BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Kao prvo Stark je pokrao BVB, kao drugo ono nije bio korner kada je doslo do penala, kao trece Klopp je napravio gresku sto nakon 2:2 nije zatvorio utakmicu, a takodjer i Santana je mogao reagovati malo bolje kod one lopte Diega, jer imam osjecaj da se bukvalno sklonio.
Kada sve sabere 95% je BVB danas pokraden, a VW onih 5%, a sezona je duga i na kraju se sve izjednaci, no sada je najbitnije da se onaj RETARD suspenduje za ostatak sezone.
Kada sve sabere 95% je BVB danas pokraden, a VW onih 5%, a sezona je duga i na kraju se sve izjednaci, no sada je najbitnije da se onaj RETARD suspenduje za ostatak sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma kakav ba sudija pa oni se "čuvaju" zbog Lige prvaka. Zar ne pratite ovu temu 

Cuj strumfa.....poz te VedoZdena04 je napisao/la:Ma kakav ba sudija pa oni se "čuvaju" zbog Lige prvaka. Zar ne pratite ovu temu

-
- Kontakt:
nabijem ti čitav bayern i onaj min"k"en na q,dabogda propali,dabogda izgorilidabogda vam bayern igro sa braunschweigom ili ingolstadtomschweinsteiger je napisao/la:trebace vam![]()
![]()
Pravi si mangup...da ti hoce bayern ispasti iz lige prvaka zbog slicne situacije pa ces skontati neke stvari.schweinsteiger je napisao/la:trebace vam![]()
![]()
Nadam se da ce Hannover sutra zaustaviti Bayer inace odose na velikih 6 bodova i bilo bi fer da schmelzer zaigra u hoffenheimu iako ko sto gledam ne gine mu kazna
Vidi plavca jest se okurazio zbog poraza bvb-a...cak mu ni vedo nije uspio pokvariti ovaj gust
- Rekordmeister
- Kontakt:
schwarcgelbfantom je napisao/la:nabijem ti čitav bayern i onaj min"k"en na q,dabogda propali,dabogda izgorilidabogda vam bayern igro sa braunschweigom ili ingolstadtomschweinsteiger je napisao/la:trebace vam![]()
![]()

Moj jedini komentar na ovu utakmicu:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Adnane ja sam zadovoljan sa Vedomadnan24 je napisao/la:Pravi si mangup...da ti hoce bayern ispasti iz lige prvaka zbog slicne situacije pa ces skontati neke stvari.schweinsteiger je napisao/la:trebace vam![]()
![]()
Nadam se da ce Hannover sutra zaustaviti Bayer inace odose na velikih 6 bodova i bilo bi fer da schmelzer zaigra u hoffenheimu iako ko sto gledam ne gine mu kazna
Vidi plavca jest se okurazio zbog poraza bvb-a...cak mu ni vedo nije uspio pokvariti ovaj gust

Samo sam napisao ono što sam ovdje i pročitao. TRUE STORY.
Ma nema se smisla pjeniti na ove provokacije drukera nekih klubića. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-
- Kontakt:
Dajte dosta je tih glupih djecijih prepiranja, nemojte praviti od foruma vrtic i mjesto za bespotrebna prepucavanja.
Pa valjda bi mi svi zajedno trebali biti ozbiljniji od svakojake djecurlije s ostalih PDF-ova.
@ Schweinsteiger
Nemas potrebe za tim, odose stranice u svadju koja nema veze s sportom.
A i mnogi ostali tipa @schwarcgelbfantom
Previse uzimas k srcu sve to vezano za Dortmund, a izrazavas se nepropisno i time direktno skreces na sebe paznju ali na negativan nacin. Okani se toga plz.
Sto se tice Dortmunda samo se nadam za dobrobit njemackog fudbala da ce se oporaviti od danasnje utakmice, a da ce u LP dobiti za sada ipak nesto lakseg protivnika.
Pa valjda bi mi svi zajedno trebali biti ozbiljniji od svakojake djecurlije s ostalih PDF-ova.
@ Schweinsteiger
Nemas potrebe za tim, odose stranice u svadju koja nema veze s sportom.
A i mnogi ostali tipa @schwarcgelbfantom
Previse uzimas k srcu sve to vezano za Dortmund, a izrazavas se nepropisno i time direktno skreces na sebe paznju ali na negativan nacin. Okani se toga plz.
Sto se tice Dortmunda samo se nadam za dobrobit njemackog fudbala da ce se oporaviti od danasnje utakmice, a da ce u LP dobiti za sada ipak nesto lakseg protivnika.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
TUZNO I ZALOSNO da ovakve sudije dijele pravdu u jednoj od najjacih svjetskih liga
Da nebi psovao "sudiji" sve redom bolje da ne duzim s pisanjem!
Poruka zutoj braci:ne obazirite se na komentare kloceva,i ne spustajte se na nivo 12-godisnjaka na kojem su isti!

