ciscoCisco je napisao/la:Nego šta da je istina, ali toliko letargije, toliko smušenosti, stanja beznađa rijetko se gdje vidi, opravdava se kriminalna hobotnica ala Nijaz Gracić, opravdava se dolazak Nijazovih ljudi iz Sarajeva, opravdava se prisvajanje Slobode u privatno vlasnistvo jednog čovjeka, sve to oslikava kolektivno stanje jedne nacije, društva, nema niko ni volje ni želje makar da se upita jeli sve makar istina, sta i kako ako dodje do necega gdje ce Tuzlaci, Fukare i ostali gradjani Tuzle biti nemoćni protiv jefnog Gracića, ja nigdje nisam vidio konstruktivno pitanje da neko ima nekih nedoumica oko svega ovoga, da postavi pitanje neko, svi 100% ubijeđeni u dobrobit kriminalca Gracića, svima lijepo u priči oko Slobode u PL., oko izgradnje stadiona, utakmicama u LP. itd. to je upravo produkt kolektivne amnezije i letargije i kao takvi su podložni igrama i manipulacijama Gracića koji će ako bude i trebalo "čušnuti" koju hiljadarku ili stotku onome ko bude "lajao" i ko se bude bunio, živi bili pa vidjeli ...classic je napisao/la:Cisco je napisao/la:Gracić garantira da neće prisvojiti tuzlansku Slobodu
Gdje ima vatre tu ima i dima, eto tek tako gospon. Don Corleone izjavi ovako nesto cisto da Tuzlaci i Fukare znaju sta on planira sa Slobodom![]()
Vi fakat necete da shvatite neke stvari, čak i ovaj portal koji je objavio ovu inf. odmah drvlje i kamenje po njemu jer očito nekima ne odgovoraju neke stvari, lijepo je živjeti u ovoj priči i iluziji o velikoj Slobodi, prvacima, ligom prvaka, stadionom itd. ali realnost i ciljevi lopova Gracića su ipak malo drugačiji, cijelo Sarajevo zna ono sto vi ne želite da znate:
1. Pare iz firme Europlakat peru se preko FK Olimpic
2. Graciću je u septembru 2012. besplatno dodijeljeno u trajno vlasnistvo opštinska zemlja vrijedna preko milion
maraka u blizini stadiona Tušanj
3. Stvarni razlozi seljenje Olimpica u Tuzlu su finansijski razlozi nemogucnosti samoodrzivosti Olimpica kao kluba
i sam Gracić je izjavio da je potrebno 1.500.000 maraka da Olimpic ostane u Sarajevu
4. Postoji očito neka linija i ljudi na realaciji Gracić Tuzla jer je malo pre ofirno sve ovo, tako FK Sarajevo tuzi
advokatska kuća iz Tuzle na čijem je ćelu supruga načelnika Imamovića
5. Cilje je da stadion Tusanj gradi firma Sucesso niskogradnja u vlasnistvu direktora Olimpica u kojem ce se
ponovo oprati 500.000 maraka koje navodno Gracić želi da ulozi u infrastrukturu.
Sve i da je to istina to meni licno ne smeta, sve dok ce Sloboda i Tuzlaci imat koristi od toga.
Svi predsjednici klubova poslije rata su to isto radili samo sto su oni zavlacili Slobodu u dugove a rezultata nije bilo uopste (izuzmemoli onaj period sa Sabovicima, kad smo bili na nekom dobrom putu)
Napisao sam ti vec da smo htjeli covjeka kao sto je Nijaz, sa svojim vrlinama i manama.
Da te pitam, al' iskreno, jel ti zao sebe?