Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

aless
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la aless » 07 dec 2012, 13:12

ZOI84 je napisao/la: U kojem je to klubu još Cavani pokazao klasu, sem u Napoloju, gdje uvijek igra, pa i onda kada je imao period da mjesecima ne zabija? Da mi ga je vidjeti u City da ga Mancini malo zarotira sa drugima u onako neorganizovanoj igri. Vidis sta se desava sa Kunom ove sezone, nikakav, dok je prošle bio standardniji dobar bio, sad malo klupa i nide ga. Silnom rotacijom Mancini je od 4 klasna napadaca napravio trenutno nikakve napadace, jer nemoguce da svi u isto vrijeme budu van forme.
I ne vidim svrhu rasprave i poredenja Džeke sa Ibrom, Cavanijem, petim , desetim ..kakve veze oni imaju sa ovom temom
A gdje je to Dzeko jos pokazao klasu sem u Wolfsburgu u City-u nije sigurno
A imaju veze sa ovom temom i Cavani i ostali kad ih se spominje u kontekstu u kojem Dzeko ispada bolji od njih a to je u najmanju ruku nerealno.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 14:04

aless je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: U kojem je to klubu još Cavani pokazao klasu, sem u Napoloju, gdje uvijek igra, pa i onda kada je imao period da mjesecima ne zabija? Da mi ga je vidjeti u City da ga Mancini malo zarotira sa drugima u onako neorganizovanoj igri. Vidis sta se desava sa Kunom ove sezone, nikakav, dok je prošle bio standardniji dobar bio, sad malo klupa i nide ga. Silnom rotacijom Mancini je od 4 klasna napadaca napravio trenutno nikakve napadace, jer nemoguce da svi u isto vrijeme budu van forme.
I ne vidim svrhu rasprave i poredenja Džeke sa Ibrom, Cavanijem, petim , desetim ..kakve veze oni imaju sa ovom temom
A imaju veze sa ovom temom i Cavani i ostali kad ih se spominje u kontekstu u kojem Dzeko ispada bolji od njih a to je u najmanju ruku nerealno.
Kako nije u City-ju? O cemu ti hebo vas vise Cavani,jeste li vi normalni. Nije on ni do koljena Dzeki sinko.
Ko je bio drugi strijelac ekipe City-ja prosle godine,ko je takoreci donio titulu City-ju nakon 44 godine? Cavani? Sto ste bolan toliko ljubomorni na Dzeku,niste ni svjesni koliko nisko padate,kad pocnete da umanjavate vaznost Dzeke u svijetu fudbala. Nek ga Brazilci smatraju medju najvrijednijim na svijetu,sta oni znaju,Balkanci su ipak za Brazil fudbal izmislili.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 dec 2012, 14:27

A imaju veze sa ovom temom i Cavani i ostali kad ih se spominje u kontekstu u kojem Dzeko ispada bolji od njih a to je u najmanju ruku nerealno.[/quote]Kako nije u City-ju? O cemu ti hebo vas vise Cavani,jeste li vi normalni. Nije on ni do koljena Dzeki sinko.
Ko je bio drugi strijelac ekipe City-ja prosle godine,ko je takoreci donio titulu City-ju nakon 44 godine? Cavani? Sto ste bolan toliko ljubomorni na Dzeku,niste ni svjesni koliko nisko padate,kad pocnete da umanjavate vaznost Dzeke u svijetu fudbala. Nek ga Brazilci smatraju medju najvrijednijim na svijetu,sta oni znaju,Balkanci su ipak za Brazil fudbal izmislili.[/quote]

ako vec ciljano ides na dzeku s ovim ,onda je logicnije da je prvi strijelac donio titulu,mada je glupo ta prica da neko sam donosi titulu.
a sta su silva,aguero,toure,compny radili,gledali kako DZeko dodnosi titulu ?ne budite ludi samo ronaldo i mesi mogu donijetit titulu,ovo ostalo moze samo sudjelovat u donosenju titule

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 dec 2012, 14:47

Dzeko je pokazao klasu u Citiju prosle sezone, samo na osnovu tekme sa Totenhemom, covjek dao golove, glavom, desnom i lijevom nogom, ne znam sta hocete vise.

