchen je seoski centar, sve seljaci, a Dortmund je glavni centar u Njemačkoj.......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Franz John seljakschwarcgelbfantom je napisao/la:jednu stvar samo da razjasnimo,ovdje ima mali milion felera i od strane igrača našeg nam tima . . .i više nego očito je da nisu funkcionalni pod stres testom za njih,jalovo su napadali i jednostavno se gubili u vremenu i prostoru,veidiju na dušu ide drugi go,a igračima drugo poluvrijeme,klopo nije mogao napraviti bolje,vidjela se želja i zalaganje da se napravi pozitivan rezultat,ali šta je pored sudije moglo krenuti po zlu je to što se ova borussia nemože porediti sa onom prošlogodišnjom ili onom od prije 2 godine koja je po meni bila još bolja,jer su tada postali pravi hit,to su bili momci koji su mljeli protivnika u svakom segmentu igre,a ovi danas kao da su na terenu po prvi put zajedno
ima ti tu nešto truhlo što se mora mijenjati,a to je ili sam pristup igri,il pojedine pozicije na terenu,viškove prodat i za njih uzeti 2 jaka pojačanja,polušpica i špica i s kosturom ekipe ponovo gledati snimke iz 2010-e pa na poso,titulla se mora vratiti iduće sezone,ova je za sada bojim se izgubljena,i iz nje treba izvući pouke,što manje testova i egzibicija sa timom,varijanti i dumina,stara prepoznatljiva igra se mora vratiti u dortmund i mora se alpenima jednom zauvijek dokazati da ne pobjeđuje uvijek klub koji može potkupiti par glavonja a uz čiju je poleđinu i sam njemački savez jer tobože,ako bayern ne pobjedi nema ni sponzora ni para,i zato treba da pokaže da je i Borussia Dortmund klub čije je ime jače i zvučnije od "bayern" jer su naš omiljeni klub osnovali radnici mahom "poljaci"a bayern je od samog početka bio klub kojeg su osnovali seljaci koji su s alpa sišli u potrazi za boljim životom u grad koji im je to pružao,a što se i danas vidi i u ove zadnje tri godine i po nazoraškim pokušajima da se osigura titula (ove godine hmmm i pošteniji su moram priznat) i same rumene face čelnika kluba - osim donekle bekenbauera koji je ipak jedan Gospodin (htjeli to mi prihvatit ili ne) - dakle koliko god bayern imao bodova ispred borusije uvijek ću se ponositi što sam nepokolebljivi fan ovog kluba a nikada bayerna,jer sam fan mnogo poštenijeg i nadasve kluba koji i na sportskom terenu pokazuje gen svojih predaka,radnika koji bi nakon što sirena sa fabrike oznaći kraj radnog dana okupili u dvorištu i otišli pravac na stadion i za svoju dušu u stilu fer play-a poigrali lopte-klub na čije pominjanje treba spustiti glavu

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ljudi bilo bi bolje da gledamo svoja posla i svoj klub a ne da gledamo yayu i komentarisemo ga vise nego BvB!
Ako pojedini yayarci vise komentarisu BvB i vise gledaju kako ce BvB kiksati nego kako ce yayo pobjediti ne moramo mi biti isti...Jbg,dosli u poziciju da ga sukaju,ali ne nasjedajte na provokacije,ne palite se zbog nekoga ko nije vrijedan toga
@fantom
Jeste,dominirali smo u BL mnogo vise,bili smo bolji,gazili sve pred sobom ali u LP ispali a nismo ni poceli skoro,jel tako!
Sad je obrnuto,dominiramo zasad u LP a BL smo zapustili,sta je tu je...Treba jos iskustva nasim pulenima da bi na svim frontovima igrali podjednako dobro,doci ce i to,mozda vec sljedece sezone(nadam se)!Inkasirali smo vec od LP preko 30milki sto nije malo,idemo sto dalje,idemo harati starim kontinentom sto duze,uzeti sto vise love,dici u BL 2 mjesto,pa cemo s dodatnim iskustvom iz ove sezone napasti sve frontove naredne!
Ljudi,brzo smo postigli uspjeh i zaradili postovanje kod "velikana" i svih ostalih protivnika ali ne mozemo ocekivati tabanje istih na svim frontovima,doci ce i to ali treba vremena,mlada ekipa prepuna vise nego talentovanih igraca i mladih vec zvijezda sa najboljim trenerom na dunjaluku jos se gradi,moze se reci,pa ostvaruje odlicne rezultate,sta ce tek biti za godinu-dvije ili tri,hebeno hebuzovno za sve protivnike

