Djesi ti jesili ziv nema te ko kise..?sekac je napisao/la:Samo pozdrav za raju!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Djesi ti jesili ziv nema te ko kise..?sekac je napisao/la:Samo pozdrav za raju!
Pa ja nikad nisam pisao mahalskeDevilS je napisao/la:Izvor?powerplay je napisao/la:Izgleda da se raskida ugovor sa Lescon-om. I nisu mi se sviđali ovi dresovi, vrijeme za nove
kakav crni Bevanda,jadan ne bioDzoleZeljo je napisao/la:Fino, fino komsije... Vi bi Bevandu, a pravdu za Vedrana, to cemo ostaviti po strani..
ugovor sa lesconom je raskinut prije mjesec dana, ako ne i vise, mislim da su pronasli i novog sponzora za opremu, to ce uskoro se i ozvanicitiDevilS je napisao/la:Izvor?powerplay je napisao/la:Izgleda da se raskida ugovor sa Lescon-om. I nisu mi se sviđali ovi dresovi, vrijeme za nove
@Dzole na cemu si ti ovih dana kakav Bevanda????bordobijeli je napisao/la:kakav crni Bevanda,jadan ne bioDzoleZeljo je napisao/la:Fino, fino komsije... Vi bi Bevandu, a pravdu za Vedrana, to cemo ostaviti po strani..
Sampion, pa gdje si ti? Normalno da cu se uhvatiti Slobodne Bosne, kada ljudi objektivno gledaju na stvari. Da se mozda ne bi trebao hvati Sprot C**** i slicnih vasih propagandnih portala..theprodigy je napisao/la:ma pustite ga, ona se uhvatio slobodne bosne i njihovih provjerenih informacija, tamo je bio neki clanak o tome
Pa moram zvati Sampiona, samo znas i sam kojeg, VICE SAMPIONA.theprodigy je napisao/la:nemoj mi molim te njihove objektivnostihaj da si rekao klix ili neki drugi, al SC..stvarno
![]()
volim kad me prepoznaju kao sampiona
DzoleZeljo je napisao/la:Pa moram zvati Sampiona, samo znas i sam kojeg, VICE SAMPIONA.theprodigy je napisao/la:nemoj mi molim te njihove objektivnostihaj da si rekao klix ili neki drugi, al SC..stvarno
![]()
volim kad me prepoznaju kao sampiona![]()
Vidi maca, niko nije ni rekao da je provjen info, opet ne pratite sta se pise, vec odmah generalno videnje stvarate. Sasvim je logicno da su ovo sve spekulacije, i drago mi je da si objavio validnu proceduru glasanja.theprodigy je napisao/la:spustio si mi ga pravo, predajem sesamo nemoj vise sa tvojim provjerenim informacijama
mislim da je u bosni iz visokogBuu je napisao/la:Gdje je sad onaj maneken Djip ? Ganja li jos loptu ili je promijenio profesiju ?
Dzole opsuteno nisam gledao stranicu unazad tako bez brige budi...DzoleZeljo je napisao/la:Pa majku mu *****, ili ste glupi ili se pravite namjerno glupi. Citajte post ispod tog na stranici iza, pa cete vidjeti tko ima lobi za Bevandu. Upali se jedan lik, koji uopste nije procitao o cemu se radi, pa pocne ostavljati komentare...
Nemoj makar ti @devils nasjedati na price ovakvi likova..
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, bhfanatic14, Bing [Bot], napoleon72, perodeformero i 45 gostiju.