RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 11:09

ADMIR je napisao/la:Vi ste u kupu sa sjevera navijali na Grbavici :Ustaške ****: nićim izazvani zato ne kakite puno.............
Ustaše su skandirane tek u Subotu nakon vaših "Zapadni Mostar" i "Zrinjski". Ako već hočeš istinu.

Ja ništa takvo u kupu čuo nisam.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 okt 2009, 11:12

harinjo je napisao/la:
Ada je napisao/la:Ma haj dosta vise o selji, nego hoce li dzafa i mrva sad imat 2 utakm pauze., steta, jer idemo borcu :?:
čuj selji e moj primitivac kakav mrva -vi i jeste mrva od kluba :!: idite molite BOGA da vam titu vrati iz groba da osvojite koji trofej :!:
Da smo mi imali Titinu pomoć bili bismo bar 2-3 puta prvaci one države 100%.Nas niti jedan režim nije podržavao.Ako misliš da je to radi petokrake grdno se varaš.Mi smo petokraku stavili na grb 1922 godine i bila je simbol radničke klase i antifašizma.Ona je samo bila izbačena iza ovoga rata a iz razloga što su neki nepismeni ljudi smatrali da je to samo komunističko obilježje.Na našu sreću ona je opet vraćena i simbolizira ono prvo navedeno.U Titinom režimu svi su imali petokrake na grbovima a sad se diče nekim ljiljanima i tako.To samo pokazuje da smo mi ostali originalni od osnivanja a da se većina ostalih okreće kako vjetar puše.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2009, 11:13

mrzim_ulizice je napisao/la:Velezu svaka cast na jucerasnjoj igri komotno su mogli doci sa 9 igraca i igrati protiv zelje jer su daleko bolji i sve cestitke pogotovo na postenju ..............svaka cast momci vasa je titula pozdrav iz zenice
jarane bez uvrede- al kakva titula :!: jest da je željo imao 2 igrača više ali su oni jarane u dvije utakmice dva tri puta opalili na gol šehića :!: :roll: furaju se bezzveze :!: željo jest slab,ali nije ni velež ništa kvalitetniji :!: to su pokazale ove 3 tekme :!:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2009, 11:18

harinjo je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:Velezu svaka cast na jucerasnjoj igri komotno su mogli doci sa 9 igraca i igrati protiv zelje jer su daleko bolji i sve cestitke pogotovo na postenju ..............svaka cast momci vasa je titula pozdrav iz zenice
jarane bez uvrede- al kakva titula :!: jest da je željo imao 2 igrača više ali su oni jarane u dvije utakmice dva tri puta opalili na gol šehića :!: :roll: furaju se bezzveze :!: željo jest slab,ali nije ni velež ništa kvalitetniji :!: to su pokazale ove 3 tekme :!:
a sta mislis kako bi zavrsila utakmica da je kojim slucajem zeljo igro sa 9 igraca...........ja mislim da bi ih velez potopio treba realno gledat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2009, 11:19

Svaki je nas klub slab nema jakog to moramo shvatit :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 okt 2009, 11:20

Haj ne kaki bola kod nas nissu jos igrali Knezevic Colic nema te pojma ocami mog sa dva igraca manje smo vas razvaljivali a prije toga imali ste 2 prilike i jedna vam udje a takodjer svaka vam cast sto se skandirali Zrinjski cuo sam cak i povike HERCEG BOSNA ocami mog katastrofa plus ste napadali nase navijace ispred stadiona koji su bili u malim grupicama to jest po 3 ih bilo tako ste moku ukrali mobitel i sve ostalo eto kakvi ste dzeparosi a vi se solidariste sa hordama fuj.
Samo jedan klub Velež Mostar

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2009, 11:21

mrzim_ulizice je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
a sta mislis kako bi zavrsila utakmica da je kojim slucajem zeljo igro sa 9 igraca...........ja mislim da bi ih velez potopio treba realno gledat
pa ja sam realan al neznam kako bi željo igro sa 9 igrača ali eno sinoć je majorka dala go atl m sa 9 igrača u 90 min :!: velež se previše digo željo jeste tanak kao i liga ali jarane u veležu jedino valja onaj osmanagić :!: a đafić nemože luxsemburgu go dati :roll: a ni ŽELJI u tri tekme :!:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 11:22

Nemoj se ljutiti care, evo ti par kojih sam zapamtio od sinoc, samo da te demantujem..

