FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 07 dec 2012, 15:41

sodagrad je napisao/la:Ipak će Sloboda ostati u ovoj ligi još pola sezone, neće se brisati bodovi super, a FK Sloboda Olimpic nastvalja pod novim imenom i igra Premier ligu na Tušnju proljetni dio, da bi od naredne sezone Premier lige dakle sezona 2013/2014 se spojili i igrali pod imenom FK Sloboda 1919, Enes golgeter hehehe, a Radnički pa koja je to utakmica u nizu bez poraza ne znam ni ja više, prestao sam da brojim nije više zanimljivo.....;)
Da, Sloboda mora zavrsit sezonu da bi radila Fuziju :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 dec 2012, 16:10

Realno, Sloboda nas ne zanima, osim 25 kola kad idemo da potvrdimo pobjedu sa Jošika, njima sva sreća i najbolje želje s fuzijama i PL, ali naš cilj je da osiguramo sredinu tabele, a mislim da imamo ekipu koja u najgorem slučaju može završiti između 5 i 9 mjesta, što je za povratničku sezonu u prvu federalnu odličan rezultat.

U slučaju da ne bude drastičnih promjena u igračkom kadru ko bi po vama treba da starta u Gračanici (i na kojoj poziciji)?

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 07 dec 2012, 16:40

Casp3r je napisao/la:Realno, Sloboda nas ne zanima, osim 25 kola kad idemo da potvrdimo pobjedu sa Jošika, njima sva sreća i najbolje želje s fuzijama i PL, ali naš cilj je da osiguramo sredinu tabele, a mislim da imamo ekipu koja u najgorem slučaju može završiti između 5 i 9 mjesta, što je za povratničku sezonu u prvu federalnu odličan rezultat.

U slučaju da ne bude drastičnih promjena u igračkom kadru ko bi po vama treba da starta u Gračanici (i na kojoj poziciji)?
Ja se nadam da tih drasticni promjena ne bude, jer smo se dobro uigrali, za sezonu i PL mozemo napast ( cak i Ligu Sampiona :lol: )

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 16:44

Casp3r je napisao/la:Realno, Sloboda nas ne zanima, osim 25 kola kad idemo da potvrdimo pobjedu sa Jošika, njima sva sreća i najbolje želje s fuzijama i PL, ali naš cilj je da osiguramo sredinu tabele, a mislim da imamo ekipu koja u najgorem slučaju može završiti između 5 i 9 mjesta, što je za povratničku sezonu u prvu federalnu odličan rezultat.

Zasto od 5-9 mjesta? Mozete vi puno bolje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 dec 2012, 16:50

Moje mišljenje je ovako: Lugavić-Šubić-Jusufović-Bekrić-Zulić-Trumić-Kitić-Slomić-Salihović-Jaranović-Džanić (ako ostanu svi na okupu) zlatne rezerve: Brčkalić, Čejvanović, Gogić, a šta je sa napadačem Denisom Hadžićem (povrijedio se prvu utakmicu protiv Gračanice) jel on tu još kod nas, dal je ozdravio ako jeste i dal će biti sad u ekipi ponovo, iskreno ja bi volio jednog dobro veznog igrača ako se može dovesti nek bar pojača konkurenciju ako ne ode niko pa nek se bore za prvu postavu svi ravnopravno, ima li kavih priča da li se govori o mogućim pojačanjima ili će i tome biti riječi tek iza Nove godine........;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 dec 2012, 16:54

Denis Hadzic je davno "uzeo papire" iz Radnickog.

Vojvodic je rekao da bi volio zadrzati postojeci igracki kadar uz jedno, eventualno dva pojacanja u vezi i napadu (iako nije neophodno). Uskoro opsirnije u dnevnoj i drugoj stampi :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 dec 2012, 17:01

Zoom088 je napisao/la:Denis Hadzic je davno "uzeo papire" iz Radnickog.
Žao mi što okrnji igrači kadar Gradine na pripremnoj utakmici, gledaj ljudi se bore sad za opstanak zbog Hadžije.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 dec 2012, 17:02

