nije olimpik jednako gracic... znaci ako gracis zeli u tuzlu neka krene sam i ulaze u slobodu a ne da vuce sa sobom klub, u kojem se nalazi tek od 2006. godine... ovako olimpik izpasta jer gracic lijeci svoje hirove preko ledja jednog sarajevskog kluba...svejedno je napisao/la:Da ste davali ovakvu podrsku Olimpicu sigurno Gracic ne bi isao van grada.Siguran sam da vas ovdje ima koji su radili za njega a covjek nece da vise placa.Podvlaci crtu i ide gdje ce ostvariti svoje ambicije.Srceparajuce price i socijala ne pali.Osjeca se dobro tamo,idi i sretno mu bilo.Ocito mu je prekipilo i da nije rekao stvarne razloge.Nema potrebe da dokazujete nesto,milione je dao za taj klub da bi vi socijalnom pricom izmijenili njegovu odluku koja je po svemu konacna.Niko ne brani da se osnuje klub Olimpik bez njegovih para,zabavljate se,igrate ali sa rizikom i sopstvenim ulogom.
Olimpik Sarajevo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
Odakle znas da ja Olimpic ne osjecam kao "svoj"?Mancini je napisao/la:Probisvjete stvarnn dosadan užas jedan!Ti ćeš iz Tuzle nekome iz Sarajeva objašnjavati šta je dobro za Olimpic.Nikada prije nisi pisao na ovoj temi i sada vrijeđaš prvog mene ovdje.Zaobilazi me sa tom šupljom pričom,u redu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel ti kontas poentu ..Olimpic je udruzenje gradjana,a ne Gracicevo vlasnistvo.Ovaj klub je osnovan 1993..nije ga osnovao Gracic.Otkud njemu toliko pravo da radi sta hoce?svejedno je napisao/la:Da ste davali ovakvu podrsku Olimpicu sigurno Gracic ne bi isao van grada.Siguran sam da vas ovdje ima koji su radili za njega a covjek nece da vise placa.Podvlaci crtu i ide gdje ce ostvariti svoje ambicije.Srceparajuce price i socijala ne pali.Osjeca se dobro tamo,idi i sretno mu bilo.Ocito mu je prekipilo i da nije rekao stvarne razloge.Nema potrebe da dokazujete nesto,milione je dao za taj klub da bi vi socijalnom pricom izmijenili njegovu odluku koja je po svemu konacna.Niko ne brani da se osnuje klub Olimpik bez njegovih para,zabavljate se,igrate ali sa rizikom i sopstvenim ulogom.
Ma ima ovaj jedan sa gomilom profila. On najviše hajca. Nabio ga Nijaz nogom a dok je uzimao pare bio mu je kao cukica.svejedno je napisao/la:Da ste davali ovakvu podrsku Olimpicu sigurno Gracic ne bi isao van grada.Siguran sam da vas ovdje ima koji su radili za njega a covjek nece da vise placa.Podvlaci crtu i ide gdje ce ostvariti svoje ambicije.Srceparajuce price i socijala ne pali.Osjeca se dobro tamo,idi i sretno mu bilo.Ocito mu je prekipilo i da nije rekao stvarne razloge.Nema potrebe da dokazujete nesto,milione je dao za taj klub da bi vi socijalnom pricom izmijenili njegovu odluku koja je po svemu konacna.Niko ne brani da se osnuje klub Olimpik bez njegovih para,zabavljate se,igrate ali sa rizikom i sopstvenim ulogom.
Zadnja izmjena: open, dana/u 08 dec 2012, 10:58, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Ma realno sta je Olimpic bez Gracica? Ne moze taj klub egzistirati bez ovog mesetara,postao je previse ovisan o njemu, a ko god misli da je posten i dobar grdno se vara,samo je frajer fakat zaj**** foler ,a ja mislim da se fukare raduju bez razloga,zabolit ce ih glava kad tad.TMmanija2012 je napisao/la:Sanchez,Gracicu fali klub koji ima armiju navijaca,koji ima historiju iza sebe,da ga opcina gura u njegovim projektima.Iskoristio je Olimpic da ga preseli u Tuzlu da to sve postigne..ako je tako dobar i posten kao sto neki tvrde..zasto nije otiso u Tz ulozio novac u Slobodu,a Olimpic ostavio da sam posluje..
Onda nema nikakvih problema. Olimpic igra u Tuzli, pod imenom Olimpic. Dresovi zeleni navijači Vukovi i sve OK.Probisvjet je napisao/la:Odakle znas da ja Olimpic ne osjecam kao "svoj"?Mancini je napisao/la:Probisvjete stvarnn dosadan užas jedan!Ti ćeš iz Tuzle nekome iz Sarajeva objašnjavati šta je dobro za Olimpic.Nikada prije nisi pisao na ovoj temi i sada vrijeđaš prvog mene ovdje.Zaobilazi me sa tom šupljom pričom,u redu!