Ako pojedini yayarci vise komentarisu BvB i vise gledaju kako ce BvB kiksati nego kako ce yayo pobjediti ne moramo mi biti isti...Jbg,dosli u poziciju da ga sukaju,ali ne nasjedajte na provokacije,ne palite se zbog nekoga ko nije vrijedan toga

@fantom
Jeste,dominirali smo u BL mnogo vise,bili smo bolji,gazili sve pred sobom ali u LP ispali a nismo ni poceli skoro,jel tako!

Ljudi,brzo smo postigli uspjeh i zaradili postovanje kod "velikana" i svih ostalih protivnika ali ne mozemo ocekivati tabanje istih na svim frontovima,doci ce i to ali treba vremena,mlada ekipa prepuna vise nego talentovanih igraca i mladih vec zvijezda sa najboljim trenerom na dunjaluku jos se gradi,moze se reci,pa ostvaruje odlicne rezultate,sta ce tek biti za godinu-dvije ili tri,hebeno hebuzovno za sve protivnike

@ Yayern "fanovi"
tutanj
tutanj

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
1.Glupo je poredit off Lewata i njihov off kad je Lewat u istom bio pola koraka a onaj 1,5 m, cak sta vise Lewat nije ni dirao loptu ( znam uticao je na igru )
2.Preko penala se moglo nekako preci, samo da nije davao crveni...jebote crveni se daje kad igrac namjerno odbrani rukom ! Samim tim sto je dao crveni dokazao je da on uopste nije vidio sta se desilo...nego da je podlego pritisku hasebea i ostalih
3.Penal za Dortmund je isto smijesan
Neko je spomeno kako nas Diego izdominirao
35 min nije primio loptu
ostalih 55 BvB ih napadala oni s igracem vise igrali na kontre + usao Perisic izasao Leitner ....
cestitke Diegu na dominaciji
2.Preko penala se moglo nekako preci, samo da nije davao crveni...jebote crveni se daje kad igrac namjerno odbrani rukom ! Samim tim sto je dao crveni dokazao je da on uopste nije vidio sta se desilo...nego da je podlego pritisku hasebea i ostalih
3.Penal za Dortmund je isto smijesan
Neko je spomeno kako nas Diego izdominirao

35 min nije primio loptu
ostalih 55 BvB ih napadala oni s igracem vise igrali na kontre + usao Perisic izasao Leitner ....

cestitke Diegu na dominaciji

-
- Kontakt:
hahaha tako je legendo,al to će se teško desiti iz razloga što smo toliko popularni da ga bacaju kad vide temu Borussia Dortmund,oni samo pritajeno navijaju za yayernPrle je napisao/la:@ Yayern "fanovi"
tutanj
@effe nadam se da nisi toliko ružan kao taj mangup na slici

Bezze crvendać Schmelzeru.
Starku se izgleda uvuklo u kosti da griješi pa poslije iste kompenzira (kao kad je nama sudio protiv Cristine i društva
)
Do zadnje sekunde sam kontao da BVB može izjednačiti...
Starku se izgleda uvuklo u kosti da griješi pa poslije iste kompenzira (kao kad je nama sudio protiv Cristine i društva