Prva sansa sinoc, Velagic prazan gol glavom fula.
Druga sansa sinoc, Osmanagic sa vrha 16, Sehic se nije pomjerio, sadaka..
Treca sansa sinoc, Dzafa prolazi golmana, prazan gol promasujemo opet..
Nakon toga hrvanje u 16, naravno Golac nam kara mamu, jer on to ne vidi, a fakat cijeli stadion ceka da svira penaltik :P ..
Cetvrta stopostotna sansa sinoc, sa igracem manje, nisam siguran jel Skaljic ili Osmanagic, sam pred Sehica, ko iz topa u njega..
Peta, nije sto posto, ali se Sehic napatio dok je izvadio slobodnjak Zaimovica, tada smo bili sa dva igraca manje i momacki vas stisli..

Dakle, ne stoji ti da nismo stvorili ni dvije-tri sanse .. Igrali smo kao sto niko nije na Grbavici u zadnih par godina, ja sam siguran u to..Nismo imali srece i koncentracije, necemo se baviti sudjenjem, jer ionako to u ovoj Ligi nista ne znaci..Mislim da bi bolje bilo bez sudija igrati, bolje bi se igraci skontali kad kazu jedan drugom "daj faul, sta se udaras" :P

Daj nam puske da se igramo, igramo, igramooooo .. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 11:25

harinjo je napisao/la: pa ja sam realan al neznam kako bi željo igro sa 9 igrača ali eno sinoć je majorka dala go atl m sa 9 igrača u 90 min :!: velež se previše digo željo jeste tanak kao i liga ali jarane u veležu jedino valja onaj osmanagić :!: a đafić nemože luxsemburgu go dati :roll: a ni ŽELJI u tri tekme :!:
I opet siris dezinformacije..Jel ti znas da je Dzafa u Kupu izasao u 55-oj minuti? Zasto? Znas li? Jesi li prebrojao prekrsaje sinoc nad njim? Nisi, znas sto, nije ih bilo, o moj Boze..

Odo na rakiju..

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 okt 2009, 11:26

Ada je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
Ada je napisao/la:Ma haj dosta vise o selji, nego hoce li dzafa i mrva sad imat 2 utakm pauze., steta, jer idemo borcu :?:
čuj selji e moj primitivac kakav mrva -vi i jeste mrva od kluba :!: idite molite BOGA da vam titu vrati iz groba da osvojite koji trofej :!:
Haj voz u svoju avliju, ja pisem na svom forumu sta zelim, a ti pisi na svom i mirna kuca!
Vi se molite Bogu da ne ispanete iz lige, a mi cemo se moliti Bogu da budemo prvaci!
Alahimanet!

Kad citam to sto ti pises, pitam se gdje su nestali oni RA koje su svi postovali....

"ostalo je samo ime"

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 11:27

Ja vjerujem da momci iz RA nece ni pisati ovdje, nego debili poput mene, koji sa navijanjem veze nemaju..

Od Veleza ostalo ime, hajd sreca imamo Evropskog Zelju...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 11:29

anel81m je napisao/la: Da smo mi imali Titinu pomoć bili bismo bar 2-3 puta prvaci one države 100%.Nas niti jedan režim nije podržavao.Ako misliš da je to radi petokrake grdno se varaš.Mi smo petokraku stavili na grb 1922 godine i bila je simbol radničke klase i antifašizma.Ona je samo bila izbačena iza ovoga rata a iz razloga što su neki nepismeni ljudi smatrali da je to samo komunističko obilježje.Na našu sreću ona je opet vraćena i simbolizira ono prvo navedeno.U Titinom režimu svi su imali petokrake na grbovima a sad se diče nekim ljiljanima i tako.To samo pokazuje da smo mi ostali originalni od osnivanja a da se većina ostalih okreće kako vjetar puše.
Tako je brate da se za pobjedu dobijala 3 boda a ne dva kao što je bilo Velež bi bio više od dva puta prvak.

