EDIT: Našao sam link grupe , i napravio odvojeni profil za PES (ne bih koristio moj privatni :S) , sad je neko prihvatio moj zahtjev.
Moderator/ica: Padovan
Imamo 2 Lige, po 10 timova u obje lige. Mi obavljamo transfere izmedju nas u ligi, kupujemo igrace, imamo financije svoje, te ovaj patch je sto si skinuo za nase ligaske ove transfere. Znaci, u ta 20 klubova, svi su igraci iz igre.viKK je napisao/la:Samo da vas pitam znači ... Kako da se priključim u ligu , koji tim da uzmem tj kako da znam koji je slobodan , i kako funkcioniše liga , i također da vas pitam :
Jesul vama timovi od 2012/13 sezone (Reading, Torino , Celta itd...) , pošto meni jesu ?
EDIT: Također , koliko sam čitao i gledao sastave vaše dosad, vidim , meni je sastav od AC Milana u ekipi Bologne ?
Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.
A igramo u Euroleague
jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterimaviKK je napisao/la:Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A sad ideš na listu čekanja , mislim da si 2 ili 3 na toj listi i moraš čekat dok ne budeš prvi na listi pa neko ne odustane. Onda preuzimaš njegov klub , poziciju , roster , sve.
A igramo u Euroleague
Ma znam ja sve bolan ne moraš mi objašnjavat. Nego gledao sam rostere, i vidim da pesmaster koristi AC Milan dok igra, i ima sad tu igrače znam dobro da ima Handanovića i Kamenog za golmane , Ibrahimovića u napadu i još neke... Problem je što taj njegov sastav nije u AC Milan već na slotu Bologne. Razumjem ja sve što vi pričate ali su svi klubovi su izmješani, to jest sastav neke ekipe je meni u drugoj ekipi.Otelo je napisao/la:jes ti vidio ovo Fantasy?Mi smo napravili draft od nekih 400 igraca.Najboljih na svijetu i onda smo birali te igrace u koji ce klub i nakon toga se vrse transferi izmedju klubova tako da je ovo fantasy patch sa stvarnim igracima,stvarnim klubovima al izmjenjenim rosterimaviKK je napisao/la:Nije do kitservera, znam problem koji opisuješ jer sam ga već imao . Ovdje je i grb Bologne i ime tima , a unutra igrači koje ti koristiš u Milanu dok su u Milanu neki random igrači. Mene zanima koji ti patch tj 0_text.afs i e_text.afs koristiš odnosno iz kojeg patcha ih uzimaš , ili koristiš orginalni ? Jer grbovi se nalaze u e_text koliko me sjećanje služi.Kitserver mogu jednostavno reinstalirati , to je najmanji problem.pesmaster je napisao/la:To ti je to kitservera , odnosno do grbova ... Imena klubova su ok ali su grbovi "razbacani" zato što nisi lijepo instalirao kitserver ..
A igramo u Euroleague
Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Ma ne s kime ću igrat , nego koji tim ću koristit ,npr za prijateljsku utakmicu jel ja smijem uzet , evo lupam , Arsenal , ako nisam učesnik lige i ako Arsenal nije moj tim . To jest , ako nisam učesnik lige smijem li koristiti bilo koji od timova koji se koriste u ligi ?MikiHJ je napisao/la:Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.