Do zadnje sekunde sam kontao da BVB može izjednačiti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jucerasnju kradju u reziji Starka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:
Teško je žutima....
Teško im je ziher sada, no na njihovu sreću, pošto su hit, cijela Njemačka je iza njih i daje im potporu! Samo da se zna, da smo mi na mjestu BvB-a nas bi razapeli nasred trga....No tako je to kad su SEXUALNO ŽUT!
Zašto je BvB ove sezone loš? Misli se naravno na BUNDESLIGU. More se o tome diskutirati, ali jedan faktor nije razlog. Više stvari povezalo se u jedno da bi se objasnio ovakav Bvb-ov pad.
Prvo i osnovno, BvB je pročitan unutar BUNDESLIGE. Sad ko u to vjeruje, ko ne, njegova stvar. Ta pročitanost očituje se u tome da im klubovi ZASLUŽENO uzimaju bodove, a ne da se navek izvuku, kao što bi se pomislilo nakon ove tekme sa Wolfsburgom. Što znači da su se ljudi naučili protiv BvB-a igrati - JEBOTE SCHALKE IH JE DOBIO NA NJIHOVOM TERENU.
Druga stvar je treći uzastopni naslov. To je maximalni broj naslova koje je jedan klub u BUNDESLIGI uspio osvojiti, pa čak se tu ubraja i svemogući i veliki Bayern. niti nama nije uspjelo više od 3 zaredom. Zadnji puta smo to uspjeli u sezoni kada smo uzeli LP i ako se neko sjeća, uzeli smo jako malo bodova, možda i najmanje što smo ikada osvojili kao prvaci. Znači pad u trećoj sezoni mora doči, a sad je pitanje kako će igrati njihovi portivnici. Na njihovu nesreću, Bayern igra kao da je iz druge Galaxije. BvB je prošle sezone osvojio najviše bodova u povjesti BUNDESLIGE, no niko mi nemre reći da su oni dominirali svoji porivnicima, na način kao što smo mi. u 90% slučajeva mi razbijamo svoje protivnike, te se rijetko kada dogodi da dobijemo na jedvite jade..Pazi jedan gol u gostima ove sezone Bayern primio!
Treća stvar odlazak bitnih igrača, što se mora povezati sa četvrtom činjenicom, dobra igra na dva fronta ili ti preslaba kvaliteta za igru u BUNDESLIGI I LP. Naizgled BvB dobro mjenja svoje odlaske, no ako ćemo biti realni i pogledati tablicu ove sezone, onda se to više nesmije tvrditi, bez obzira kako dobro BvB u LP stajao. To je onaj problem što se "zvijezda" mjenja za zvijezdu. BvB bi sigurno bio bolji klub da ga nisu napustili Kagawa i Barrios, te da se nije dovodio Schieber, ali sva ostala pojačanja da. U tom slučaju možemos e izraziti na ovaj način : U bundeligi ti hara Kagawa, dok u LP Gotze itd.
Nisam ove razloge uopće htio rangirati po važnosti, već sam ih stavljao kad su mi pali na pamet. No meni osobno najvažniji je sljedeći razlog - SREĆA ili kako ja to popularno volim reći GHNOOOOOJ!!!!
Ove godine Bvb-u sve ide malo realnije i za razliku od protekle dvije godine, kada je protivnik imao šansu da neš napravi, BvB "od nigdje" zabije gol. Znači uvijek je ta sreća bila na BvB-ovoj strani (ama baš uvijek). Ove godine sve ide protiv njih po tom pitanju. Meni osobno najbolji argumenat za to je tekma protiv Eintrachta, koju je Bvb po svim nogometnim pravilima trebao dobiti...
Sada ću se malo vratiti na BVB-ov kadar i di je po meni učinjena najveća greška, koja će se kolko ja vidim prema natpisima uskoro ispraviti. BvB nije smio uči u sezonu a da si ne kupi jednog još centralnog veznog. bez obzira dal on bio klasični zadnji vezni ili "BOX TO GHNOJ Midfilder". To je po meni njihova najgora boljka i 4 igrača gundo, Bender, Kehl i Letner i debilno rješenje kirch, koji ne znam zašto je doveden, nisu dovoljno kvalitetni da igraju dobro i u LP i BUNDESLIGI. Sada ako BvB proda Perišića, oni nebi uopće smjeli ili bolje rečeno trebali razmišljati o novom krilu već o tom centralnom veznom! Nadam se da će to biti Rode, ali ćak i neka šljuka tipa Salihović ili KUZMANOVIĆ (koji je realan jer će ga Stuttgart prodat). Neće biti loša opcija za KRPANJE!
______________________________________________________________________________________________________
Sadjedna druga strana priće.
Možemo malo prcati BvB i "pljuvati" po njima, no njima se prvo kao nogometni navijač treba nakloniti. Oni su fenomen svjetskog nogometa. Nešto izvanredno, čudesno i teško ponovljivo. U jako kratko vremena oni su napravili takav skok, koju nemogu napraviti čak niti oni klubovi koji imaju neogranićeni budžet, kao Chelsea, City itd...To što je BvB uspio je jednostavno zapanjujuće.
Ova godina opet je "prekretnica" učenje i prevaljivanje puta kojeg treba preći, kako bi se uistinu postalo veliki klub. BvB je sebi izgradio takve temelje da se slijedećih 10 godina, (da ne idem dalje), može sa ovim kadrom, infrakstruturom i razvojnim potencijalom, održati u samo europskom nogometnom vrhu.
Sada se treba postati ime u LP. NAPUHATI CIJENE SVOJIM IGRAČIMA; tako da kad idu proč idu za ODVRATNO VELIKE PARE, da se čovjek pobljuje. Nije samo stvar u tome da će klubovima postat zanimljivi , a time i skuplji igrači tipa Reus i Gotze te Lewandovski. Stvaranjem imena u LP, čak i igračima poput KUBE ili Perišića ili Grosskreutza raste cijena, te potencijalni interesanti čuju za njih. Eto ja osobno živim za dan kada će nekog za Grosskreutza pljunuti između 12-15 miljona eura
U ovoj sezoni za BvB je samo bitno da se kvalificiraju za LP. **** kad nemreš više onda se moraš koncentrirati na onaj cilj koji MORAŠ ostvariti. Da nebi bilo zabune i nekog podcjenjivanja i mi bavarci smo nedavno bili u takvoj situaciji! Ono što je isto dobra stvar kje to da si je BvB u ovoj sezoni ne salo zaradio ne reputaciji, već su si i digli koeficijent. Ovisno o tome kako će proči dalje u LP, a stvarno bi trebali proči dalje jer ne mogu igrati protiv Reala, postoji realna šansa da sljedeće godine više nebudu u četvrtompotu kod izvlačenja, već da budu u trećem.
Sada je Bvb jedna bajka, no treba se jako paziti da na tome i ostane. zašto to kažem? nekvalificira li se BvB ove sezone u LP, što nije nemoguće, ode sve u 3 PM!
Zato brzo na zimu u GEFERPLIHTUNG, ima da se dopela centralni vezni i ako treba i Perišić i Gross proč!

