neznam gdje ce ali mozda vam se i vrati jer ja kako znam nije imao nikakvih ponudaSempreJuve je napisao/la:Hvala,eto ga ponovo u Maglaj![]()
mislim da ce vehabovic u neki prvoligaski klub.lijepo je radio u zvijezdi i napredovao je dosta dao je 5 zvanicnih golova i kako se ja sjecam 3 u prijateljskim utakmicama sto nije lose u svakom slucaju.ja sam mislio da ce ostati ali boze moj garantujem da ce nasi cak goreg od njega dovestiSempreJuve je napisao/la:Hvala,eto ga ponovo u Maglaj![]()
da kao sto ti rece ni mourinho nam nece moci pomoci ako budemo svake polusezone dovodili i otpustali veliki broj igraca jednostavno to je nemoguce uigrati u tako malom vremenskom perioduastra1922 je napisao/la:bas kako sam i predpostavljao.osim onih koji su dobili nogu sad ce jedno 4-5 igraca zvijezdi dati nogu,tako ce na kraju 10-ak igraca napustiti klub i onda kad opet dovedemo deset novih ,da nam dode mourinho nema od nas nista opet ce biti uigravamo ekipu za sledecu sezonu..neka nam je bog dragi na pomoci.sada neka ponude smanjenje plate ivanu jaski halilu i nek i oni odu i eto nas u qrcu
Kuntiću ako budeš i ovoj .ički smanjivo plaću daj je meniemir_dj je napisao/la:vjerni navijač zvijezda![]()
![]()
![]()
Gdje će otići,prosječnih igrača kao tih nabrojanih vise od pola lige a igraju u klubovima tipa Leotar,Slavija ili Travnik,recimo plata u najbolje plaćenih igrača u Travniku je 500 KM,i to neredovna.Klubovi gdje imalo ima para imaju daleko bolje igrače.Mnogi su ucjenjivali,tipa Gavarića recimo,pa gdje su sada,a Gavarić je za nabrojane magistar fudbala a ne igra nigdje.Istina,mozda bi neki od njih i rado sjedili na klupi Zelje ili Sarajeva za duplo manje para.Isto tako i provjereni igrači idu prije posto zasto u Sarajevo ili Zelju,a kada ih pozove Zvijezda onda traze sto nije normalno za nase prilike.Neko će reći da se iz Zelje lakse prodaju igrači,sto nije tačno,bilo je slučajeva kada igrači iz Prve lige,preskoče Premijer ligu,i dospiju HNL ili Njemačku drugu ligu....ma nek igra ko hoce,samo neka igra za raju,klub,Gradačac i da nas dostojno predstavlja u BiH,ako ne srcem,bar zbog novca za koje je plaćen.Ovi igrači trebaju imati u vidu da imaju sreće na ovakvom teskom vremenu sto igraju u Zvijezdi,Ljudi nemaju sta jesti a Zvijezda im je omogućila prosječan zivot sto nemaju ni fakultetsko obrazovani ljudi.astra1922 je napisao/la:bas kako sam i predpostavljao.osim onih koji su dobili nogu sad ce jedno 4-5 igraca zvijezdi dati nogu,tako ce na kraju 10-ak igraca napustiti klub i onda kad opet dovedemo deset novih ,da nam dode mourinho nema od nas nista opet ce biti uigravamo ekipu za sledecu sezonu..neka nam je bog dragi na pomoci.sada neka ponude smanjenje plate ivanu jaski halilu i nek i oni odu i eto nas u qrcu
dobar je krpic on bi ja vam garantujem bio bolji i od pandze i od dzaficaBosanski zmaj je napisao/la:U danasnjem Sportu pise kako je moguce pojacanje Zvijezde Sulejman Krpic.Ako nas on "pojaca" tesko da cemo pogodit i okvir gola.
Samo jos pise da Mirza Dzafic ima ugovor do zime i da ce poslije Nove godine znati da li produzava ugovor sa Zvijezdom jer sada ide u Njemacku kod roditelja.astra1922 je napisao/la:dobar je krpic on bi ja vam garantujem bio bolji i od pandze i od dzaficaBosanski zmaj je napisao/la:U danasnjem Sportu pise kako je moguce pojacanje Zvijezde Sulejman Krpic.Ako nas on "pojaca" tesko da cemo pogodit i okvir gola.
pisel jos sta u sportu
dobar je zarko ali nije napadac,neznam jel karamatic krilo,kod nas tu najvise skripiBosanski zmaj je napisao/la:Puno bolja opcija od Krpica je Zarko Karamatic koji je isto tako napustio FK Sarajevo.
Taj je dobar al za kfane, taj je u Orašju kafane zatvaroastra1922 je napisao/la:dobar je krpic on bi ja vam garantujem bio bolji i od pandze i od dzaficaBosanski zmaj je napisao/la:U danasnjem Sportu pise kako je moguce pojacanje Zvijezde Sulejman Krpic.Ako nas on "pojaca" tesko da cemo pogodit i okvir gola.
pisel jos sta u sportu
Salcinovic iz Olimpicaastra1922 je napisao/la:ma nadi mi igraca iz premijer lige koji ne pije i ne zatvara kafane to je svakodnevnica..
zuka_TM je napisao/la:Salcinovic iz Olimpicaastra1922 je napisao/la:ma nadi mi igraca iz premijer lige koji ne pije i ne zatvara kafane to je svakodnevnica..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.