PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

viKK
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la viKK » 07 dec 2012, 21:14

Nemam nikakve poruke :shock:
EDIT: Našao sam link grupe , i napravio odvojeni profil za PES (ne bih koristio moj privatni :S) , sad je neko prihvatio moj zahtjev.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 07 dec 2012, 22:47

Eto nadji u grupi moj profil , poslao sam ti na PP i mora ti biti PP :D pa me dodaj :D
Sloboda Tuzla !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 10:13

Samo da vas pitam znači ... Kako da se priključim u ligu , koji tim da uzmem tj kako da znam koji je slobodan , i kako funkcioniše liga , i također da vas pitam :
Jesul vama timovi od 2012/13 sezone (Reading, Torino , Celta itd...) , pošto meni jesu ?

EDIT: Također , koliko sam čitao i gledao sastave vaše dosad, vidim , meni je sastav od AC Milana u ekipi Bologne ? :?:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2012, 13:04

viKK je napisao/la:Samo da vas pitam znači ... Kako da se priključim u ligu , koji tim da uzmem tj kako da znam koji je slobodan , i kako funkcioniše liga , i također da vas pitam :
Jesul vama timovi od 2012/13 sezone (Reading, Torino , Celta itd...) , pošto meni jesu ?

EDIT: Također , koliko sam čitao i gledao sastave vaše dosad, vidim , meni je sastav od AC Milana u ekipi Bologne ? :?:
Imamo 2 Lige, po 10 timova u obje lige. Mi obavljamo transfere izmedju nas u ligi, kupujemo igrace, imamo financije svoje, te ovaj patch je sto si skinuo za nase ligaske ove transfere. Znaci, u ta 20 klubova, svi su igraci iz igre.

Ovdje se mozes prijaviti: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=6417

Bices na listi cekanja, dok neko drugi ne odustane / ispane iz lige, da ti mozes upasti ;) .

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 dec 2012, 13:06

Nisu ti timovi , već su izmješani igrači iz cijelog svijeta (samo oni najbolji). Dakle u mom timu npr igra Gerrard , Ibrahimović , Gustavo , Adebayor itd , dok npr u Cityu igra Boateng , Cavani i Essien.

Imaš pravila u pdfu Virtualni sport pa pročitaj i bit će ti jasno. Također imaš temu da se prijaviš , čim bude slobodan klub upadaš u ligu
Sloboda Tuzla !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 13:15

Jedno pitanje... koji vi patch koristite dok igrate , da znam da i ja koristim , jer pesmaster, koliko čitam ti koristiš AC Milan (mislim kao klub) , a igrači iz tvog Milana su kod mene u Bologni ? :? Vidim npr u Arsenalu su Džeko , Hulk itd pa sam negdje vidio istu tu postavu na forumu . A opet npr u Barceloni ili Realu su oni neki random igrači.
Također me zanima , kako da znam koji tim da koristim , tj koji su slobodni ? Ili dobijem tim onog koji je ispao iz lige ? I treće pitanje , na kojem lobbyju uglavnom igrate ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 dec 2012, 14:36

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=6057" onclick="window.open(this.href);return false;
novi broj Pes Press-a :D

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 dec 2012, 14:46

To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..

A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.

A igramo u Euroleague
Sloboda Tuzla !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 14:49

pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..

A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.

A igramo u Euroleague
Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 dec 2012, 14:52

viKK je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..

A igramo u Euroleague
Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.
jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 14:56

Otelo je napisao/la:
viKK je napisao/la:

A igramo u Euroleague
jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterima
Ma znam ja sve bolan ne moraš mi objašnjavat. Nego gledao sam rostere, i vidim da pesmaster koristi AC Milan dok igra, i ima sad tu igrače znam dobro da ima Handanovića i Kamenog za golmane , Ibrahimovića u napadu i još neke... Problem je što taj njegov sastav nije u AC Milan već na slotu Bologne. Razumjem ja sve što vi pričate ali su svi klubovi su izmješani, to jest sastav neke ekipe je meni u drugoj ekipi.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 dec 2012, 15:09

skini novi folder sa grbovima i ubaci ga u kitserver .. zatim ga reinstaliraj i igraj. Koristimo deemaz 8.0 patch
Sloboda Tuzla !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 15:31

OK , nabaviću ja orginalni 0_text i e_text , kitserver ću reinstalirati a deemaz već imam skinut , ali on samo ubacuje kopačke, lica & frizure i dresove ako se ne varam ?

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 dec 2012, 15:47

kitserver ti ubacuje sve ukljucujuci i tranfere (mada nije potreban za online igranje). Dakle od Ompov filea , grbova , lica , frizura , kopackih , stadiona do graficke. Aspolutno sve
Sloboda Tuzla !!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 dec 2012, 16:16

A to pa moras obrisati stari option file iz documents/konami/pes6/save/ i onda obrises onaj fajl unutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 16:31

Znam , nego kod mene je problem što su mi 0_text i e_text iz Phoenix patcha ... Ubaciću ta dva orginalna fajla , reinstalirat kitserver, ubacit deemaz patch i ona tri fajla što koristite kao patch ... Naravno option file ću izbrisat.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 dec 2012, 16:43

Pa eto :oops:
Sloboda Tuzla !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 18:50

Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano :)
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 08 dec 2012, 19:15

viKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano :)
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igrat
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 19:23

MikiHJ je napisao/la:
viKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano :)
Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igrat
Ma ne s kime ću igrat , nego koji tim ću koristit ,npr za prijateljsku utakmicu jel ja smijem uzet , evo lupam , Arsenal , ako nisam učesnik lige i ako Arsenal nije moj tim . To jest , ako nisam učesnik lige smijem li koristiti bilo koji od timova koji se koriste u ligi ?

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.