I da, malo nas je i ja licno ne poznajem ni jednog Romanistu. Odakle ste vi ako nije neka tajna. Pozdrav iz Tuzle
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Re: AS Roma
Pozdrav Romanisti ! Vec duze vrijeme citam ovaj dio furuma i napokon se odlucih registrovati
Neko ovdje napisa za Junga iz frankfurta i mislim da bi nam to bilo kao budali samar. Najezim se kad protivnicka ekipa ima napad po lijevoj strani ili kad se prebacuje lopta na drugu stativu. Isto tako me nervira forsiranje Tachsidisa, a po meni Florenzi je zasluzeno u prvih 11. Osvaldo me isto tako zna iznervirat, ali ruku na srce mislim da je trenutno nas najbolji napadac iako je Lamela na dobrom putu da bude klasa vise od njega (samo da ga povrede zaobidju). Malo da se okrenem na raspored, jedva cekam utakmicu protiv Viola i imam osjecaj kao i vecina vas da cemo zeznuti jer smo to radili uvijek kada je bilo najbitnije. Nadam se da cemo svi pogrijesit ovaj put
. Ako se ne varam poslije idemo u goste Chievu gdje nebi trebali imat problema i onda prije pauze dolazi nam Milan koji opasno dize formu. Ne smijem ni da zamislim kako bi bilo dobro nastaviti niz i sa 6 pobjeda otici na pauzu. Toliko od mene za prvi put. Forza Roma
I da, malo nas je i ja licno ne poznajem ni jednog Romanistu. Odakle ste vi ako nije neka tajna. Pozdrav iz Tuzle
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo kako bi navijaci postavili sredinu protiv Fiorentine (anketa na romanews)
Zanimljivo da nema grka u udarnim postavama, tek dole na dnu
De Rossi-Florenzi-Pjanic 54% 3361 voti
De Rossi-Bradley-Pjanic 18% 1144 voti
Bradley-Florenzi-Pjanic 13% 811 voti
De Rossi-Florenzi-Bradley 6% 399 voti
Tachtsidis-Pjanic-Florenzi 3% 208 voti
Tachtsidis-De Rossi-Florenzi 3% 176 voti
Bradley-Tacthsidis-Pjanic 2% 95 voti
AsRomaTuzla je napisao/la:
Iz dana u dan sve nas je više i više na ovom forumu
Pozdrav od Commando Ultrà Curva Sud iz SaRaJeva
-
Evil Genius II
dobro nam dosao, tuzlak. fakat je lijepo vidjeti da nas je sve vise i vise, pogotovo zbog toga sto svi mi koji gotivimo romu definitivno to ne radimo zbog rezultata
s obzirom da me masoni traze vec nekih 10ak godina, sa tajne lokacije pisem pod pseudonimom evil genius.
''de rossi je vazan igrac ali protiv fiorentine ce biti na klupi'' rekose na romanews i navedose ovaj boldirani sastav kao zemanov izbor. mene da se pita, slozio bi se sa ovom prvom opcijom al' realno gledano, u formi u kojoj jeste, ddr bi samo na osnovu imena igrao u prvih 11.calcio je napisao/la:Evo kako bi navijaci postavili sredinu protiv Fiorentine (anketa na romanews)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pjanic je danas na klupi prema sky sport 24...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Alen1987 je napisao/la:AsRomaTuzla je napisao/la:
Dobrodosao brate,pozdrav iz Sarajeva
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Izgleda da je najviše Romanista iz rajvosa.. Ja nisam, ja sam iz Krajine, a znam nekoliko Romanista iz Krajine, jedan iz Prijedora piše na ovoj temi (ima pd u nicku pa pretpostavljam da je iz prijedora), još jedan iz Pd se regao na forum, ali ne piše, moj dobar prijatelj. I znam privatno još jednog iz Pančeva, te nekoliko iz Banja Luke, ali ne pišu ovdje..
NAPRIJED NARODE!
Zeman je napisao/la:Izgleda da je najviše Romanista iz rajvosa.. Ja nisam, ja sam iz Krajine, a znam nekoliko Romanista iz Krajine, jedan iz Prijedora piše na ovoj temi (ima pd u nicku pa pretpostavljam da je iz prijedora), još jedan iz Pd se regao na forum, ali ne piše, moj dobar prijatelj. I znam privatno još jednog iz Pančeva, te nekoliko iz Banja Luke, ali ne pišu ovdje..
