EDIT: Našao sam link grupe , i napravio odvojeni profil za PES (ne bih koristio moj privatni :S) , sad je neko prihvatio moj zahtjev.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Nemam nikakve poruke 
EDIT: Našao sam link grupe , i napravio odvojeni profil za PES (ne bih koristio moj privatni :S) , sad je neko prihvatio moj zahtjev.
Eto nadji u grupi moj profil , poslao sam ti na PP i mora ti biti PP
pa me dodaj 
Sloboda Tuzla !!!
Samo da vas pitam znači ... Kako da se priključim u ligu , koji tim da uzmem tj kako da znam koji je slobodan , i kako funkcioniše liga , i također da vas pitam :
Jesul vama timovi od 2012/13 sezone (Reading, Torino , Celta itd...) , pošto meni jesu ?
EDIT: Također , koliko sam čitao i gledao sastave vaše dosad, vidim , meni je sastav od AC Milana u ekipi Bologne ?
Jesul vama timovi od 2012/13 sezone (Reading, Torino , Celta itd...) , pošto meni jesu ?
EDIT: Također , koliko sam čitao i gledao sastave vaše dosad, vidim , meni je sastav od AC Milana u ekipi Bologne ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Imamo 2 Lige, po 10 timova u obje lige. Mi obavljamo transfere izmedju nas u ligi, kupujemo igrace, imamo financije svoje, te ovaj patch je sto si skinuo za nase ligaske ove transfere. Znaci, u ta 20 klubova, svi su igraci iz igre.viKK je napisao/la:Samo da vas pitam znači ... Kako da se priključim u ligu , koji tim da uzmem tj kako da znam koji je slobodan , i kako funkcioniše liga , i također da vas pitam :
Ovdje se mozes prijaviti: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=6417
Bices na listi cekanja, dok neko drugi ne odustane / ispane iz lige, da ti mozes upasti
Nisu ti timovi , već su izmješani igrači iz cijelog svijeta (samo oni najbolji). Dakle u mom timu npr igra Gerrard , Ibrahimović , Gustavo , Adebayor itd , dok npr u Cityu igra Boateng , Cavani i Essien.
Imaš pravila u pdfu Virtualni sport pa pročitaj i bit će ti jasno. Također imaš temu da se prijaviš , čim bude slobodan klub upadaš u ligu
Imaš pravila u pdfu Virtualni sport pa pročitaj i bit će ti jasno. Također imaš temu da se prijaviš , čim bude slobodan klub upadaš u ligu
Sloboda Tuzla !!!
Jedno pitanje... koji vi patch koristite dok igrate , da znam da i ja koristim , jer pesmaster, koliko čitam ti koristiš AC Milan (mislim kao klub) , a igrači iz tvog Milana su kod mene u Bologni ?
Vidim npr u Arsenalu su Džeko , Hulk itd pa sam negdje vidio istu tu postavu na forumu . A opet npr u Barceloni ili Realu su oni neki random igrači.
Također me zanima , kako da znam koji tim da koristim , tj koji su slobodni ? Ili dobijem tim onog koji je ispao iz lige ? I treće pitanje , na kojem lobbyju uglavnom igrate ?
Također me zanima , kako da znam koji tim da koristim , tj koji su slobodni ? Ili dobijem tim onog koji je ispao iz lige ? I treće pitanje , na kojem lobbyju uglavnom igrate ?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=6057" onclick="window.open(this.href);return false;
novi broj Pes Press-a
novi broj Pes Press-a
To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.
A igramo u Euroleague
A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.
A igramo u Euroleague
Sloboda Tuzla !!!
Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A igramo u Euroleague
jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterimaviKK je napisao/la:Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A igramo u Euroleague
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma znam ja sve bolan ne moraš mi objašnjavat. Nego gledao sam rostere, i vidim da pesmaster koristi AC Milan dok igra, i ima sad tu igrače znam dobro da ima Handanovića i Kamenog za golmane , Ibrahimovića u napadu i još neke... Problem je što taj njegov sastav nije u AC Milan već na slotu Bologne. Razumjem ja sve što vi pričate ali su svi klubovi su izmješani, to jest sastav neke ekipe je meni u drugoj ekipi.Otelo je napisao/la:jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterimaviKK je napisao/la:Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A igramo u Euroleague
skini novi folder sa grbovima i ubaci ga u kitserver .. zatim ga reinstaliraj i igraj. Koristimo deemaz 8.0 patch
Sloboda Tuzla !!!
OK , nabaviću ja orginalni 0_text i e_text , kitserver ću reinstalirati a deemaz već imam skinut , ali on samo ubacuje kopačke, lica & frizure i dresove ako se ne varam ?
kitserver ti ubacuje sve ukljucujuci i tranfere (mada nije potreban za online igranje). Dakle od Ompov filea , grbova , lica , frizura , kopackih , stadiona do graficke. Aspolutno sve
Sloboda Tuzla !!!
A to pa moras obrisati stari option file iz documents/konami/pes6/save/ i onda obrises onaj fajl unutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znam , nego kod mene je problem što su mi 0_text i e_text iz Phoenix patcha ... Ubaciću ta dva orginalna fajla , reinstalirat kitserver, ubacit deemaz patch i ona tri fajla što koristite kao patch ... Naravno option file ću izbrisat.
Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ma ne s kime ću igrat , nego koji tim ću koristit ,npr za prijateljsku utakmicu jel ja smijem uzet , evo lupam , Arsenal , ako nisam učesnik lige i ako Arsenal nije moj tim . To jest , ako nisam učesnik lige smijem li koristiti bilo koji od timova koji se koriste u ligi ?MikiHJ je napisao/la:Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.