Vojvodic je rekao da bi volio zadrzati postojeci igracki kadar uz jedno, eventualno dva pojacanja u vezi i napadu (iako nije neophodno). Uskoro opsirnije u dnevnoj i drugoj stampi :D
Aha, hvala druže, ajde stavi ovdje kad budu novosti, a čuo sam nešto ne znam sad dal je istina uzeo sma to sa "rezervom" kao da Upravni odbor Radničkog poslao Općinskom vijeću plan izgradnje tribina na stadionu Jošik, terena sa plastičnom travom i parkinga, opet vi bolje znate o tome pa napišite ako ima šta od toga.....bilo bi super ako to bude možemo da napadnemo Premier ligu, ove sezone teško ali već sledeće zašto da ne.....;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 07 dec 2012, 17:15

Slazem se i ja s njim, nista nam ne treba, ali nam ne trebaju ni odlasci ;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 07 dec 2012, 20:07

sodagrad je napisao/la:

Moje mišljenje je ovako: Lugavić-Šubić-Jusufović-Bekrić-Zulić-Trumić-Kitić-Slomić-Salihović-Jaranović-Džanić (ako ostanu svi na okupu) zlatne rezerve: Brčkalić, Čejvanović, Gogić, a šta je sa napadačem Denisom Hadžićem (povrijedio se prvu utakmicu protiv Gračanice) jel on tu još kod nas, dal je ozdravio ako jeste i dal će biti sad u ekipi ponovo, iskreno ja bi volio jednog dobro veznog igrača ako se može dovesti nek bar pojača konkurenciju ako ne ode niko pa nek se bore za prvu postavu svi ravnopravno, ima li kavih priča da li se govori o mogućim pojačanjima ili će i tome biti riječi tek iza Nove godine........;)
Druže moj, izostavio si Mehanovića, momak je odlično odigrao ovu polusezonu, mnogo je napredovo i bit će on odličan igrač.
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 07 dec 2012, 20:26

Casp3r je napisao/la:U slučaju da ne bude drastičnih promjena u igračkom kadru ko bi po vama treba da starta u Gračanici (i na kojoj poziciji)?
-----------------------Lugi-------------------------
--Migi---------Šuba--------Jusufović-----Giga--
--Slomić------Trumić-----Kitić-----Jaranović---
-----------Salihović-----Džanić-------------------

Golmani:
Lugi
Misi (nije neki kvalitet, nije imao mnogo minutaže, branio je u jednoj utakmici - slabo ispucavanje, doduše, ne bi valjalo da sjedi neki "kvalitet" na kluPi pored mačke Lugavića)

Štoperi:
Šuba
Jusufović
Čejvanović (simpatičan momak, fina kontrolna, dobar u skoku, bez problema može zamjeniti Šubu ili Jusufovića bez da ekipa bude oslabljena)

Bekovi:
Mirhad
Giga
Zulić (odlična zamjena za jednog od dvojice, i jaka konkurencija istim, jak momak, dobar šut, daleko baca aut)

Veza:
Truma
Kitić
Nurić (sličan igrač kao Trumić, samo je ovaj mnogo iskusniji i smireniji, on i Kitić u pet deka)
Gogić (borben, pun snage, nije se mnogo dokazao)

Krila:
Jaranović
Slomić
Brčkalić (odličan igrač, brz, može on u prvih 11)

Napadači:
Salihović
Džanić
Redžić (uz svoje predispozicije može biti odličan napadač, samo da se uozbilji)

Uz ovaj igrački kadar, po meni, najbolje bi godio jedan "razbijač" u vezi sa Trumom, ostala mjesta ne škripe uz to i klupa je jaka, na svakoj poziciji ima igrač koji adekvatno može zamjeniti nekoga.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 dec 2012, 21:05

VolimRadnicki je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:U slučaju da ne bude drastičnih promjena u igračkom kadru ko bi po vama treba da starta u Gračanici (i na kojoj poziciji)?
-----------------------Lugi-------------------------
--Migi---------Šuba--------Jusufović-----Giga--
--Slomić------Trumić-----Kitić-----Jaranović---
-----------Salihović-----Džanić-------------------

Golmani:
Lugi
Misi (nije neki kvalitet, nije imao mnogo minutaže, branio je u jednoj utakmici - slabo ispucavanje, doduše, ne bi valjalo da sjedi neki "kvalitet" na kluPi pored mačke Lugavića)

Štoperi:
Šuba
Jusufović
Čejvanović (simpatičan momak, fina kontrolna, dobar u skoku, bez problema može zamjeniti Šubu ili Jusufovića bez da ekipa bude oslabljena)