Ma nek mi navijamo za Romu to je najbitnije
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji dvoboj sa Violama na Olimpicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja se vec prepao za Zlog Genija, osiromasila nam je stranica bez njegovih postova zadnjih dana 
Inace i ja znam vrlo malo ljudi koji navijaju za Romu, dvojicu u Pd i jednog iz Travnika, ali neka, dok Romu ne podrzavaju mase, to znaci da nesto vrijedi, pa i Azra ima ukupno pregleda na youtube-u kao jedna Severinina pjesma, Van Gogh nije prodao sliku za zivota itd, valjda sam pogodio sustinu
nece valjda Zeman opet Pjanica ostaviti na klupi, sta mu je za ludim Grkom
Inace i ja znam vrlo malo ljudi koji navijaju za Romu, dvojicu u Pd i jednog iz Travnika, ali neka, dok Romu ne podrzavaju mase, to znaci da nesto vrijedi, pa i Azra ima ukupno pregleda na youtube-u kao jedna Severinina pjesma, Van Gogh nije prodao sliku za zivota itd, valjda sam pogodio sustinu
nece valjda Zeman opet Pjanica ostaviti na klupi, sta mu je za ludim Grkom
E evo i ja sam iz Sarajeva, znam dosta raje koja gotivi Romu, ali ono što sam primjetio jeste da "Romina raja", se manje ističe. Sretnem jarana romin fan i spomene se roma ako pričamo o fudbalu i ako se nešta bitno dešava u romi, sretnem jarana gotivi barsu i on mi se obraća sa "joj jarane jesi vidio jesmo ih poderali, MI smo najjači". Jest da ne treba generalizovati, ima i izuzetaka, koji nosaju dukserice sa grbom rome pa i one čarape na kojima je lik tottija. Mada je manje takivh. 
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ko ide na utakmice FK Sarajeva može primjetiti veliki broj dresova Rome. Ako je u pitanju neka jača utakmica(kad ima vise gledalaca) može se sresti bar 5,6 ljudi s Rominim dresom (najvise od europskih klubova). Jednom sam vidio trenerku ista kao u Zemana. Prije par sedmica sam vidio čovjeka u jakni rome,a poslije 5min momka u dresu rome.
Kontam sta je ovo svi poceli za Romu navijati,bas sam se bio iznenadio
-
Evil Genius II
malo nas je al' nas ima
ja znam dosta ljudi kojma je roma onako simpaticna ekipa sto datira jos od spallettijevog doba kada smo igrali najljepsi fudbal i obicno 'navijaju za nju italiji' (jer je danas in imati po jedan klub iz svake od liga petice
) ali prava je rijetkost naci covjeka koji bas ono prati romu i upoznat je sa trenutnim desavanjima, historijom, igrackim kadrom i svega vezanog za klub. ovo sto asr_pd i teodolit pricaju nije daleko od istine jer fakat ovo malo raje sto znam ciji je klub roma svi su poprilicno rezervisani/skromni likovi tako da definitivno ima nesto u tome tj 
ja znam dosta ljudi kojma je roma onako simpaticna ekipa sto datira jos od spallettijevog doba kada smo igrali najljepsi fudbal i obicno 'navijaju za nju italiji' (jer je danas in imati po jedan klub iz svake od liga petice
. . . probudiste mi optimizam ovom pricom pred vecerasnju tekmuasr_pd je napisao/la: znaci da nesto vrijedi
opet pjanic na krilu izgleda, isti sastav kao protiv siene u prvom pol kada se nismo sa loptom sastavili 
nema potpisa
FORMAZIONI UFFICIALI
ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Pjanic, Destro, Totti.
A disp.: Stekelenburg, Lobont, Taddei, Dodò, Burdisso, Romagnoli, De Rossi, Perrotta, Marquinho, Lamela, Nico Lopez, Osvaldo.
All.: Zeman
FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Savic; Cassani, Borja Valero, Olivera, Aquilani, Pasqual, Cuadrado, Toni.
A disp.: Lupatelli, Neto, Tomovic, Migliaccio, Della Rocca, Bernardeschi, Romulo, Llama, Fernandez, Jovetic, Seferovic, El Hamdaoui.
All.: Montella
ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Pjanic, Destro, Totti.
A disp.: Stekelenburg, Lobont, Taddei, Dodò, Burdisso, Romagnoli, De Rossi, Perrotta, Marquinho, Lamela, Nico Lopez, Osvaldo.
All.: Zeman
FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Savic; Cassani, Borja Valero, Olivera, Aquilani, Pasqual, Cuadrado, Toni.
A disp.: Lupatelli, Neto, Tomovic, Migliaccio, Della Rocca, Bernardeschi, Romulo, Llama, Fernandez, Jovetic, Seferovic, El Hamdaoui.
All.: Montella
- katapult81
- Kontakt:
Ima li neki dobar stream za utakmicu?
ne stekakatapult81 je napisao/la:Ima li neki dobar stream za utakmicu?
http://on.net.mk/zulu/telma" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Evo biraj http://www.thefirstrow.eu/watch/157781/ ... ntina.html" onclick="window.open(this.href);return false;katapult81 je napisao/la:Ima li neki dobar stream za utakmicu?
Evo preleti tu ćeš naći garant nešta da valja...
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/146914_roma_fiorentina/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/146914_roma_fiorentina/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- katapult81
- Kontakt:
Hvala..Manuel je napisao/la:Evo biraj http://www.thefirstrow.eu/watch/157781/ ... ntina.html" onclick="window.open(this.href);return false;katapult81 je napisao/la:Ima li neki dobar stream za utakmicu?