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.
ma Olimpic nestaje šta vam je ljudi, pa evo odoše igrači, a koliko im je trebalo da stvore ovaj tim...ko će igrati na otoci? ako nestane ko će htjeti opet da osnuje ovaj klub?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ako dodje u Zelju ..ja nikad ne bih krocio na stadion Grbavicu i pocinjem navijati za Pofalickisvejedno je napisao/la:Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta ima majstoresvejedno je napisao/la:Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.

cuj sa zeljom... jedino preko mene mrtvog... nikad ni skim nije, niti ce zeljo fuzionirati... kad su nam nudili krajem 40-ih godina fuziju sa sarajevom, jer mi imamo publiku a oni igrace, i tada smo odbili... zato gracic neka **** od zelje...
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
maaaa dajjjjsvejedno je napisao/la:Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.

Sada da znaš i to je Žujo ponudio. Ne Gracić. Nisam htio ranije o tome, ali sada kada reče čovjek, onda neka se zna. Zašto je to Žujo ponudio? Jer bi se Željo spasio kao što će se Sloboda spasiti. Sve ima svoj put.
otkud ti crpiš ove silne informacije?open je napisao/la:Sada da znaš i to je Žujo ponudio. Ne Gracić. Nisam htio ranije o tome, ali sada kada reče čovjek, onda neka se zna. Zašto je to Žujo ponudio? Jer bi se Željo spasio kao što će se Sloboda spasiti. Sve ima svoj put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a kad armija navijaca kaze NE tome... mislis da ce klub pristati na to... preduga i presvijetla je istorija zelje da bi se udruzili sa bilo kakvim klubom...open je napisao/la:Sada da znaš i to je Žujo ponudio. Ne Gracić. Nisam htio ranije o tome, ali sada kada reče čovjek, onda neka se zna. Zašto je to Žujo ponudio? Jer bi se Željo spasio kao što će se Sloboda spasiti. Sve ima svoj put.

FOR PAUL
FOR PAUL
Daj broj dilera,odlicnu robu ima.svejedno je napisao/la:Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.
Nisu baš silne ali ponešto znam. Pitajte Žuju. Neka vam obrazloži prijedlog.AlemC85 je napisao/la:otkud ti crpiš ove silne informacije?open je napisao/la:Sada da znaš i to je Žujo ponudio. Ne Gracić. Nisam htio ranije o tome, ali sada kada reče čovjek, onda neka se zna. Zašto je to Žujo ponudio? Jer bi se Željo spasio kao što će se Sloboda spasiti. Sve ima svoj put.
svejedno je napisao/la:Evo vam exkluziva ako ne uspiju pregovori sa TZ vjerovatno se ide sa zeljom u pricu.Kontakti sa Zujom su bili jos prije mjesec dana.Po meni jos bolja kombinacija koja bi se vjerovatno realizirala naredne godine.

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
-
- Kontakt:
Bolje sa malenima,otkupi Gracic pravo na grb i eto,kupio je fk.s,ionako nemaju nista drugo,samo to nece biti fuzija,nego konfuzijaAlemC85 je napisao/la:ma Olimpic nestaje šta vam je ljudi, pa evo odoše igrači, a koliko im je trebalo da stvore ovaj tim...ko će igrati na otoci? ako nestane ko će htjeti opet da osnuje ovaj klub?

nisam željovac...open je napisao/la:Nisu baš silne ali ponešto znam. Pitajte Žuju. Neka vam obrazloži prijedlog.AlemC85 je napisao/la:otkud ti crpiš ove silne informacije?open je napisao/la:Sada da znaš i to je Žujo ponudio. Ne Gracić. Nisam htio ranije o tome, ali sada kada reče čovjek, onda neka se zna. Zašto je to Žujo ponudio? Jer bi se Željo spasio kao što će se Sloboda spasiti. Sve ima svoj put.

Ma bez veze laprdaju. Eto neka pitaju svog predsjednika. Tu kao fini brane Slobodu i brane Olimpic, a njihov predsjednik nudio isto. Neka se njemu jave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.