Teško im je ziher sada, no na njihovu sreću, pošto su hit, cijela Njemačka je iza njih i daje im potporu! Samo da se zna, da smo mi na mjestu BvB-a nas bi razapeli nasred trga....No tako je to kad su SEXUALNO ŽUT!

Zašto je BvB ove sezone loš? Misli se naravno na BUNDESLIGU. More se o tome diskutirati, ali jedan faktor nije razlog. Više stvari povezalo se u jedno da bi se objasnio ovakav Bvb-ov pad.
Prvo i osnovno, BvB je pročitan unutar BUNDESLIGE. Sad ko u to vjeruje, ko ne, njegova stvar. Ta pročitanost očituje se u tome da im klubovi ZASLUŽENO uzimaju bodove, a ne da se navek izvuku, kao što bi se pomislilo nakon ove tekme sa Wolfsburgom. Što znači da su se ljudi naučili protiv BvB-a igrati - JEBOTE SCHALKE IH JE DOBIO NA NJIHOVOM TERENU.
Druga stvar je treći uzastopni naslov. To je maximalni broj naslova koje je jedan klub u BUNDESLIGI uspio osvojiti, pa čak se tu ubraja i svemogući i veliki Bayern. niti nama nije uspjelo više od 3 zaredom. Zadnji puta smo to uspjeli u sezoni kada smo uzeli LP i ako se neko sjeća, uzeli smo jako malo bodova, možda i najmanje što smo ikada osvojili kao prvaci. Znači pad u trećoj sezoni mora doči, a sad je pitanje kako će igrati njihovi portivnici. Na njihovu nesreću, Bayern igra kao da je iz druge Galaxije. BvB je prošle sezone osvojio najviše bodova u povjesti BUNDESLIGE, no niko mi nemre reći da su oni dominirali svoji porivnicima, na način kao što smo mi. u 90% slučajeva mi razbijamo svoje protivnike, te se rijetko kada dogodi da dobijemo na jedvite jade..Pazi jedan gol u gostima ove sezone Bayern primio!

