L'Avvocato je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:koja ce to glupost bit dovest Llorentea.. u 3-5-2 Llorente ce bit ko Matri il Bandera..ne moze on to igrat,on je igrac mozda za 4-3-3 a ovako nema od njega nista..a uopste mi se ne svidja kao igrac i nije nista bolji od nasih napadaca..opet ce bit dzaba doveden,to je moje misljenje..precijenjen igrac radi jedne sezone..primjera radi u spanskoj reprezentaciji kad nema napadaca prije ce mjesto dobit Fabregas il Negredo nego on..nema od njeg nista za nas,ako dodje to ce bit promasena investicija..
Konacno da neko razmislja kao i ja ... Imam osjecaj da ce biti ogroman flop ako ga dovedemo.
Ma daj bolan kakva jedna dobra sezona...
Otkad je počeo ozbiljnije igrati za Athletic, tj od sezone 2007/08, u toj sezoni je postigao 12 golova, pa onda 19, 23, 23, 23 i prošle godine 29.
Možda izgleda trampav i spor, ali čovjek 'em je mrcina, 'em je klasa od napadača, ubica u napadu. + što bi nenormalno dobili na skok igri, a u 3-5-2 se dosta forsiraju centaršutevi. I za svoju visinu i konstituciju, uopšte nema lošu tehniku.
Bolji je od svih naših napadača zajedno što se tiče zabijanja golova, ima 27 godina i najmanje 3-4 dobre sezone pred sobom...
Da se razumijemo, i ja bih najviše volio Drogbu, Cavanija ili Suareza, ali evidentno je da do toga neće doći, bar u Januaru, tako da je Fernando najbolja opcija.