Da nebi psovao "sudiji" sve redom bolje da ne duzim s pisanjem!
Poruka zutoj braci:ne obazirite se na komentare kloceva,i ne spustajte se na nivo 12-godisnjaka na kojem su isti!

-
- Kontakt:
ovaj sudija nas je stajao i života i u portugalu,isti je kao i onaj specijalac iz engleske,čelavi konjina koji je u službi scum uniteda,tako je i ovo kofno u službi bayerna
Cemu nervoza bilo -11 ili -14 je sasvim ne bitno vi ste odavno izgubili titulu, a to je poslijedica igranja srijeda subota jer BvB nije u stanju igrati kvalitetno na tri fronta.schwarcgelbfantom je napisao/la:
nabijem ti čitav bayern i onaj min"k"en na q,dabogda propali,dabogda izgorilidabogda vam bayern igro sa braunschweigom ili ingolstadtom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Sudije,vako-nako, to vas obuzima neki Farsin sindrom.
Meteorolozi najavljuju hladne vjetrove koje sa juga Njemačke donosi Rajna te su temperature u Porajnju spuštaju i do -14 stepeni ispod nulice.Djelovanje jakog anticiklona pokazuje da na ovom prostoru neće doći do većih vremenskih amplituda duži vremenski period.

Meteorolozi najavljuju hladne vjetrove koje sa juga Njemačke donosi Rajna te su temperature u Porajnju spuštaju i do -14 stepeni ispod nulice.Djelovanje jakog anticiklona pokazuje da na ovom prostoru neće doći do većih vremenskih amplituda duži vremenski period.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam sto krivite sudiju? Pa mi smo hladno trebali voditi 3-0 do onog penala, ali je problem sto hocemo da glumimo arsenala i da se usetamo u gol sa loptom. Pa pogledajte samo kako smo igrali do naseg gola do penala i sve ce vam biti jasno. Ko da vodimo 5-0, pa se uhvatili glupirati...
Uglavnom i dalje jedva cekam dan kad ce Lewandowski napustiti BVB, a ako nas slucajno ne napusti onda bih mu preporucio casove hladnokrvnih davanja golova kad si 1 na 1 sa golmanom kod cika Bas Dosta
Pozdravio bih i one koji kazu da je OK da prodamo Subotica, a da ga Santana zamijeni. Neka nama Santane - ali na klupi, da udje ponekad, a za prvotimca u BVB-u on nije. I ne kazem to samo radi vecerasnjeg spavanja dok je lopta prolazila pored njega, nego inace. Tekma sa city-jem, pa sa volfsburgom - lik se prosto gubi.
Malo sugav osjecaj kad u 3 kola osvojis samo 2 boda, a igrao si sa 2 davljenika kuci, ali sta ces, dogadja se svima pa i nama...
I onaj penal za nas je smijesan, bila kompenzacija ili ne!
Jos da dodam: ne nasjedajte na ova djecija podbadanja. Kad smo bili gospoda i fino i kulturno se ponasali kad smo zadnje dvije godine harali, budite gospoda i sada. Neka ih, neka se malo ispusu, dos'o i njihov vakat, dugo su bili u svim takmicenjima drugi
Uglavnom i dalje jedva cekam dan kad ce Lewandowski napustiti BVB, a ako nas slucajno ne napusti onda bih mu preporucio casove hladnokrvnih davanja golova kad si 1 na 1 sa golmanom kod cika Bas Dosta

