Da ,prve tri razigravaju...astra1922 je napisao/la:lijepo bi to bilo.damira niko nemoze zamijeniti ,ali ako iko u nasoj ligi moze onda je to caco...gradacac10 je napisao/la:Prica se da bi zamjena za Damira na polusezoni trebao bit povratak Slavena Sijakovica Cace?
od ovih upucenih malo jeli prve tri ekipe razigravaju za prvaka
RK Gradacac
Re: RK Gradacac
Utakmica RK Gradačac-RK Bosna V. ,se igra u petak 7.12.202 u 19 sati...
Sretno i do pobjede...
Sretno i do pobjede...
cestitke nasim rukometasima na zasluzenoj pobjedi
cestitke momcima,zasjeli smo na prvo mjesto bar privremeno 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I opet sve po starom... gruba igra Gradačca i velika pomoć sudija su kumovale da Gradačac večeras pobijedi Bosnu V.
Kao da se igrap boks meč,a ne rukomet...strašno ,ja sam dijete morao izvesti iz dvorane,kako ne bi gledoa ovaj horor...sudije su toliko navlačile,to je strašno...u jednom trenutku ...mislim da je 55 min,došlo je do rezultatske neizvjesnosti,RK Gradačac je vodio sa minimalnih 16 razlike...ali naravno sudije su malo počele kompezirati zbog prevelikog navlačenja i utakmica je završila sa 9 golova razlike...
cccc...
A sad malo ozbiljno...
Ni u jednom trenutku nije bilo rezultatske neizvjesnosti,Gradačac je u nekim trenutcima vodio i po 18 razlike...ali u zadnjih 15 minuta trener Doborac ubacuje mlađe snage ,i pri čemu je se ta razlika istopila na 9.
Pohvalio bi mladi sudijski par Ranilović-Vrhovac,uz par malih greški,ali s obje strane bez nekih očitih namjera...Ekipa Bosne,je malo ušla pod strahom i grčom,ali su se malo oslobodili ,i smanjili veliku prednost.
U Gradačca dobro igrali oba Doborca,Ilić,Sarajlić ...radujemo da su u i djeca osjetila slast igre u PL i pobjedi...pogotovo mladi golman Halilković(Dobro nam došao)...
U bosne Vranac i još neki momak ne znam mu ime...Hurem ništa ,jest dao 10 golova,ali to je u periodu kada su na teren ušla djeca,znači do 40 minute nije dao niti jedan gol.
Bosna može i bolje,dobra i mlada ekipa,ali im fali iskustva...to je ukratko od mene...pozzzzzz
Kao da se igrap boks meč,a ne rukomet...strašno ,ja sam dijete morao izvesti iz dvorane,kako ne bi gledoa ovaj horor...sudije su toliko navlačile,to je strašno...u jednom trenutku ...mislim da je 55 min,došlo je do rezultatske neizvjesnosti,RK Gradačac je vodio sa minimalnih 16 razlike...ali naravno sudije su malo počele kompezirati zbog prevelikog navlačenja i utakmica je završila sa 9 golova razlike...
cccc...

A sad malo ozbiljno...

Ni u jednom trenutku nije bilo rezultatske neizvjesnosti,Gradačac je u nekim trenutcima vodio i po 18 razlike...ali u zadnjih 15 minuta trener Doborac ubacuje mlađe snage ,i pri čemu je se ta razlika istopila na 9.
Pohvalio bi mladi sudijski par Ranilović-Vrhovac,uz par malih greški,ali s obje strane bez nekih očitih namjera...Ekipa Bosne,je malo ušla pod strahom i grčom,ali su se malo oslobodili ,i smanjili veliku prednost.
U Gradačca dobro igrali oba Doborca,Ilić,Sarajlić ...radujemo da su u i djeca osjetila slast igre u PL i pobjedi...pogotovo mladi golman Halilković(Dobro nam došao)...
U bosne Vranac i još neki momak ne znam mu ime...Hurem ništa ,jest dao 10 golova,ali to je u periodu kada su na teren ušla djeca,znači do 40 minute nije dao niti jedan gol.
Bosna može i bolje,dobra i mlada ekipa,ali im fali iskustva...to je ukratko od mene...pozzzzzz
čestitke rukometašima, naravno. nisam bio u mogućnosti da dođem na utakmicu, ali čujem da se damir ponovo "poigravao" sa protivničkom odbranom.
nadajmo se kiksu goražda danas.

Kad se pošteno i korektno sudi mi opet prvi i sa djecom nemožete nas namlatiti koliko mi imamo svojih igrača. 

Jel to provociraš ???kaca je napisao/la:Kad se pošteno i korektno sudi mi opet prvi i sa djecom nemožete nas namlatiti koliko mi imamo svojih igrača.
E moj druže,prvo zahvali Milenku Savčiću-Ćiti ,što ste pobijedili dole u Trebinju...taj bi prodao mater za 100 KM...

I vidimo se u Derventi...pa ćemo vidjeti tu vašu djecu,gdje ne možete dogovriti utakmicu...