I ovo normalno ne važi za sve. Ovim bi neke ekipe izgubile titulu. Da sad u to ne zalazimo.

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 okt 2009, 11:30

Mont0 je napisao/la:Ja vjerujem da momci iz RA nece ni pisati ovdje, nego debili poput mene, koji sa navijanjem veze nemaju..

Od Veleza ostalo ime, hajd sreca imamo Evropskog Zelju...

Zeljo je ime za sve timove u bih, narocito za velež koji igra u nekom kukutuznjaku... ups, greska sada je tu nikla vinova loza :mrgreen:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2009, 11:31

Adnel je napisao/la:Haj ne kaki bola kod nas nissu jos igrali Knezevic Colic nema te pojma ocami mog sa dva igraca manje smo vas razvaljivali a prije toga imali ste 2 prilike i jedna vam udje a takodjer svaka vam cast sto se skandirali Zrinjski cuo sam cak i povike HERCEG BOSNA ocami mog katastrofa plus ste napadali nase navijace ispred stadiona koji su bili u malim grupicama to jest po 3 ih bilo tako ste moku ukrali mobitel i sve ostalo eto kakvi ste dzeparosi a vi se solidariste sa hordama fuj.
prvo ja nisam čuo :!: drugo i da je bilo tako nemožeš sve navijače želje stavljati u isti koš :!: treće kad je zapaljena zastava hrvatske i to je bio pojedini primitac a ne navijači želje i tm 87 :!: a sjećaš se batina i kamenja u mostaru i sad očekuješ sokove jel :?: opet ti kažem nisu svi navijači želje isti bar što se tiče skandiranja za svinjski :!:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 11:35

Hajd nemojte odmah u Ligu Prvaka, molim vaaaas :P

Jel ima kod vas kukutuza po nabavnoj, :P Haha..

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 11:37

harinjo je napisao/la: prvo ja nisam čuo :!: drugo i da je bilo tako nemožeš sve navijače želje stavljati u isti koš :!: treće kad je zapaljena zastava hrvatske i to je bio pojedini primitac a ne navijači želje i tm 87 :!: a sjećaš se batina i kamenja u mostaru i sad očekuješ sokove jel :?: opet ti kažem nisu svi navijači želje isti bar što se tiče skandiranja za svinjski :!:
Šta ste se kamenja spopali, a de mi prvi recite šta je bilo prije toga. Šta je uzrok kamenovanja? Normalno vi žrtve glumite, kao tipa tu je sve počelo. Ma dajte molim vas.

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 25 okt 2009, 11:40

Ma dobar je Željo ....kaže Amar ˝da je Velež sa 9 igrača izjednačio ne bi bilo nezasluženo jer su nas stiskali i tada ˝.. :D

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 11:48

Obavijest! :!:
Potpisan je ugovor izmedju nk zeljeznicara i fk veleza ; u kojem stoji, citiram: slijedece sezone kada nk zeljeznicar bude docekivao fk velez na Grbavici, fudbalski klub velez se obavezao da ce poceti utakmicu sa 9 igraca ukljucujuci golmana, a za uzvrat nogometni klub zeljeznicar se obavezao da utakmicu nece suditi sudija golać sa svojim saradnicima!Ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo!
Stoji u saopstenju!
:mrgreen:

(smirimo strasti, budimo malo sportski rivali, da se i medju nama ne desi neki drugi verdan) :|
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 25 okt 2009, 11:49

golman vam je karinas bezobrazni ...koju ce kaznu samo dobiti

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 11:51

dushy je napisao/la:golman vam je karinas bezobrazni ...koju ce kaznu samo dobiti
Pa niste ni vi puno bolji, cim vas onako tangira neki karinas, slazes se?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.