Bekovi:
Mirhad
Giga
Zulić (odlična zamjena za jednog od dvojice, i jaka konkurencija istim, jak momak, dobar šut, daleko baca aut)

Veza:
Truma
Kitić
Nurić (sličan igrač kao Trumić, samo je ovaj mnogo iskusniji i smireniji, on i Kitić u pet deka)
Gogić (borben, pun snage, nije se mnogo dokazao)

Krila:
Jaranović
Slomić
Brčkalić (odličan igrač, brz, može on u prvih 11)

Napadači:
Salihović
Džanić
Redžić (uz svoje predispozicije može biti odličan napadač, samo da se uozbilji)

Uz ovaj igrački kadar, po meni, najbolje bi godio jedan "razbijač" u vezi sa Trumom, ostala mjesta ne škripe uz to i klupa je jaka, na svakoj poziciji ima igrač koji adekvatno može zamjeniti nekoga.
Svaka čast, za komentar cijeli prije svega, a i za sastav - imamo identičnu sliku mogućeg sastava! ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 dec 2012, 22:26

Može jedno pitanje jel i Vojvodić samo do kraja ove polusezone imao ugovor, da tek sad treba da sjednu on i uprava da vide šta će, i da pardon što sam zaboravio Mirhada on je jedan od boljih igrača slažem se s vama....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 07 dec 2012, 22:38

Treba nam neko poput Xavi-a da Salihovicu gurne kakvu ubitacnu loptu i to je to :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 dec 2012, 16:34

sodagrad je napisao/la:Može jedno pitanje jel i Vojvodić samo do kraja ove polusezone imao ugovor, da tek sad treba da sjednu on i uprava da vide šta će, i da pardon što sam zaboravio Mirhada on je jedan od boljih igrača slažem se s vama....:)
Ugovor s Vojvodićem je produžen i saradnja je dogovorena do kraja ove sezone, a to se desilo odmah po završetku jesenjeg dijela prvenstva.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 dec 2012, 17:06

jel ovaj dzanic ,semsudin.napadac ima traku kao raif malo duzu kosu :mrgreen: .kako je odigrao kod vas jel dao koji gol.kitic je dobar veznjak.mislim da dobro radite uzeli ste igrace iz nizih liga i dobru polusezonu odigrali.mislim da imate jeftinu a dobru ekipu.ako ih zadrzite na okupu nece biti problem ostati u vrhu. :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 dec 2012, 17:21

astra1922 je napisao/la:jel ovaj dzanic ,semsudin.napadac ima traku kao raif malo duzu kosu :mrgreen: .kako je odigrao kod vas jel dao koji gol.kitic je dobar veznjak.mislim da dobro radite uzeli ste igrace iz nizih liga i dobru polusezonu odigrali.mislim da imate jeftinu a dobru ekipu.ako ih zadrzite na okupu nece biti problem ostati u vrhu. :)
Džana je odličan špic, baš ono klasični, protiv Krajine je dao dva gola. Od njega se očekuje mnogo. Kitić takođe je igrač koji ima kontrolu na svojom igrom, ne srlja i inteligentno postupa.

Naš cilj je da zadržimo ako je ikako moguće cijeli sastav (barem oni koji su igrali najviše i pokazali najviše), a kao što ti reče ne bi trebali imati problema onda da ostanemo barem gdje jesmo ili tu negdje u toploj zoni.
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 08 dec 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 dec 2012, 17:26

dzanic je odradio cijele pripreme sa zvijezdom i u zadnji cas nakon sto nije potpisao otisao.trener ga drzao do zadnjeg dana i opet nije potpisao.momak je mlad i potencijal je.ako se nastavi razvijeti mogao bi brzo u premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 dec 2012, 13:31

Casp3r je napisao/la:
Žao mi što okrnji igrači kadar Gradine na pripremnoj utakmici, gledaj ljudi se bore sad za opstanak zbog Hadžije.
:lol:

Jel to onaj što Mikelinija povrijedi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 dec 2012, 14:40

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
:lol:

Jel to onaj što Mikelinija povrijedi :D
Ma Miki se zapucao u njega, za Radnički bio faul, ali ovaj izvukao deblji kraj znam da je na UKCu završio.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.