Ove sezone sa najmanje minuta najbolji strijelac, koji je na svijetu po minutazi u 10 napadaca sigurno.

Dzeko je pokazao klasu i u dresu repke, onaj gol u Francuskoj ti sve govori.

Cavani je dobar igrac, ali nas Dzekson je takodjer klasa. Ne vidim razlog sto se Edin konstantno omalovazava.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 15:03

ciza je napisao/la:

ako vec ciljano ides na dzeku s ovim ,onda je logicnije da je prvi strijelac donio titulu,mada je glupo ta prica da neko sam donosi titulu.
a sta su silva,aguero,toure,compny radili,gledali kako DZeko dodnosi titulu ?ne budite ludi samo ronaldo i mesi mogu donijetit titulu,ovo ostalo moze samo sudjelovat u donosenju titule
To hoces da kazes,da bi od Messija bilo nesto bez Xavi-ja i Inieste? Ne budi smjesan,koliko Dzeko ovisi o svojim suigracima,toliko i Messi i Ronaldo o svojim,kyrac bi i oni donosili titule bez svojih veznjaka. To mozes odma macku o rep da okacis.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 dec 2012, 15:08

emir79 je napisao/la:
ciza je napisao/la:

To hoces da kazes,da bi od Messija bilo nesto bez Xavi-ja i Inieste? Ne budi smjesan,koliko Dzeko ovisi o svojim suigracima,toliko i Messi i Ronaldo o svojim,kyrac bi i oni donosili titule bez svojih veznjaka. To mozes odma macku o rep da okacis.
Inače Džeko je postigao stotine golova u karijeri koji su bili solo prodori od centra pa do gola... :roll:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 15:14

viKK je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
ciza je napisao/la:

Inače Džeko je postigao stotine golova u karijeri koji su bili solo prodori od centra pa do gola... :roll:
A te stotine je kao Messi postigao?

Nijedan napadac na svijetu ne moze funkcionisati bez veznog reda,nit Messi bez svojih,niti Dzeko bez svojih. Da je drugacije,veznog reda nebi ni bilo.Logicno?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 07 dec 2012, 15:44

To je mogo samo "debeli" Ronaldo.

Eno i Huntelar i Mandzukić pokazuju klasu u Njemačkoj ligi, čim je tamo otišo neki malo ozbiljni špic (Luka Toni) poobaro sve moguće rekorde, to se vidi i kod dzeke, gdje čovjek u Engleskoj izgleda ko usporeni snimak.

I za ovog gore padobranca, kad bi Cavani igro u City-ju nebi se on šalto s ovim panjevima, nego bi svaku utakmicu igro.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 dec 2012, 15:52

Ma dobar je Dzeko,nije on kriv. Da City ima drugog trenera oni bi harali,da neko normalnu taktiku postavi i da bude autoritet. Mancini igra neki jalovu igru,ni Cavani ni Falcao ne bi igrali bolje od Dzeke... Edin da ima 2 prave prilike na tekmi zabit ce jednu,jer je perfektan u 16-tercu. Da on igra u Arsenalu npr bio bi top 3 po golovima u PL . Nije on kriv,nadam se da ce oni sejci otjerat Mancinija,al haman njima je ovo sve cista šprdnja,nemaju gdje pametnije bacat pare

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 16:30

muXmania je napisao/la:To je mogo samo "debeli" Ronaldo.

Eno i Huntelar i Mandzukić pokazuju klasu u Njemačkoj ligi, čim je tamo otišo neki malo ozbiljni špic (Luka Toni) poobaro sve moguće rekorde, to se vidi i kod dzeke, gdje čovjek u Engleskoj izgleda ko usporeni snimak.

