Daj boze da tako bude,mislim da ce bit cak i gore...Kakvi njihovi "provjereni" igraciastra1922 je napisao/la:ma nevjerujem ja da ce nasi radi prelaznog roka obustaviti neke radove na stadionu,ovaj prelazni rok ce biti kao i svi drugi ...uvijek su se dovodili provjereni igraci i pokoji mladi neafirmisani.tako ce biti i sad..nevjerujem u neke ekstra igrace.dovodice se opet prosjecni igraci iz nasih klubova iz donjeg dijela tabele i neki srbijanski igraci koji nemaju mjesta u jelen superligasima
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Sreca pas ima koji ovo sve gledaju optimisticno!Jbt pa ovde svi pesimisti !Hajmo sabrat stotinjak miliona pa dovesti igrace evropske klase !
svi mi znamo da koliko para toliko muzike... ali ne treba dopustit ljudima koji odlučuju o dolasku igrača da upravi napuni uši kojekakvi provjereni igračim i plasmanove u evru kao što je jović uradio pa odnda ko posljednji miš pobjegao u evropsko sarajevoKvota je napisao/la:Sreca pas ima koji ovo sve gledaju optimisticno!Jbt pa ovde svi pesimisti !Hajmo sabrat stotinjak miliona pa dovesti igrace evropske klase !
Uprava se oglasila po tom pitanju da se dosadasnja praksa ukida i da se krece sa dovodjenjem provjerenih igraca!A to "PROVJERENI" dosad nikad niko nije objavio do prije par dana ako se razumijemo!Uvijek su bili pokusaji pitu od blata praviti i kao sto je gore navedeno ta je prica zavrsena!
Ipak ova nasa Zvijezda prerasta u jaku firmu i nije vise samo klub sto cemo vrlo brzo vidjeti!Naj bitnije je da nam Zvijezdu vode pametni i finansiski potkovani ljudi !Razumijem nase zelje da to ide malo brze al trebamo razumit i te ljude koji ulazu silni novac u nesto gdje dobiti nece biti jos dugo vremena ! Imamo jedan od najstabilnijih klubova u drzavi a rezultati toga tek predstoje!
http://upload.slike.com/slike/93OB4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Zmaj od bosne!
jaka slika pravo.Kvota je napisao/la:http://upload.slike.com/slike/93OB4.jpg Zmaj od bosne!
-
- Kontakt:
ODLICNA!Kvota je napisao/la:http://upload.slike.com/slike/93OB4.jpg Zmaj od bosne!
Evo da vas riješim neizvijesnosti, video sa današnjeg treninga na Trebavi gdje je predstavljen novi trener i potencijalna pojačanja " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
hahahahahHAHAHAHA
hahahahahHAHAHAHA
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Imal kakvih provjerenih novosti? Manite nagadanja 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
gledam sad pravo napreduju radovi na tribini.desno od ulaza vec se ravna i saljeva ploca a lijevo su postavili stolariju cijelom duzinom.a teren nista izgleda da ga nece uspjeti uraditi do priprema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nešto mi nije jasno legendo a znam da si upucen oko svih transfera jer sada mi javio jaran da je danas VIDJEN dr.prf.Čurguz sa jednim visokim funkcionerom ZVIJEZDE u vašem gradu.Dali se to nešto sprema da onaj vaš trener napusti Gradacac a jako želi da ostane u vašem gradu pa se cak raspitivao da kupi i kucu,,,,,,jer smatra da ga tako nece smjeniti BEZ OBZIRA ŠTO JAKO LOŠE IGRATE,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:dobar je profesor![]()
ha pabizo
ma ti znas druze moj da ja nedajem svoje pare zvijezdi tako da imaju ljudi koji ce dovesti trenera ili ostaviti postojeceg sve je do njih a valjda i ja ista profitiram kao i taj tvoj drug sto ti je javiopabizo je napisao/la:Nešto mi nije jasno legendo a znam da si upucen oko svih transfera jer sada mi javio jaran da je danas VIDJEN dr.prf.Čurguz sa jednim visokim funkcionerom ZVIJEZDE u vašem gradu.Dali se to nešto sprema da onaj vaš trener napusti Gradacac a jako želi da ostane u vašem gradu pa se cak raspitivao da kupi i kucu,,,,,,jer smatra da ga tako nece smjeniti BEZ OBZIRA ŠTO JAKO LOŠE IGRATE,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:dobar je profesor![]()
ha pabizo

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo sam te pitao i nista vise,ma jašta ko daje lovu taj i odlucuje,,,,,,astra1922 je napisao/la:ma ti znas druze moj da ja nedajem svoje pare zvijezdi tako da imaju ljudi koji ce dovesti trenera ili ostaviti postojeceg sve je do njih a valjda i ja ista profitiram kao i taj tvoj drug sto ti je javiopabizo je napisao/la:Nešto mi nije jasno legendo a znam da si upucen oko svih transfera jer sada mi javio jaran da je danas VIDJEN dr.prf.Čurguz sa jednim visokim funkcionerom ZVIJEZDE u vašem gradu.Dali se to nešto sprema da onaj vaš trener napusti Gradacac a jako želi da ostane u vašem gradu pa se cak raspitivao da kupi i kucu,,,,,,jer smatra da ga tako nece smjeniti BEZ OBZIRA ŠTO JAKO LOŠE IGRATE,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:dobar je profesor![]()
ha pabizo
Je li istina da je Mašić dobio nogu jučer,navodno je tražio veću platu.
nije trazio vecu platu nego mu smanjili sadasnjuvatreni je napisao/la:Je li istina da je Mašić dobio nogu jučer,navodno je tražio veću platu.
-
- Kontakt:
Znal neko sta bi s Vehabovicem jel definitivno dobio nogu????
da ja mislim da je definitivnoSempreJuve je napisao/la:Znal neko sta bi s Vehabovicem jel definitivno dobio nogu????
Masica nije trebalo dirat on je jedini koji je uvijek gino na svaku loptu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.