Treća stvar odlazak bitnih igrača, što se mora povezati sa četvrtom činjenicom, dobra igra na dva fronta ili ti preslaba kvaliteta za igru u BUNDESLIGI I LP. Naizgled BvB dobro mjenja svoje odlaske, no ako ćemo biti realni i pogledati tablicu ove sezone, onda se to više nesmije tvrditi, bez obzira kako dobro BvB u LP stajao. To je onaj problem što se "zvijezda" mjenja za zvijezdu. BvB bi sigurno bio bolji klub da ga nisu napustili Kagawa i Barrios, te da se nije dovodio Schieber, ali sva ostala pojačanja da. U tom slučaju možemos e izraziti na ovaj način : U bundeligi ti hara Kagawa, dok u LP Gotze itd.
Nisam ove razloge uopće htio rangirati po važnosti, već sam ih stavljao kad su mi pali na pamet. No meni osobno najvažniji je sljedeći razlog - SREĆA ili kako ja to popularno volim reći GHNOOOOOJ!!!!
Ove godine Bvb-u sve ide malo realnije i za razliku od protekle dvije godine, kada je protivnik imao šansu da neš napravi, BvB "od nigdje" zabije gol. Znači uvijek je ta sreća bila na BvB-ovoj strani (ama baš uvijek). Ove godine sve ide protiv njih po tom pitanju. Meni osobno najbolji argumenat za to je tekma protiv Eintrachta, koju je Bvb po svim nogometnim pravilima trebao dobiti...
Sada ću se malo vratiti na BVB-ov kadar i di je po meni učinjena najveća greška, koja će se kolko ja vidim prema natpisima uskoro ispraviti. BvB nije smio uči u sezonu a da si ne kupi jednog još centralnog veznog. bez obzira dal on bio klasični zadnji vezni ili "BOX TO GHNOJ Midfilder". To je po meni njihova najgora boljka i 4 igrača gundo, Bender, Kehl i Letner i debilno rješenje kirch, koji ne znam zašto je doveden, nisu dovoljno kvalitetni da igraju dobro i u LP i BUNDESLIGI. Sada ako BvB proda Perišića, oni nebi uopće smjeli ili bolje rečeno trebali razmišljati o novom krilu već o tom centralnom veznom! Nadam se da će to biti Rode, ali ćak i neka šljuka tipa Salihović ili KUZMANOVIĆ (koji je realan jer će ga Stuttgart prodat). Neće biti loša opcija za KRPANJE!
______________________________________________________________________________________________________
Sadjedna druga strana priće.
Možemo malo prcati BvB i "pljuvati" po njima, no njima se prvo kao nogometni navijač treba nakloniti. Oni su fenomen svjetskog nogometa. Nešto izvanredno, čudesno i teško ponovljivo. U jako kratko vremena oni su napravili takav skok, koju nemogu napraviti čak niti oni klubovi koji imaju neogranićeni budžet, kao Chelsea, City itd...To što je BvB uspio je jednostavno zapanjujuće.
Ova godina opet je "prekretnica" učenje i prevaljivanje puta kojeg treba preći, kako bi se uistinu postalo veliki klub. BvB je sebi izgradio takve temelje da se slijedećih 10 godina, (da ne idem dalje), može sa ovim kadrom, infrakstruturom i razvojnim potencijalom, održati u samo europskom nogometnom vrhu.
Sada se treba postati ime u LP. NAPUHATI CIJENE SVOJIM IGRAČIMA; tako da kad idu proč idu za ODVRATNO VELIKE PARE, da se čovjek pobljuje. Nije samo stvar u tome da će klubovima postat zanimljivi , a time i skuplji igrači tipa Reus i Gotze te Lewandovski. Stvaranjem imena u LP, čak i igračima poput KUBE ili Perišića ili Grosskreutza raste cijena, te potencijalni interesanti čuju za njih. Eto ja osobno živim za dan kada će nekog za Grosskreutza pljunuti između 12-15 miljona eura