Pozdravio bih i one koji kazu da je OK da prodamo Subotica, a da ga Santana zamijeni. Neka nama Santane - ali na klupi, da udje ponekad, a za prvotimca u BVB-u on nije. I ne kazem to samo radi vecerasnjeg spavanja dok je lopta prolazila pored njega, nego inace. Tekma sa city-jem, pa sa volfsburgom - lik se prosto gubi.
Malo sugav osjecaj kad u 3 kola osvojis samo 2 boda, a igrao si sa 2 davljenika kuci, ali sta ces, dogadja se svima pa i nama...
I onaj penal za nas je smijesan, bila kompenzacija ili ne!
Jos da dodam: ne nasjedajte na ova djecija podbadanja. Kad smo bili gospoda i fino i kulturno se ponasali kad smo zadnje dvije godine harali, budite gospoda i sada. Neka ih, neka se malo ispusu, dos'o i njihov vakat, dugo su bili u svim takmicenjima drugi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjeruj mi da bi i meni kao navijacu Bayerna nesto ovako doslo kao kec na desetku.schweinsteiger je napisao/la:trebace vam![]()
![]()

-14.

Nemojte se paliti odmah, ovako je i nama bilo zadnje dvije sezone. Malo trpiti provokacije, malo vazelina nanijeti i svi mirni.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Potpis.kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto krivite sudiju? Pa mi smo hladno trebali voditi 3-0 do onog penala, ali je problem sto hocemo da glumimo arsenala i da se usetamo u gol sa loptom. Pa pogledajte samo kako smo igrali do naseg gola do penala i sve ce vam biti jasno. Ko da vodimo 5-0, pa se uhvatili glupirati...
Slab je Dost učitelj, gol je umalo fulao, a drugi put mu je Roman obranio.kraljttbvb je napisao/la:Uglavnom i dalje jedva cekam dan kad ce Lewandowski napustiti BVB, a ako nas slucajno ne napusti onda bih mu preporucio casove hladnokrvnih davanja golova kad si 1 na 1 sa golmanom kod cika Bas Dosta![]()

Potpis.kraljttbvb je napisao/la:Pozdravio bih i one koji kazu da je OK da prodamo Subotica, a da ga Santana zamijeni. Neka nama Santane - ali na klupi, da udje ponekad, a za prvotimca u BVB-u on nije. I ne kazem to samo radi vecerasnjeg spavanja dok je lopta prolazila pored njega, nego inace. Tekma sa city-jem, pa sa volfsburgom - lik se prosto gubi.
Potpis. Treba ih ignorirati.kraljttbvb je napisao/la:Jos da dodam: ne nasjedajte na ova djecija podbadanja. Kad smo bili gospoda i fino i kulturno se ponasali kad smo zadnje dvije godine harali, budite gospoda i sada. Neka ih, neka se malo ispusu, dos'o i njihov vakat, dugo su bili u svim takmicenjima drugi
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Tako je.kraljttbvb je napisao/la: Jos da dodam: ne nasjedajte na ova djecija podbadanja. Kad smo bili gospoda i fino i kulturno se ponasali kad smo zadnje dvije godine harali, budite gospoda i sada. Neka ih, neka se malo ispusu, dos'o i njihov vakat, dugo su bili u svim takmicenjima drugi
Ako nešto onda neće nas dobit' ove sezone tako da ćemo im barem tako pokvarit' slavlje i moći ćemo reć'
"nas niste pobijedili¨!".

Nama preostaje osvajanje kupa i da osiguramo drugo mjesto u Bundesligi, te dogurat' što je dalje moguće u Lp.

@omere
Bolja ova:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Prosle godine Gagelmann (Bremen) sudi utakmicu Hamburga, dok danas Stark (Bayern) sudi utakmicu BVB-a. Zar oni pokemoni u DFB-u nisi jos nista naucili iz slucaja Hoyzer.
Mislim da u buducnosti moraju voditi racuna o rivalstvu kada postavljaju odredjenog sudiju za jednu utakmicu.
Pa Jarolim i dan danas tvrdi da mu je prosle godine Gagelmann rekao izgubice te danas ionako, sto je takodjer cuo i golman Nürnberga Schäfer. Za Jarolima se moze reci da je bio prgav igrac kojeg niko skoro nije volio, ali takodjer se zna da nije lazov.
Mislim da u buducnosti moraju voditi racuna o rivalstvu kada postavljaju odredjenog sudiju za jednu utakmicu.
Pa Jarolim i dan danas tvrdi da mu je prosle godine Gagelmann rekao izgubice te danas ionako, sto je takodjer cuo i golman Nürnberga Schäfer. Za Jarolima se moze reci da je bio prgav igrac kojeg niko skoro nije volio, ali takodjer se zna da nije lazov.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
pa samo pogledajte gdje živi soko star,i sve će vam biti jasno ccccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.