eto care moj ti si u USA kao i ja. pa brate sto se niko od vas ne odaziva ovdje kad se u USA zeli pokrenuti neka crveno crna noc gdje bi se skupilo nesto kesha pomoglo nasoj svetinji...Da svi se javljaju kad treb daj dado nabavi nam majice iz Tuzle , a kad je pomoci da se nesto korisno odradi niko nece da se javi na FB... ja milion puta pisao drugovima koji su na ovim prostorima da se organizujemo i svi ono ko vidjetcemo i nigdje ih.marseille_unique je napisao/la:pa ne mogu da vkerujem na sta smo spali da nas onaj Bajra predstavlja kao voda Fukara, on jeste strastven navijac uvijek bio al mu fali malo u glavi, sta se desava ovdje u pm, pa zar ce nas prodat sarajlijicama u pmm, boli me hocemo li propast ili ne al nek propadnemo kao FK Sloboda, nije mi vazno u kojoj smo ligi dokle god mogu sjest na Tusanj i odgletat utakmicu joj Bajra sjedi sa Gracicom i dogavara oj boze
Prvo dajem primjer kada su majice one dosle pa ljudi ih ni u Tuzli nisu mogli dobit mi smo ih dobili U USA za ekipu od covjeka ...eto hajde dole su kostale 10km, ali ja zbog momka koji treba postarinu platiti i da hajde sta zaradi da kupi barem koju baklju za grupu kazem svima u USA da ce majice kostati za nas u USA 20$... reakcija vecine ne svih je eto joj ima u tuzli po 10km neko to sebi uzima pare tamo vamo..Pa reko brate sad necete dobiti ni dole po 10km kad covjek vam nece prodat.. eto kakav smo mi narod..mozemo srat pisat a kad treba za necim potegnut usutimo se ko picke .
Evo ovdje u USA imas u Detroitu recimo nasu ekipu koja se zove FK Sloboda kojoj je neko od nasih navijac akoji tamo boravi dao ime po nama naravno.. razgovaro sam sa momcima dosli bi pomogli bi da se organizuje neki turnir da svaka ekipa recimo uplati ucesce po 500 dolara ili vise nije bitno...ali kazem niko nece da se javi kad ja ovo po FB od nasih navijaca koji su u USA...ebote pa ovdje je RA pravio crvene noci ja sam ko navijac Slobode otisao kako bi hajde pomogao sta platis veceru 30 dolara ulaz i to je to njima uhar a tebi ba nista ... razmislite malo da se aktivirate ja sam tu ko zeli ko ima volju mislim na vas iz USA koji se nalazite
I usput Bajri nemas sta da prigovoris..on potura svoja ledja da ga biju drotovi i da ga ispituju kao glavnog odgovornog...danas niko tu funkciju niko ne zeli da obavlja zbog tih razloga.Nemas pravo, bas kao i ja i slicni da kudis ljude koji su dole koji se bore koliko mogu..zapamti on se nije nikome prodao niti je sta potpisao da se razumijemo...Svi smo se slozili sa tim da bi ujedinili "nasu" Slobodu sa Olimpicom,jer svi su vidjeli da bi Sloboda i Olimpic imali koristi od toga...nesmatram da je bilo kakvo ujedinjenje prava stvar, ali zbog cega sam prihvatio takvu opciju jednostavno da se vise klub izvuce iz govana, jer ovako nam prijeti gasenje i ako se ugasis i vratis iz zadnje lige gdje neces imati sponzore, a troskovi malo manji nego u premier ligi, onda ces opet za 8 godina doci u situaciju da se moras gasit .. nemamo nikakve rezultate da nas barem malo trgne da lova stigne u klub, a nama upravo krenulo je nizbrdo onda kad su nam ukrali evropu dusmani.