Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jedno je kritika, drugo je pljuvanje.
Moje misljenje je, da on odlaskom Mancinija tek moze zablistati u ovom City-u, ali moram reci, i ono sto pruza kad pocinje od pocetka, je u najmanju ruku slabo, pogresni pasovi, bezbroj puta u ofsajdu (Dovoljno govori statistika da je Dzeko u Ligi Prvaka bio 12 puta u ofsajdu, sto znaci da je na prvom mjestu sto se tice te statistike), totalno odsjecen od igre.. Neki kazu, da on nemoze nista za to, ali itekako moze, uprkos uzasnoj igri Citya koja se svodi na kruzenje oko sesnaesterca i haljvanje lopte minutama, on se mora tome prilagoditi, igrac je City-a, a ne npr. Bayern-a , koji dosta toga igraju preko krila. Naravno, Bayern i neki ostali klubovi bi mu bolje legli, ali trenutno je igrac City-a, i mora se prilagoditi njihovoj igri, pa koliko god to tesko bilo igracu kao sto je on.
I sto se tice epiteta ''Super-sub'', ne bi mu uprkos ovog svega dao taj nadimak. Jednostavno City u zadnjih 20 minuta, svim mogucim opcijama pokusava doci do gola, proigravaju krila, idu duge lopte u 16rac, i to je Dzekin teritorij.
Moje misljenje je, da on odlaskom Mancinija tek moze zablistati u ovom City-u, ali moram reci, i ono sto pruza kad pocinje od pocetka, je u najmanju ruku slabo, pogresni pasovi, bezbroj puta u ofsajdu (Dovoljno govori statistika da je Dzeko u Ligi Prvaka bio 12 puta u ofsajdu, sto znaci da je na prvom mjestu sto se tice te statistike), totalno odsjecen od igre.. Neki kazu, da on nemoze nista za to, ali itekako moze, uprkos uzasnoj igri Citya koja se svodi na kruzenje oko sesnaesterca i haljvanje lopte minutama, on se mora tome prilagoditi, igrac je City-a, a ne npr. Bayern-a , koji dosta toga igraju preko krila. Naravno, Bayern i neki ostali klubovi bi mu bolje legli, ali trenutno je igrac City-a, i mora se prilagoditi njihovoj igri, pa koliko god to tesko bilo igracu kao sto je on.
I sto se tice epiteta ''Super-sub'', ne bi mu uprkos ovog svega dao taj nadimak. Jednostavno City u zadnjih 20 minuta, svim mogucim opcijama pokusava doci do gola, proigravaju krila, idu duge lopte u 16rac, i to je Dzekin teritorij.
Ma bravo care. Mislim se evo mjesec dana da li da nesto napisem u vezi sa ovim, ali zlonamjernim glupsonima je dzaba bilo sta pisati, oni su ti prije svega da provociraju. Zato sam i odustao, ali ovaj tvoj post je kratko i jasno objasnio sve sto sam zelio reci.TH14 je napisao/la:Dzeko je jedna velika dobričina,ljudina i igračina. Usprkos slavi i novcu, on je prirodan i nije ufuran decko i imam osjećaj kad ga gledam da je još ono dijete koje samo želi da igra pred zgradom božanstevnu igru zvanu fudbal a i iz kuce je ponio ono najvažnije a to je odgoj. Dijamant blista na svim poljima. On je za mene fudbalski gospodin.emir79 je napisao/la:Upravo to care sto si spomeno,svaka ti cast, vidis meni je promaklo.Bas bi volio da vidim,koliko bi se danasnjih svijetskih zvijezda probilo u vrh svijetskog fudbala,da su imali trnovit put kao Dzeko. Rat,granate,snajperi,BH liga pa sve do najjace lige na svijetu. Dzeko je gigant,i upravo vam je on svima otvorio put,da se naporom i trudom moze sve ostvariti.TH14 je napisao/la:Slažem se s Emirom. Vi izgleda jedva čekate da Džeko odiga lose pa da dođete ovdje pametovati kako dijamant nema pojma. Ljubomora je gadna stvar. Krivo vam je sto se neko iz ove trule drzave uspio izboriti za mjesto na sportskoj pozornici. Dzeko je uspio i trebamo biti ponosni što ga imamo. I neko kaze Dzeko ima para bla bla..nek ima,zasluzio je on svaku funtu koju sad dobija..
Hvala majci sto ga rodi ! Deko je nas kao i njen sada!Nek bude ziv i zdrav i jos puno golova dao za nasu repku i klub!
Mogao je i Pape.muXmania je napisao/la:To je mogo samo "debeli" Ronaldo.
jest samo što su se u papetovo vrijeme sklanjali igrači, dok su ronaldu znali odjednom trojica da ulete, pa i tad mu nisu mogli ništa. Vjerujem da bi Ronaldo da se rodio tad u to vrijeme mogao da predribla čitavu ekipu, stručni štab, upravu te još po nekog navijača, i sve to da ponovi nekoliko puta.levat je napisao/la:Mogao je i Pape.muXmania je napisao/la:To je mogo samo "debeli" Ronaldo.

