Forum
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: Forum
nema potrebe, evo banovan je baresi#6
- _forzamilan_
- Kontakt:
jesu li dopušteni politički avatari, npr. zastave palestine, izraela, srbije itd.???
S obzirom da nisam primjetio nikad zastavu Izraela,a vrlo rijetko ili nikako zastavu Srbije,bit će da je ovaj tvoj post onako neofirni pokušaj protesta zbog zastave Palestine koja ti očito smeta.dijalog je napisao/la:jesu li dopušteni politički avatari, npr. zastave palestine, izraela, srbije itd.???
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jeste dosadni, to je neopisivo.
Nađite neku normalnu zanimaciju u životu, ima mnogo pametnijih stvari kojim se čovjek može baviti nego zastave palestine, izraela i srbije... na šta ti vrijeme trošiš
, idi nacijepaj drva, budi koristan.
Nađite neku normalnu zanimaciju u životu, ima mnogo pametnijih stvari kojim se čovjek može baviti nego zastave palestine, izraela i srbije... na šta ti vrijeme trošiš

ne grijem se na drva.
Ima mnogo ljudi koji se griju...
pomozi im, uradi nešto korisno umjesto da ganjaš pravdu o zastavama na avatarima.
pomozi im, uradi nešto korisno umjesto da ganjaš pravdu o zastavama na avatarima.
bolje da ovi što kače zastave pomognu jadnom narodu, ovako im sigurno nisu pomogli.admin je napisao/la:Ima mnogo ljudi koji se griju...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Je li samo u mene nece da ocita YT klipove na forumu kad ulazim preko tapatalka il ima jos neko slican problem ? Oduvijek mi je ovako 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kod svih je . Na drugim forumima mogu vidjeti klipove samo ovdje nePapastathopoulos je napisao/la:Je li samo u mene nece da ocita YT klipove na forumu kad ulazim preko tapatalka il ima jos neko slican problem ? Oduvijek mi je ovako
samo stoji prazan post
Thomas Müller - Fußballgott
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da, samo prazno stoji..a kad ulazim na forum preko web-a sve je uredu..don_burza je napisao/la:Kod svih je . Na drugim forumima mogu vidjeti klipove samo ovdje nePapastathopoulos je napisao/la:Je li samo u mene nece da ocita YT klipove na forumu kad ulazim preko tapatalka il ima jos neko slican problem ? Oduvijek mi je ovako
samo stoji prazan post
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@admine moze jedno pitanje ako mozes samo da mi promijenis nick u Chicharito 14 umjesto DevilS bio bih ti zahvalan. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ne mogu mijenjati nickove.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Imam malo veći problem
Zaboravio sam password ovoga nicka, a ne mogu se prijaviti na mail sa kojeg sam registrovan da ponovo tražim šifru. Ulazim samo tako, jer mi je login spašen kući na računaru
Šta mogu uraditi?

Zaboravio sam password ovoga nicka, a ne mogu se prijaviti na mail sa kojeg sam registrovan da ponovo tražim šifru. Ulazim samo tako, jer mi je login spašen kući na računaru

Šta mogu uraditi?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Možeš promjeniti mail adresu na koju ti stižu mailovi s foruma.Profil/postavke-korisnički račun
Tako ćeš morati i napraviti drugi mail samo njemu nemoj zaboraviti šifru

Tako ćeš morati i napraviti drugi mail samo njemu nemoj zaboraviti šifru

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
A ne treba da potvrdim prethodnu šifru za to?
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
A fak.Ja smetnuo s uma da si i to zaboravio
Ništa onda samo kad si kući možeš na forum a i ne znam kad ti treba više

Ništa onda samo kad si kući možeš na forum a i ne znam kad ti treba više

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kad tad cu ga morati formatirati i sl.
Admine, ima li rješenja?
Admine, ima li rješenja?
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.