Olimpik Sarajevo

Edin TM87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Edin TM87 » 07 dec 2012, 00:31

pabizo je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Sta ti je Pabizo moj, sta ti je. :shock:
A bio je mlad ,steta :( .
Jesi g.l.u.p,
rekord, samo jedan zarez
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 00:33

Čim nema argumenata odmah Nijaz kriv, stižu plaćenici, zavjera... A Mancini je po tebi nekada bio Nijazov plaćenik. Čim ti kaže koju pametnu.[/quote]
Sigurno da je bio place, jer zato onda pise na ovaj nacin? Zasto je u ocaju?[/quote]
A ti uporan čudo jedno i još iz Tuzle govoriš šta je dobro za koga. :( Ne želim da se ponavljam više.Izpočetka će mi biti krivo a poslije vjerovatno ne.Klub nije ničije privatno vlasništvo the end. :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 dec 2012, 05:47

Edin TM87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Jesi g.l.u.p,
rekord, samo jedan zarez
al' ga yebu tri tačke...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 07 dec 2012, 08:00

Kad spominjete ima Nijaza Gracica ustanite!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 09:20

ekran je napisao/la:
powerplay je napisao/la:
ekran je napisao/la:Ja sam čuo da hoće da uzme i travu s Otoke. Htio bi i jedno 400 stolica da se nađe. Ma užas, kakav je to lik.
Ma ok, nemorate vi vjerovati, bez imalo stida će uništiti oko 500 djece koja će ostati bez prava na takmičenja.A iza sebe samo ostavlja kredite na imena klubova!
Ma vjerujemo ti svi :lol: :lol: :lol:
Ma moramo mu vjerovati, sigurno je bio zirant Nijazu za kredite koje spominje. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 07 dec 2012, 10:57

Da se razumijemo, navijač sam Sarajeva, i sa Olimpicom nemam ništa. Dok je bio u FK Sarajevu ništa dobro nije napravio, a klub uvalio u minus još neki 300k pored postojećeg minusa. Što više, drago mi je odlazi iz grada Sarajeva jer ovde su ga svi pročitali. Na konto opštine je napravio stadion pa ga onda unakazio presmješnim stolicama, kao da ih je Kike postavljao. Nudio je on kojekakve fuzije sa Sarajevom pod imenom Sarajevo 1946 samo na sreću takve glupostimu mu ovde nisu mogle proći. Da nedužim, jer ste me očito pogrešno svatili, Sloboda mi je drag klub, u Tuzli imam dosta prijatelja ,čak što više često sam dole, i moje lično mišljene je da NG dolazi dole samo da nastavi da muze, jer ovde je pročitan, zavalio račune I FK Olimpica, da nepominjem davno zavaljene FK Olimpika. Spajanjem, gasi se jedan klub sa ogromnom istorijom koji postoji od 1919 , čije ime je ponos Tuzle a sve zbog šake para koje će neko strpati u džep. Tuga.....
U novi boj...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 07 dec 2012, 11:06

powerplay je napisao/la:Da se razumijemo, navijač sam Sarajeva, i sa Olimpicom nemam ništa. Dok je bio u FK Sarajevu ništa dobro nije napravio, a klub uvalio u minus još neki 300k pored postojećeg minusa. Što više, drago mi je odlazi iz grada Sarajeva jer ovde su ga svi pročitali. Na konto opštine je napravio stadion pa ga onda unakazio presmješnim stolicama, kao da ih je Kike postavljao. Nudio je on kojekakve fuzije sa Sarajevom pod imenom Sarajevo 1946 samo na sreću takve glupostimu mu ovde nisu mogle proći. Da nedužim, jer ste me očito pogrešno svatili, Sloboda mi je drag klub, u Tuzli imam dosta prijatelja ,čak što više često sam dole, i moje lično mišljene je da NG dolazi dole samo da nastavi da muze, jer ovde je pročitan, zavalio račune I FK Olimpica, da nepominjem davno zavaljene FK Olimpika. Spajanjem, gasi se jedan klub sa ogromnom istorijom koji postoji od 1919 , čije ime je ponos Tuzle a sve zbog šake para koje će neko strpati u džep. Tuga.....
U kojem li si ti svijetu. Još se sada kriv i za boju stolica na stadionu na kojem niti je gradio, niti je birao stolice. Ali razumijem te sada. Valjda se gubi zadnja šansa za izlaz kada padnu Statuti i maske. Neće biti tu Nijaza da ponudi spas. Tu je najveća panika kod tebe komšija.

P.S. Daj dogovori se sa sobom i svojima. Je li davao Olimpicu 6 miliona po sezoni ili je zavalio račune.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 07 dec 2012, 11:58

Gdje li vi živite, dosta od mene na ovoj temi. Džaba nekome govoriti , pametnom su i dvije dosta!

P.S. Evo malo se prosvjetlite
http://gec.ba/tko-je-zapravo-nijaz-grac ... e-slobode/
U novi boj...

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 dec 2012, 13:24

Drago mi je što će se Sloboda dignuti.

