FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao jedno od mogućih pojačanja se spominje i ime Mahira Karića , 25-togodišnjeg igrača Olimpica .
Ovo piše u Avazovom Sportu !!
Ovo piše u Avazovom Sportu !!
Brkica
Zelje su jedno, realnost je drugo pare samo kone... 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Koliko se nudi para za Karića???
"Teško je naći adekvatnu zamjenu za najboljeg strijelca Premijer lige. Ja bih se smio kladiti možda samo na Negreda ili Džeku da bi mogli zamijeniti Adilovića", u svom je stilu rekao Osim.
Jel ko uspio ostat ozbiljan nakon ove provale
Oj zemljo, al se neko prosipa ko riza.. kako je lijepo biti glup

Jel ko uspio ostat ozbiljan nakon ove provale

Skoro kao i nepismen.FliX je napisao/la:"Teško je naći adekvatnu zamjenu za najboljeg strijelca Premijer lige. Ja bih se smio kladiti možda samo na Negreda ili Džeku da bi mogli zamijeniti Adilovića", u svom je stilu rekao Osim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ko uspio ostat ozbiljan nakon ove provale![]()
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Pa tebi je ocigledno lijepo da budes glup.Jesi ti ikada cuo za ironiju ili sarkazam?Jesi ikada gledao Osima kada nesto prica? Ustvari nema veze nastavi biti gup.FliX je napisao/la:"Teško je naći adekvatnu zamjenu za najboljeg strijelca Premijer lige. Ja bih se smio kladiti možda samo na Negreda ili Džeku da bi mogli zamijeniti Adilovića", u svom je stilu rekao Osim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uopšte nije tako rek'o kako su novinari izvukli iz konteksta. eto ti imas video pa pogledaj o čemu je zapravo govorio. ne lupetaj bezveze.FliX je napisao/la:"Teško je naći adekvatnu zamjenu za najboljeg strijelca Premijer lige. Ja bih se smio kladiti možda samo na Negreda ili Džeku da bi mogli zamijeniti Adilovića", u svom je stilu rekao Osim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Vidim po osmjehu da ti je lijepo...FliX je napisao/la:"Teško je naći adekvatnu zamjenu za najboljeg strijelca Premijer lige. Ja bih se smio kladiti možda samo na Negreda ili Džeku da bi mogli zamijeniti Adilovića", u svom je stilu rekao Osim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SarajlijaTM
Sta to pokusavas ispipati teren ko i na temi slobode prije fuzije?ekran je napisao/la:Koliko se nudi para za Karića???

nudimo mu polugodisnju ulaznicu za ovosezonsko ciscenje snjega sa tribine i terena,et jel dosta,a gracic moze kospe taliti po sjeveru

- TMmanija2012
- Kontakt:
Zna li neko kakav je ovaj Pljevljak iz Olimpica?Da nije on u planu da se vrati u nas klub.Posto je sad slobodan igrac,a nas bivisi junior.
MILAN CULUM!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
nek zaobiđe Grbavicu u širokom lukuMarkoDa je napisao/la:MILAN CULUM!

Einigkeit und Recht und Freiheit
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ko je iz sampionske ekipe 2009/2010 jos ostao u zelji, a ko otisao... znam da je milan bio zaista dobar...MarkoDa je napisao/la:MILAN CULUM!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- AntonioConte
- Kontakt:
Od standardnih danas su tu samo Bogičević, Svraka, zatim Bekrić i Kerla koji su se vratili u međuvremenu. Stanić i Čolić su igrali ponekad. Stanićev gol protiv Veleža u posljednjoj minuti je nezaboravan, samo se po tome i sjećam da je igrao u toj sezoni. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
e da mi je opet vidjeti lazara, milana, mirka, patricka, seada u zelji... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nemoj Boga ti.Samo Patrick bi imao mjesta u Želji, ostali nikako.jovanmaksimovic je napisao/la:e da mi je opet vidjeti lazara, milana, mirka, patricka, seada u zelji...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ufff kako nam Patrick fali,ogromna razlika bez njega i sa njim.Nema ko za Svraku kapitena da trcibagrcavi je napisao/la:Nemoj Boga ti.Samo Patrick bi imao mjesta u Želji, ostali nikako.jovanmaksimovic je napisao/la:e da mi je opet vidjeti lazara, milana, mirka, patricka, seada u zelji...
Joj jesam se neki dan posteno ismijao u jednom kaficu na Grbavici. Sjede Bogi i Bekirc i ovaj prvi tuce po Tuborgu i Heinekenu, dok ovaj drugi pije toplu cokoladu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Redfire16 i 26 gostiju.