I za ovog gore padobranca, kad bi Cavani igro u City-ju nebi se on šalto s ovim panjevima, nego bi svaku utakmicu igro.
Ti poredis Mandzkica i Huntelara sa Dzekom? Hahahhahaha de bolan ne provaljuj se,Mandzukic pokazuje klasu u Bundesligi? Koju bolan klasu,sta lupetas. Dzeko je za 3,5 sezone zabio 66 golova u Bundesligi,i onda spominjes nekakve padobrance.
Ne Cavani,nego da i troMessi igra u City-ju nebi se vidio. Pa nije valjda da nijedan od napadaca u City-ju ne valjaju,hajde ostavicemo Dzeku po strani. Sta je sa Agüerom 5 golova,Tevezom 7,Balotellijem 1. Hoces reci da ovi ne valjaju,ili da je Mandza i sa njima u rangu ? Dzeko je svijetska klasa, mozes se izvrcati i dubiti na glavi,ali tako ti je,za njeg zna svako malo dijete u svijetu.On je institucija covjece.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 07 dec 2012, 16:45

Institucija hahahaha
Malo je reci da ste nerealni. I cuj pokazo se u repki ma dajte pobogu, dao gol francuzima i odmah je wc hahaha
FC Sydney

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 07 dec 2012, 17:22

Ja se prebacujem na pracenje Pjanica,igra cudesno..trenutno najbolji igrac nase reprezentacije..a Dzeki je u glavi kako ce zitigu kad zavrsi utakm,tako sam i ja nekad kad sam se bavio prof. fudbalom,ha ja..i dok ne predje u italiju vise ne gledam man city,mucenje

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 07 dec 2012, 17:29

BIO je institucija al sad ko da ga boli qra. kako ce odigrat vazno je da se pare vrtee

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 17:34

aless je napisao/la:Institucija hahahaha
Malo je reci da ste nerealni. I cuj pokazo se u repki ma dajte pobogu, dao gol francuzima i odmah je wc hahaha
I Spancima i Francuzima i Turcima,i Realu i Manchester Unitedu i kome sve ne,sta se glupiras. Najbolji strijelac svoje zemlje svih vremena,najbolji strijelac kvalifikacija,medju najboljim strijelcima prvaka Engleske.Treba li jos sta? To sto si ti ljubomoran,je druga stvar. Naravno da je svijetska klasa,ne kazem da je bolji od Ronalda ili Messija,ali ni oni nisu sami svijetske klase.

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 07 dec 2012, 18:08

Slažem se s Emirom. Vi izgleda jedva čekate da Džeko odiga lose pa da dođete ovdje pametovati kako dijamant nema pojma. Ljubomora je gadna stvar. Krivo vam je sto se neko iz ove trule drzave uspio izboriti za mjesto na sportskoj pozornici. Dzeko je uspio i trebamo biti ponosni što ga imamo. I neko kaze Dzeko ima para bla bla..nek ima,zasluzio je on svaku funtu koju sad dobija..
Zadnja izmjena: TH14, dana/u 07 dec 2012, 18:16, ukupno mijenjano 3 puta.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 07 dec 2012, 18:15

Ljubora jeste gadna, ali nerealnost je mnogo gora.
FC Sydney

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 18:17

TH14 je napisao/la:Slažem se s Emirom. Vi izgleda jedva čekate da Džeko odiga lose pa da dođete ovdje pametovati kako dijamant nema pojma. Ljubomora je gadna stvar. Krivo vam je sto se neko iz ove trule drzave uspio izboriti za mjesto na sportskoj pozornici. Dzeko je uspio i trebamo biti ponosni što ga imamo. I neko kaze Dzeko ima para bla bla..nek ima,zasluzio je on svaku funtu koju sad dobija..
Upravo to care sto si spomeno,svaka ti cast, vidis meni je promaklo.Bas bi volio da vidim,koliko bi se danasnjih svijetskih zvijezda probilo u vrh svijetskog fudbala,da su imali trnovit put kao Dzeko. Rat,granate,snajperi,BH liga pa sve do najjace lige na svijetu. Dzeko je gigant,i upravo vam je on svima otvorio put,da se naporom i trudom moze sve ostvariti.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 dec 2012, 18:22