S druge strane mi je još draže što više sarajevski klubovi neće u prvenstvo ulaziti sa 6 zagarantovanih bodova u odnosu na sve ostale :twisted: :twisted:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 13:31

I meni je drago što će se Sloboda dići nemate pojma.U Tuzli sam najviše neugodnosti doživjeo,nigdje više primitivizma nisam vidjeo.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 07 dec 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 dec 2012, 13:47

Mancini je napisao/la:I meni je drago što će se Sloboda dići nemajte.U Tuzli sam najviše neugodnosti doživjeo,nigdje više primitivizma nisam vidjeo.
Šta fali Tuzli, prava urbana čaršija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 dec 2012, 13:50

ZeroStyle je napisao/la:Kad spominjete ima Nijaza Gracica ustanite!
Tako je jarane.Nijaz je TITO,,,,,,,,,,,,,,,,,za pojedine,,,,,,,,,

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 07 dec 2012, 13:56

1. Pare iz firme Europlakat peru se preko FK Olimpic
2. Graciću je u septembru 2012. besplatno dodijeljeno u trajno vlasnistvo opštinska zemlja vrijedna preko milion
maraka u blizini stadiona Tušanj
3. Stvarni razlozi seljenje Olimpica u Tuzlu su finansijski razlozi nemogucnosti samoodrzivosti Olimpica kao kluba
i sam Gracić je izjavio da je potrebno 1.500.000 maraka da Olimpic ostane u Sarajevu
4. Postoji očito neka linija i ljudi na realaciji Gracić Tuzla jer je malo pre ofirno sve ovo, tako FK Sarajevo tuzi
advokatska kuća iz Tuzle na čijem je ćelu supruga načelnika Imamovića
5. Cilje je da stadion Tusanj gradi firma Sucesso niskogradnja u vlasnistvu direktora Olimpica u kojem ce se
ponovo oprati 500.000 maraka koje navodno Gracić želi da ulozi u infrastrukturu.
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 13:57

zlajson je napisao/la:
Mancini je napisao/la:I meni je drago što će se Sloboda dići nemajte.U Tuzli sam najviše neugodnosti doživjeo,nigdje više primitivizma nisam vidjeo.
Šta fali Tuzli, prava urbana čaršija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jašta je!Pravi vašar na tekmama,cigle su navijački rekviziti!

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 dec 2012, 13:59

Cisco je napisao/la:1. Pare iz firme Europlakat peru se preko FK Olimpic
2. Graciću je u septembru 2012. besplatno dodijeljeno u trajno vlasnistvo opštinska zemlja vrijedna preko milion
3. Stvarni razlozi seljenje Olimpica u Tuzlu su finansijski razlozi nemogucnosti samoodrzivosti Olimpica kao kluba
i sam Gracić je izjavio da je potrebno 1.500.000 maraka da Olimpic ostane u Sarajevu
4. Postoji očito neka linija i ljudi na realaciji Gracić Tuzla jer je malo pre ofirno sve ovo, tako FK Sarajevo tuzi
5. Cilje je da stadion Tusanj gradi firma Sucesso niskogradnja u vlasnistvu direktora Olimpica u kojem ce se
ponovo oprati 500.000 maraka koje navodno Gracić želi da ulozi u infrastrukturu.
Jebote Ko Mimo Šahinpašić na mimohodu :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 14:08

Bas takvog mo htjeli, a ne nekog mutavog i nesposobnog. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 dec 2012, 14:23

zlajson je napisao/la:Drago mi je što će se Sloboda dignuti.

S druge strane mi je još draže što više sarajevski klubovi neće u prvenstvo ulaziti sa 6 zagarantovanih bodova u odnosu na sve ostale :twisted: :twisted:
Meni je stvarno zao sto je Sloboda ispala, taman smo ih poceli kantatni ko Olimpic i nadam se da ce Sarajevski klubovi opet ulaziti sa +6 u odnosu na ostale a jos mi je draze sto ovaj klub seli iz mog grada.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 dec 2012, 14:26

bhsport je napisao/la:
zlajson je napisao/la:Drago mi je što će se Sloboda dignuti.

Meni je stvarno zao sto je Sloboda ispala, taman smo ih poceli kantatni ko Olimpic i nadam se da ce Sarajevski klubovi opet ulaziti sa +6 u odnosu na ostale a jos mi je draze sto ovaj klub seli iz mog grada.
Koga si ti kantao ? Hajde molim pokrij se usima, Sloboda i kada je najgora niste mogli dobiti. 8-) Ove zadnje sezone to su prvi bodovi koje ste odnjeli iz Tuzle. Pokrij se ba jorganom.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 07 dec 2012, 14:31

Olimpic se razišao sa četiri igrača - Almirom Pliskom, Rijadom Pljevljakom, Eldinom Dučićem i Milošem Đorđevićem, a pregovori su obavljeni i sa Alenom Škorom, koji će po svemu sudeći također napustiti Otoku.

Rijadu Pljevljaku, "djetetu Željezničara" i Almiru Pliski, koji je ponikao na Koševu, istekli su ugovori sa Olimpicom, a produživanje istih nije dogovoreno. Pljevljak je odigrao četiri utakmice ove polusezone, a Pliska dvije.

Dučić je važio za velikog talenta na Otoci, ali je ove polusezone odigrao samo jednu utakmicu u Premijer ligi, baš kao i 18-godišnji Đorđević, koji je došao iz Partizana prije godinu. Pomenuti igrači imali su ugovor do januara 2013. godine, ali okončali su saradnju sa Vukovima.
Kao sto rekoh prije par dana, sve se obestinilo, slijedeci su Regoje,Đurić,Bučan, Salčinović i Duljević ;)
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 dec 2012, 14:36

Probisvjet je napisao/la:
Bas takvog mo htjeli, a ne nekog mutavog i nesposobnog. 8-)
Dokaži sve ovo,daj prave dokaze,papire,nemoj samo nagadjati a imam info da pravi ljubitelji nogometa su SRETNI što g.Nijaz Gracić želi da napravi jak klub u Tuzli i što ce gledat evropske klubove u ovom gradu.Kad neko ZNA ON ZNA i tako je to u životu.Živio nam NIJAZE MNOGO,MNOGO GODINA,,,,,,,,,,Dje ti tu i mi,,,,vozdra.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.