Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Mislim da bi trebao crack izaci 13. ovog mjeseca ako nije neka bomba opet. Izgleda da su dobili neke pare da ga ne naprave prije.
Ne znam sto cekate dzaba taj crack kad nece izac zadugo. Pogledajte samo patch za FM2012 12.2.2 cini mi se, sa zadnjim transferima. Kad je izasao a jos nema cracka 
Ma bice jedan to je sigurno samo kada to se ne zna. A update-i se sigurno nece cr.ckovati kao sto nisu ni na FM12.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- pintol_TM87
- Kontakt:
Igral neko sa zeljom?
ja sam 2025 osvojio ligu prvaka
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Zeljo moze osvojit ligu prvaka samo na igrici a i to je neki bug sa kojim su se malo nasalili iz SI hhehehehe 
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Ko je profesionalac,tome netreba bug..taj od želje napravi za 10-15 sezona jednu od najboljih ekipa svijeta 
ima li se gdje u tuzli kupit original dvd slucajno, ako ima gdje ima i koliko je para?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zasto kupovati original kod nasih gulikoza !? Cijena nece biti ispod 60KM koliko se krece na netu, kao npr ovde http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/p ... ager-2013/" onclick="window.open(this.href);return false; a ako se potrudis mozes naci i za 45KM, kao sto je ovde http://www.mmoga.com/Steam-Games/Footba ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false; 
Jedini je problem na ovoj drugoj stranici sto ces im morati poslati sliku na kojoj si ti i drzis licnu
To im je neka borba protiv kradje kartica i slicno, iako ces platiti paypalom. 
Jedini je problem na ovoj drugoj stranici sto ces im morati poslati sliku na kojoj si ti i drzis licnu
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
zato sto je tako najlakse brate, odem gdje ako ima, dam pare, uzmem dvd i mirna bosna 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pozz, evo hocu da prijatelju dam svoj steam acc da i on sebi instalira pa me zanima smijemo li igrat u isto vrijeme da me ne bi banovali... 
Smijes samo sto jedan mora biti u offline mode-u. Udjes li ti online, a i on online izbacit ce ga iz igre
Znaci on ne smiej ulaziti online jendom kada instalria i podesi steam.
hvalaneo je napisao/la:Smijes samo sto jedan mora biti u offline mode-u. Udjes li ti online, a i on online izbacit ce ga iz igreZnaci on ne smiej ulaziti online jendom kada instalria i podesi steam.
6 utakmica,18 bodova,20 2 gol razlika i run time error j*** sam i save i sve u pm....

- TheVerminator
- Kontakt:
Ništa gore od tih errora.adi89r je napisao/la:6 utakmica,18 bodova,20 2 gol razlika i run time error j*** sam i save i sve u pm....![]()
![]()
![]()
Godina 2019. ja ušao sa Vauxhallom iz Blue Square North u PL i dobro počeo, bio sam negdje oko 8. mjesta. I naveče mi dosadi, sve lijepo uradim i ugasim komp. Sutradan crash dump.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Radioglava
- Kontakt:
Ovo je najgora verzija menadžera ikad.
Od smiješnog match enginea pa do 3D reprezentacije tog istog. 90% golova su isti, i to nakon ubačaja sa strane. Lopta se kreće kao da je od stakla i na ledu. Kad skontam koliko su hvalili i najavljivali te kozmetičke promjene, ovo je stvarno žalosno. Najgora stvar je međutim ''unaprijeđeni'' trening. Kao da su pravili za budale. Umjesto da bude kao prije možeš sam praviti svoje režime, sada su pojednostavili i možeš samo koristiti njihove koje su već ubacili i onaj novi sistem.
Sva sreća pa ga nisam kupio ove godine (dobio poklon), jer bi se dobro pokajao.
Od smiješnog match enginea pa do 3D reprezentacije tog istog. 90% golova su isti, i to nakon ubačaja sa strane. Lopta se kreće kao da je od stakla i na ledu. Kad skontam koliko su hvalili i najavljivali te kozmetičke promjene, ovo je stvarno žalosno. Najgora stvar je međutim ''unaprijeđeni'' trening. Kao da su pravili za budale. Umjesto da bude kao prije možeš sam praviti svoje režime, sada su pojednostavili i možeš samo koristiti njihove koje su već ubacili i onaj novi sistem.
i ja se slažem,FM12 je mnogo bolje urađen,mada yebiga ovo je novije pa se mora igrat..Radioglava je napisao/la:Ovo je najgora verzija menadžera ikad.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
moze li mi neko dati patch bh lige za fm 12
Igram ja 2015.godina čini mi se i vodim repku, a redovno prolazim grupnu fazu LP sa Željom dalje teško.pintol_TM87 je napisao/la:Igral neko sa zeljom?
Ps.imas li kakvih igrača za preporuciti ako se sjecas?
Vec u 2015 prolazis grupnu fazu sa timom iz PL ? Svaka cast ako nije save/load 
Počet ću opet igrat FM 12...ali sada sa mnogo slabijim timovima,razmisljam nesto oko 5 ili 6. engleske lige
...da mi nerve pocnu radit.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.