emir79 je napisao/la:Upravo to care sto si spomeno,svaka ti cast, vidis meni je promaklo.Bas bi volio da vidim,koliko bi se danasnjih svijetskih zvijezda probilo u vrh svijetskog fudbala,da su imali trnovit put kao Dzeko. Rat,granate,snajperi,BH liga pa sve do najjace lige na svijetu. Dzeko je gigant,i upravo vam je on svima otvorio put,da se naporom i trudom moze sve ostvariti.
Ne smeta mi ništa što pišeš , ali da je Engleska liga najjača na svijetu, sigurno nije... Najjača je davno prestala biti , to je sad jednostavno jedan epitet koji joj je ostao a prestala je to biti prije dosta godina. Jedna od najjačih u Europi / Svijetu , da , ali je ispod Španske . Pa Engleska liga je skupa sa Bundesligom u rangu. Da ne pišem sad, evo jedan post koji sam napisao prije:
viKK je napisao/la: Trenutno je definitivno najjača Španska. A da usporedimo Bundesligu i Englesku. Tu je Bundesliga u rangu sa Engleskom čak možda i jača. Pa evo pogledajte klubove u Ligi Prvaka , Chelsea ne prođe dalje (sramota), United i Arsenal čim naiđu na nekog jačeg protivnika u osmini/četvrtini finala će ispasti , dok Schalke , Borussia i Bayern su svi na prvom mjestu u grupama i veliki konkurenti da dođu do polufinala ili eventualno finala. Tako isto i u Europa ligi , iako je ne pratim najbolje znam da Stuttgart i M'gladbach sigurno prolaze , Tottenham i Liverpool se ne snalaze baš najbolje.

To kako je Engleska liga najjača je prazna priča . To je samo jedna od onih nepostojećih činjenica u koje svi vjeruju.. Ona je možda NAJPRESTIŽNIJA, ali sigurno nije najjača.

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 07 dec 2012, 18:24

emir79 je napisao/la:
TH14 je napisao/la:Slažem se s Emirom. Vi izgleda jedva čekate da Džeko odiga lose pa da dođete ovdje pametovati kako dijamant nema pojma. Ljubomora je gadna stvar. Krivo vam je sto se neko iz ove trule drzave uspio izboriti za mjesto na sportskoj pozornici. Dzeko je uspio i trebamo biti ponosni što ga imamo. I neko kaze Dzeko ima para bla bla..nek ima,zasluzio je on svaku funtu koju sad dobija..
Upravo to care sto si spomeno,svaka ti cast, vidis meni je promaklo.Bas bi volio da vidim,koliko bi se danasnjih svijetskih zvijezda probilo u vrh svijetskog fudbala,da su imali trnovit put kao Dzeko. Rat,granate,snajperi,BH liga pa sve do najjace lige na svijetu. Dzeko je gigant,i upravo vam je on svima otvorio put,da se naporom i trudom moze sve ostvariti.
Dzeko je jedna velika dobričina,ljudina i igračina. Usprkos slavi i novcu, on je prirodan i nije ufuran decko i imam osjećaj kad ga gledam da je još ono dijete koje samo želi da igra pred zgradom božanstevnu igru zvanu fudbal a i iz kuce je ponio ono najvažnije a to je odgoj. Dijamant blista na svim poljima. On je za mene fudbalski gospodin.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 dec 2012, 19:22

emir79 je napisao/la:

svaka cast emire na ovom postu , Dzeko je prije svega ljudina a o igrackim sposobnostima da ne pricam , steta sto igra za city koji je inace **** od kluba , volio bi da igra za Bayern tamo bi zablistao 100 %
a vi gore sto omalozavate edina sigurno ne mislite to sto pisete da je prosjecan , los igrac vec to pisete jer ste ljubomorni a imate i na koga biti .

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lavcina, sirBobbyMoore i 16 gostiju.