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ocito da nikad nisi gledao Susica. Sklanjali se od Papeta? Vjerovatno su Francuzi glupi,jer su ga izabrali za najboljeg stranca lige svih vremena. Pape se i ne moze porediti sa Ronaldom,jer je veznjak,a ovaj napadac.muXmania je napisao/la:jest samo što su se u papetovo vrijeme sklanjali igrači, dok su ronaldu znali odjednom trojica da ulete, pa i tad mu nisu mogli ništa. Vjerujem da bi Ronaldo da se rodio tad u to vrijeme mogao da predribla čitavu ekipu, stručni štab, upravu te još po nekog navijača, i sve to da ponovi nekoliko puta.levat je napisao/la:Mogao je i Pape.muXmania je napisao/la:To je mogo samo "debeli" Ronaldo.Samo mi smo realni u toj mjeri da Dzeku poiredimo s Messijem, a 1 Ronalda s Papetom, moćni smo nema šta.
I ne znam ,gdje ti vidis,da neko poredi Dzeku sa Messijem?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ronaldo Luis Nazario de Lima (da ne govorimo debeli) je bio bog ove igre i .
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Nebi sad Boga u ovo mjesao,ali da je svojevremeno bio sa nekog drugog svijeta,i da mu danasnji fudbaleri ne mogu ni blizu prici,se slazem. Messi i Cristiano mu ni blizu nisu.aless je napisao/la:Ronaldo Luis Nazario de Lima (da ne govorimo debeli) je bio bog ove igre i .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
"Debeli" je vjerovatno najbolja "9'tka" koja je ikad igrala, ali kao cijeloukupni fudbaler jednostavno ne moze u istu klasu kao Zidane i Messi, za mena dva najbolja igraca svih vremena
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
1. Zidanebordo_Sarajevo je napisao/la:"Debeli" je vjerovatno najbolja "9'tka" koja je ikad igrala, ali kao cijeloukupni fudbaler jednostavno ne moze u istu klasu kao Zidane i Messi, za mena dva najbolja igraca svih vremena
2. Ronaldo
3. Messi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Cautinho
- Kontakt:
Previse offtopicarite.Sto se tice Edina,mislim da bi trebao poceti sa klupe,mislim po formi,ali ko zna,mozda ga Manco stavi,mozda je ovo pocetak nekih drugih vremena,boljih za Edina.Mozda je Robi stvarno shvatio kakav kalibar ima na klupi.U ovih zadnjih nekoliko utakmica Dzeko se stvarno naigrao,u odnosu od prije.
Keep walking.
I u toliko vremena provedenog na terenu nije pokazao nista ...Cautinho je napisao/la:Previse offtopicarite.Sto se tice Edina,mislim da bi trebao poceti sa klupe,mislim po formi,ali ko zna,mozda ga Manco stavi,mozda je ovo pocetak nekih drugih vremena,boljih za Edina.Mozda je Robi stvarno shvatio kakav kalibar ima na klupi.U ovih zadnjih nekoliko utakmica Dzeko se stvarno naigrao,u odnosu od prije.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Cautinho
- Kontakt:
Mozda sutra pokaze.Ali i uz to,opet je u najboljoj formi od svih napadača u klubu.Tevez samo penali,Balonja prop'o ko kauč,Aguero sterilan,Dzeko igračinaDushi_Rob je napisao/la:I u toliko vremena provedenog na terenu nije pokazao nista ...Cautinho je napisao/la:Previse offtopicarite.Sto se tice Edina,mislim da bi trebao poceti sa klupe,mislim po formi,ali ko zna,mozda ga Manco stavi,mozda je ovo pocetak nekih drugih vremena,boljih za Edina.Mozda je Robi stvarno shvatio kakav kalibar ima na klupi.U ovih zadnjih nekoliko utakmica Dzeko se stvarno naigrao,u odnosu od prije.

Keep walking.
Nego, da li je Edin cestitao Pjanicu:). Momak u posljednje vrijeme samo cestita, daj danas sta napravi da i mi tebi cestitamo, mani se twitera, manekenki i slicnih stvari.
Hoce li bht1 prenositi sutrasnji veliki derbi?
- EdenHazard
- Kontakt:
neceBosnaSTL je napisao/la:Hoce li bht1 prenositi sutrasnji veliki derbi?
imaju prava samo za termin subotom od 16h

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Mislim da ce danas sa klupe krenuti, isto tako vjerujem da ce United pobijediti jer su osjetno bolji trenutno!!!!!
Mozda nam Mancini i danas sukne pa Dzeko pocne utakmicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sve je moguće ali iskreno ne vjerujem....
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, KrajinaKing i 19 gostiju.