U ovoj sezoni za BvB je samo bitno da se kvalificiraju za LP. **** kad nemreš više onda se moraš koncentrirati na onaj cilj koji MORAŠ ostvariti. Da nebi bilo zabune i nekog podcjenjivanja i mi bavarci smo nedavno bili u takvoj situaciji! Ono što je isto dobra stvar kje to da si je BvB u ovoj sezoni ne salo zaradio ne reputaciji, već su si i digli koeficijent. Ovisno o tome kako će proči dalje u LP, a stvarno bi trebali proči dalje jer ne mogu igrati protiv Reala, postoji realna šansa da sljedeće godine više nebudu u četvrtompotu kod izvlačenja, već da budu u trećem.
Sada je Bvb jedna bajka, no treba se jako paziti da na tome i ostane. zašto to kažem? nekvalificira li se BvB ove sezone u LP, što nije nemoguće, ode sve u 3 PM!
Zato brzo na zimu u GEFERPLIHTUNG, ima da se dopela centralni vezni i ako treba i Perišić i Gross proč!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Zanimljiv osvrt iz suparničkih redova, mora se priznati.
Usput, jedan zanimljiv podatak - u BL se nikad nije desilo da su u jednoj sezoni 3 prvoplasirane momčadi iste 3 momčadi koje su bile prvoplasirane prethodne sezone.
Ne bih baš rekao da su toliko pročitani koliko je stvar u pristupu same Borussije. Tko ih prati lako će uočiti popriličnu razliku u pristupu u BL i u CL. U BL se odrađuje posao što nekad ispane loše (dobar primjer je remi sa Duselom), dok se u CL igra na maksimumu.anton 1983 je napisao/la: Prvo i osnovno, BvB je pročitan unutar BUNDESLIGE. Sad ko u to vjeruje, ko ne, njegova stvar. Ta pročitanost očituje se u tome da im klubovi ZASLUŽENO uzimaju bodove, a ne da se navek izvuku, kao što bi se pomislilo nakon ove tekme sa Wolfsburgom. Što znači da su se ljudi naučili protiv BvB-a igrati - JEBOTE SCHALKE IH JE DOBIO NA NJIHOVOM TERENU.
Zbog ovaga sam kao navijač BVB-a i najponosniji.anton 1983 je napisao/la:Možemo malo prcati BvB i "pljuvati" po njima, no njima se prvo kao nogometni navijač treba nakloniti. Oni su fenomen svjetskog nogometa. Nešto izvanredno, čudesno i teško ponovljivo. U jako kratko vremena oni su napravili takav skok, koju nemogu napraviti čak niti oni klubovi koji imaju neogranićeni budžet, kao Chelsea, City itd...To što je BvB uspio je jednostavno zapanjujuće.

Ovoga je i mene najviše strah. Ovdje uglavnom prevladava stav kako će Borussia do kraja lako uloviti 2. ili barem 3. poziciju, čime se poprilično potcjenjuje ova liga. Ja osobno nisam tako siguran. Mi imamo sreću da je Schalke strašno pao zadnjih 30-ak dana, te da su svi ovi ostali iz pratnje poprilično nestabilni u rezultatima, jer bi inače bili u popriličnim ****. Međutim, bojim se da nas u nastavku sezone čeka jako neizvjesna borba za 3. ili 4. poziciju. Ako bi dogurali daleko u CL, to će se sigurno odraziti na rezultat u BL; a ako bi pak odmah ispali, bojim se da bi to moglo izazvati preveliko razočarenje unutar momčadi, a time i lošije rezultate u BL. Ugl, nadam se da sam u krivu.anton 1983 je napisao/la:Sada je Bvb jedna bajka, no treba se jako paziti da na tome i ostane. zašto to kažem? nekvalificira li se BvB ove sezone u LP, što nije nemoguće, ode sve u 3 PM!
Usput, jedan zanimljiv podatak - u BL se nikad nije desilo da su u jednoj sezoni 3 prvoplasirane momčadi iste 3 momčadi koje su bile prvoplasirane prethodne sezone.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.