I usput čestitam...!
Vidio od tebe ja imam pravo mi smo sigurno još dvije sedmice prvi pa mogu da s...m,a vi ako nas kad prestignete onda ti nastavi s..t jel pošteno. 

Ja s...m na svojoj temi,a ne dođem na tvoju...hehhe!kaca je napisao/la:Vidio od tebe ja imam pravo mi smo sigurno još dvije sedmice prvi pa mogu da s...m,a vi ako nas kad prestignete onda ti nastavi s..t jel pošteno.
Na kraju se gleda,koje koj mjesto...!?
Apazi vam rasporedaslijedeću polusezonu:
Gostujete: Čapljini,Krivaji,Zrinjskom,Čeliku,Konjuhu,Gračanici,Prijedoru ??? malo se zapitaj ,mogul se ovdje gdje uzeti bodovi ???
Pa tako smo se dogovorili čim nas pređete na tebe je red do tada imaj strpljenja ,a pisati smijem na bilo kojoj temi. 

Ma smiješ druže ba,slobodno piši...nego ti kažem ne dođem ja na temu RK goražde pa pišem provokacije...ne bolujemo mi od prvog mjesta,jer u ovoj ligi je svejedno,bio prvi,drugi ili treći...play off je bitan...zar ne???kaca je napisao/la:Pa tako smo se dogovorili čim nas pređete na tebe je red do tada imaj strpljenja ,a pisati smijem na bilo kojoj temi.

Drugo...evo čujem Prijedor pobjedi Derventu...bogami pazite se u Derventi,jer tamo biju duplo više nego u Gradačcu...
Bujrum dođi i na našu stranicu bolje ovako da se prepiremo nego da se mlatimo ja ti opet govorim nama je uspjeh liga šest.
I nama !!!kaca je napisao/la:Bujrum dođi i na našu stranicu bolje ovako da se prepiremo nego da se mlatimo ja ti opet govorim nama je uspjeh liga šest.
Ajd ti dođi kod mene u Gradačac da se mi napijemo...jbt te svađa...i tuča...to ti jeza primitivce...i opet ti kažem...isto bolan dobijete batina ...kao i u svim gradovima...samo što se desi uvijek taj neki peh povrede...sve jeto sastavni dio sporta...niko nikog ne ubode nožem...rukomet je takav...jbg sad treba nekoga pustiti i maziti...jbt to je bio derbi...ali opet kažem,daleko je to od grube igre,vidit ćeš reakcije tvojih iz kluba kad budu igrali u Derventi i Živinicama...
Samo da znaš nas namlate i u Goraždu.
Kakve su Vam ambcicije u Kup-u ?
-
- Kontakt:
Vidim pise se dovodite naseg Djurica iz Doboja?Ne znan da li bi momak iz Seha lige u Gradacac?A i ovaj vas Mutapcic,je imao jako dobru sezonu,mislim da je iznenadio mnoge svojom kvalitetom!
Ma priča se da ostaje Doborac u klubu,još bi se doveli Đurić i Šijaković,a priča se da bi mogao doći i Bezbradica(Prijedor) i desni bek koji igra u Čapljini.Rukomet je rukomet je napisao/la:Vidim pise se dovodite naseg Djurica iz Doboja?Ne znan da li bi momak iz Seha lige u Gradacac?A i ovaj vas Mutapcic,je imao jako dobru sezonu,mislim da je iznenadio mnoge svojom kvalitetom!
Ako uspijete dovest ove igrace i zadrzite Doborca ove godine imate velike sanse da budete prvi u ligi 6.lifebook je napisao/la:Ma priča se da ostaje Doborac u klubu,još bi se doveli Đurić i Šijaković,a priča se da bi mogao doći i Bezbradica(Prijedor) i desni bek koji igra u Čapljini.Rukomet je rukomet je napisao/la:Vidim pise se dovodite naseg Djurica iz Doboja?Ne znan da li bi momak iz Seha lige u Gradacac?A i ovaj vas Mutapcic,je imao jako dobru sezonu,mislim da je iznenadio mnoge svojom kvalitetom!
RZ88!
Ma sad,priče su jedno a stvarnost drugo...vidjećemo kakve su nam finansije...to je sad veoma bitan faktor...za sad stojimo dobro,i sve na vrijeme isplaćujemo...e koliko će se povećati budžet i može li to zavisi i da li ćemo se pojačati,ali gdje ima dima ima i vatre...pep3 je napisao/la:Ako uspijete dovest ove igrace i zadrzite Doborca ove godine imate velike sanse da budete prvi u ligi 6.lifebook je napisao/la:Ma priča se da ostaje Doborac u klubu,još bi se doveli Đurić i Šijaković,a priča se da bi mogao doći i Bezbradica(Prijedor) i desni bek koji igra u Čapljini.Rukomet je rukomet je napisao/la:Vidim pise se dovodite naseg Djurica iz Doboja?Ne znan da li bi momak iz Seha lige u Gradacac?A i ovaj vas Mutapcic,je imao jako dobru sezonu,mislim da je iznenadio mnoge svojom kvalitetom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.