Olimpik Sarajevo

svejedno
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la svejedno » 07 dec 2012, 20:20

Cisco nije dobar sekunde :lol:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 20:37

Probisvjet malo vam je to 20000 mjesta da je barem 30000 i budžet od 5 miliona eura i da još tribina zapad bude malo više kulturnija a ne kao da je vašar.Open ti meni ne odgovori na ono pitanje o banani i onom drugom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 dec 2012, 22:15

Mancini je napisao/la:Probisvjet malo vam je to 20000 mjesta da je barem 30000 i budžet od 5 miliona eura i da još tribina zapad bude malo više kulturnija a ne kao da je vašar.Open ti meni ne odgovori na ono pitanje o banani i onom drugom.
Misliš da ima potrebe da ti odgovaram na to pitanje.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 dec 2012, 22:19

Buu je napisao/la:
eno je napisao/la:Bio sam prisutan kada je Zujo,Gracicu ponudio fuziju Zelje i Olimpica,ova prica je bila u zadnje dvije utakmice kupa.Mozda je ovo dogovor Zuje i Gracica da Olimpic ode u Tuzlu,a da Zeljo dobije kamp Otoka jer to je realna opcija posto je Guso vijecnik u N.gradu te on to moze pogurati.Zeljo bi dobio 450 djece SF N.grad po 50 km to je 20.000 tisuca mjesecno.Zujo je rekao Gracicu da ce ovo predloziti na skupstini Zelje u decembru.
Kako Zujo moze nesto da dogovori kad on nije predsjednik kluba, dao je ostavku.
Open zar ti stvarno mislis da bi mi navijaci to prihvatili, tek tako pustili da nam se u historiju mjesa neki Olimpic? Ili jos gore da nam se klub ugasi. Nismo mi kao Tuzlaci, da podrzavamo gasenje kluba.

Meni nikako nije jasno sto se Gracic nije umjesao u kosarku ili rukomet :?
Nisam rekao da bi vi navijači to prihvatili. Nije to moja stvar. Suština je da je to ponuđeno a da vas niko ništa ne pita. Zato ne kudite druge. Svako sebi traži najbolje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 07 dec 2012, 22:25

@mancini
Interesuje me kako bi ti ocjenio ovaj gracicev period u olimpiku i uopste njegov dosadasnji rad?
Ako sam dobro shvatio,tvoja najveca zamjerka Gracicu je ovo posljednje desavanje i selidba olimpika u TZ,ali me zanima tvoje generalno vidjenje tog covjeka kao menagera i sportskog radnika?
Koliko je taj covjek posten bio u dugogodisnjem radu u olimpiku,i uopste kako bi ocjenio taj period?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 22:53

arhimed89 je napisao/la:@mancini
Interesuje me kako bi ti ocjenio ovaj gracicev period u olimpiku i uopste njegov dosadasnji rad?
Ako sam dobro shvatio,tvoja najveca zamjerka Gracicu je ovo posljednje desavanje i selidba olimpika u TZ,ali me zanima tvoje generalno vidjenje tog covjeka kao menagera i sportskog radnika?
Koliko je taj covjek posten bio u dugogodisnjem radu u olimpiku,i uopste kako bi ocjenio taj period?
Nisi mene pitao al' moram odgovoriti. U kompletnom BH fudbalu jel' postoji neko, ko je negdje, a da nije dosao da uzme? Jedini u BH koji je dao iz svog djepa je Nijaz Gracic. Ako nije pomenite ime iz BH fudbala da daje, a da ne uzima? Nema takvog, od komiteta, do zadnje lige.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 07 dec 2012, 23:13

Probisvjet je napisao/la:
Nisi mene pitao al' moram odgovoriti. U kompletnom BH fudbalu jel' postoji neko, ko je negdje, a da nije dosao da uzme? Jedini u BH koji je dao iz svog djepa je Nijaz Gracic. Ako nije pomenite ime iz BH fudbala da daje, a da ne uzima? Nema takvog, od komiteta, do zadnje lige.
Da,slazem se,nije Nijaz sad neka majka Tereza,normalno da i on gleda svoju racunicu.Al njegov profit je u ovom slucaju i profit Slobode.Pitao sam mancini-a posto znam da on dosada nije imao puno toga protiv Gracica i podrzavao je istog do prije par dana.Pa me zanima ovako kad je stvar jasna da gracic ide u TZ kako on gleda na njegov rad i doprinos Olimpiku,imal tu nekog prljavog vesa o kojem dosad nije pricao radi mira u kuci sto bi se reklo :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 23:20

harry_90 je napisao/la:Tuzla dobija dvije Slobode: Olimpic se ipak ujedinjuje sa novoosnovanim klubom FK Sloboda 1919!

Intenzivni pregovori predstavnika FK Sloboda i FK Olimpic, o načinu zajedničkog djelovanja u nastavku prvenstva, posljednja tri dana su donijeli i prve konkretne rezultate.

