Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moustapha
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Postao/la Dado dana 03 dec 2012, 23:18
AnelZ je napisao/la:
Ime je najmanje vazno za bilo kakav poslovni/sportski subjekat kada je zakon u pitanju jer se uvijek moze promjeniti. Olimpic nastavlja po svim pravnim tackama da postoji, samo mjenja ime kako bi zadovoljio ukuse Tuzlaka i na sebe de facto (a ne de jure) preuzima historiju Slobode, a brise historiju Olimpica (isto tako de facto, a ne de jure). Znaci Sloboda se gasi, Olimpic ostaje ali pod drugim imenom i na drugoj lokaciji. Sada ja ako pozelim, ja mogu osnovati novi klub pod imenom Olimpic (posto ce ovo ime opet biti dostupno) i de facto (a ne de jure) preuzeti njegovu historiju, to ce biti sasvim novi klub sa godinom osnivanja 2013 i bez ikakve historije po zakonu, no svi bi ga priznali kao klub klub koji je naslijedio Olimpic. Isto tako, ako se nekada neko pojavi se nekoliko miliona, moci ce obnoviti Slobodu, ako podmiri sva njena potrzivanja i dugovanja i sa sobom ce imati historiju Slobode i to de jure, ali i ne de facto jer Tuzlaci to nece priznati jer imaju drugi klub koji je po njima naslijedio tu historiju. Isto tako, po zakonu (de jure) ce godina osnivanja Sloboda Olimpic biti 1993. (godina osnivanja Olimpika), dok ce de facto to zapravo biti 1919. jer ce tako navijaci propagirati, kao i vecina medija i sl.
Ja tek sad nista ne kontam,![]()
de facto

FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa forumaš koji je to napisao i jeste u tim godinamaSveti je napisao/la:a koji će vam qrac ove naočale. Ovo samo djeca nose ona, pubertetlije.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imam ja jarana koji na pravim naocalama, tj sa dioptrijom ima takav okvir. Samo bijel. Ajde to koliko toliko, ali ove sa obicnim staklima su cista glupost. Ono hipsterski fazoni.
pabizo je napisao/la:Jesi smješan,,,,pa dali ima pošteniji čovjek u Bosni od g.NIJAZA-hajde napiši i nemoj se praviti ,,,,,,,,,masa ljudi je sretna što jedan mali klub pravi dobre rezultate i zato idemo BILO GDE NAVIJAT pa bilo kako se zvao klub--------može biti i NIJAZ SITI,,,,,,GRACIĆ FOOTBAL CLUB ,,,,,,,nebitnooooooooooooooooooooooooooooooo jebagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
Nija Siti.

1946
- Nail for Real
- Kontakt:
Volim Lakerse al' ovo je brutalno
!

Donnie Darko je napisao/la:Ne treba zaboraviti da su Lakersi jedina ekipa u historiji lige koja je uspjela trejdati najboljeg centra lige za najboljeg centra lige.Melo15 je napisao/la:
I jos jednom...ako vam je tolko dobar,zasto ga mjenjate??![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ciza je napisao/la:bio je i sloveniji u interblocku nije dva puta osutao na gol,bio u gyor-u nije ga u zapisniku bilo,jedino ako njemcima treba pred zimu da neko lopata' ispred stadiona onda ok,ovaj fajic iz travnika je pamoetno uradio otisao u u slovenski slabasni klub,evo sad u maribor ako se uspije nametnut mozda bi mogao dalje al etobagrcavi je napisao/la:Čuj Adila on bi u bundesligu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
pabizo je napisao/la:Jesi li ti n.or.ma-lan....ko kome hrani čeljad,preispitaj se malo šta pišeš ,ako si bolestan daj da pomognemo,sevap je,,,,,imamo prijatelja ljekara na Koševu,u Zagrebu,u Banjaluci,Splitu a imamo i vidovitu Rabiju u Buča potok i još mnoge druge koji mogu da pomognu,,,,hajde da sve vas zamolim da kada pišemo o g.Nijazu Graciću da pišemo velikim slovima jer je on čovjek koji to i zaslužuje------Volimo te NIJAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆU NIJAZE,NIJAZE,LEGENDO,KRALJU GRADA SARAJEVA,,,,,NIJAZ JE TITO ZA VAS POJEDINE KOJI PIŠETE BEZVEZE,,,,,NIJAZ JE KRALJ,LEGENDA KOŠEVA I OTOKE,,,,Dje ti tu i mi...........,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.VOLI TE MASA RAJE U SARAJEVU ALI SE malčice FOLIRAJU na ovom forumu.open je napisao/la:Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.

1946
Dobar, priznajemNail for Real je napisao/la:Volim Lakerse al' ovo je brutalno!
Ne treba zaboraviti da su Lakersi jedina ekipa u historiji lige koja je uspjela trejdati najboljeg centra lige za najboljeg centra lige.Donnie Darko je napisao/la: I jos jednom...ako vam je tolko dobar,zasto ga mjenjate??![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Head je napisao/la:pabizo je napisao/la:Jesi li ti n.or.ma-lan....ko kome hrani čeljad,preispitaj se malo šta pišeš ,ako si bolestan daj da pomognemo,sevap je,,,,,imamo prijatelja ljekara na Koševu,u Zagrebu,u Banjaluci,Splitu a imamo i vidovitu Rabiju u Buča potok i još mnoge druge koji mogu da pomognu,,,,hajde da sve vas zamolim da kada pišemo o g.Nijazu Graciću da pišemo velikim slovima jer je on čovjek koji to i zaslužuje------Volimo te NIJAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆU NIJAZE,NIJAZE,LEGENDO,KRALJU GRADA SARAJEVA,,,,,NIJAZ JE TITO ZA VAS POJEDINE KOJI PIŠETE BEZVEZE,,,,,NIJAZ JE KRALJ,LEGENDA KOŠEVA I OTOKE,,,,Dje ti tu i mi...........,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.VOLI TE MASA RAJE U SARAJEVU ALI SE malčice FOLIRAJU na ovom forumu.open je napisao/la:Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Onaj osjećaj kada sam sebi daš 7 bodova u izboru za forumaša godine.

Sportfanatik je napisao/la:SirAlexFerguson 7
RvP 5
Monolog 3
Majestic 2
Red Devils 1
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hajd što 7,nego i 5 bodova je sebi dao. 

Narin je napisao/la:Hajd što 7,nego i 5 bodova je sebi dao.

Ah da, i to je njegov nik, kakav paćenik.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Ne mogu vjerujem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zakljucavaj temu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- EdenHazard
- Kontakt:

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Kada je vizionar Rafa Benitez rekao da je Torres odlican i da zabija na treninzima i igra dobro odbranu mnogi su se smijali, gdje su sada ti misevi 2 utakmice 4 gola?
Ko skonto skontoBigBigBang je napisao/la:Niko ne dize Torresa on je bio flop lige dok ga vrhunski strucnjak nije pod svoje uzeo ponovo.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
L_blancos je napisao/la:Mancini je opcinjen time da otkrije novog Vidica, prvo je kupio Savica ali kada je saznao da ovaj nije srbin uvalio ga je za Nastasica.miky_hz je napisao/la:Koja li je samo fora sa ovim Nastasicem pa on igra svakufrajer ima problema sa samim sobom,nezna ni koga cuva niti ista,sad gol gola krenu negdje na prvu stativu kao da pobjeze od igraca,strasno...ajde valjda zabiju jedan cisto radi kladionice

Btw nerviraju me ovi što ne kontaju Paju

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.