Prema tvrdnjama, koje su Tuzlainfo.ba portalu u potvrđene iz tuzlanskog pregovaračkog tima, fuzija klubova je skoro pa gotova stvar.

Na Tušnju će se od proljeća igrati premijerligaški nogomet.

Ono što je i definitivno potvrđeno, a što je proteklih dana samo stidljivo spominjano, je to da će FK Sloboda doživjeti sudbinu KK Slobode.

Naime, dogovoreno da u fuziju sa Olimpicom uđe nedavno osnovani klub FK Sloboda 1919, koji je prvobitno osnovan kao pravni subjekt Slobodinih mlađih selekcija, dok će sadašnji FK Sloboda nastaviti da postoji, ali kako i po kojim uslovima još uvijek nije definisano.

- Tražili smo pojašnjenje od NSBiH, i kada smo dobili potvrdu da će uvažiti ovakvu fuziju, onda smo je i konkretizovali. FK Sloboda 1919 već postoji, ima svoj Statut i račun i zdrav je kolektiv koji nema dugova.U ovom slučaju bit će u ravnopravnom položaju sa Olimpicom. Šta i kako sa FK Sloboda, još ćemo vidjeti, a postoji varijanta da to u ovom rangu bude buduća filijala za mlađe selekcije – potvrdio nam je naš izvor iz tuzlanskog preogovaračkog tima.

Ovim ishodom pregovora potvrđeno je da se pod procesom fuzije, pravni subjekt koji baštini ime Slobode od 1919. godine, se ostavlja na miliost i nemilost danima koji dolaze, time i više od šest miliona KM klupskog duga, desetak stalnih uposlenika, njihov neuvezani radni staž, dug prema bivšim igračima...

Novi klub nosti će ime FK Sloboda 1919 Olimpic, a od naredne jeseni samo FK Sloboda 1919. Klupske boje bit će tradicionalne Slobodine „crveno-crne“.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 dec 2012, 23:27

eno je napisao/la:Bio sam prisutan kada je Zujo,Gracicu ponudio fuziju Zelje i Olimpica,ova prica je bila u zadnje dvije utakmice kupa.Mozda je ovo dogovor Zuje i Gracica da Olimpic ode u Tuzlu,a da Zeljo dobije kamp Otoka jer to je realna opcija posto je Guso vijecnik u N.gradu te on to moze pogurati.Zeljo bi dobio 450 djece SF N.grad po 50 km to je 20.000 tisuca mjesecno.Zujo je rekao Gracicu da ce ovo predloziti na skupstini Zelje u decembru.
Makar 30% ako ne i vise od te djece bi ti presli u Sarajevo jer navijaju za Sarajevo a mislim da sf novi grad nema toliko djece al nebitno

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 07 dec 2012, 23:27

Sretno vam bilo u Tuzli
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 dec 2012, 23:28

I za koga će sad fukare navijati ? Za ovaj mix ili za Slobodu u kojoj god igrali ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 23:33

open je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Probisvjet malo vam je to 20000 mjesta da je barem 30000 i budžet od 5 miliona eura i da još tribina zapad bude malo više kulturnija a ne kao da je vašar.Open ti meni ne odgovori na ono pitanje o banani i onom drugom.
Misliš da ima potrebe da ti odgovaram na to pitanje.
Da na ono prije tri-četiri sata! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 23:34

bagrcavi je napisao/la:I za koga će sad fukare navijati ? Za ovaj mix ili za Slobodu u kojoj god igrali ?
Ko zeli da vidi za koga ce navijati neka dodje na Tusanj.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 dec 2012, 23:35

hearts je napisao/la:Sretno vam bilo u Tuzli
Ooooooo što smo fini večeras. Mogao bi ti Manciniju odgovoriti na pitanje :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 dec 2012, 23:38

Probisvjet je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:I za koga će sad fukare navijati ? Za ovaj mix ili za Slobodu u kojoj god igrali ?
Ko zeli da vidi za koga ce navijati neka dodje na Tusanj.
Vrlo rado :D
DRUG NEBI TI PUNCA

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 07 dec 2012, 23:40

open je napisao/la:
Ooooooo što smo fini večeras. Mogao bi ti Manciniju odgovoriti na pitanje :lol: :lol: :lol:
KOje pitanje ? I šta ima loše u tome što sam vam poželio sreću u Tuzli ni to ne valja ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 dec 2012, 23:41

hearts je napisao/la:
open je napisao/la:
KOje pitanje ? I šta ima loše u tome što sam vam poželio sreću u Tuzli ni to ne valja ?
Super, super. Ako ga bude zanimalo Mancini će te pitati.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 23:42

Sve što kritikujem je ovo posljednje dešavanje! ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 23:44

open je napisao/la:
Tebi sam postavio pitanje a ne heartsu.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 08 dec 2012, 00:17

Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.