Neka ga. Slatkiš je. Opušteno.MakeTZ je napisao/la:De ignorisite samo ovog Cisca i prijavljujte njegove postove administraciji, mozda ga nekad i uklone.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ekran je napisao/la:Neka ga. Slatkiš je. Opušteno.MakeTZ je napisao/la:De ignorisite samo ovog Cisca i prijavljujte njegove postove administraciji, mozda ga nekad i uklone.

Proteklih dana mnogo se polemiše o fuziji Olimpica i Slobode, a pregovori između dva kluba su, čini se, u završnoj fazi.
Osim o samoj fuziji, mnoge navijače tuzlanskog kluba interesuju razne stvari, ponajviše se pitaju šta će biti sa trenutnim igračkim kadrom Slobode. S obzirom da Olimpic ima jednu od najboljih ekipa u Premijer ligi BiH, postavlja se pitanje da li mu treba neko iz Slobode koja igra 1. ligu Federacije.
Kako je Bportal.ba objavio, prije dva dana se Olimpicu pridružio Ervin Jusufović, a prema riječima direktora Olimpica, Nermina Demirovića, ako dođe do spajanja ova dva tima, u "novoj" Slobodi će sigurno ostati još nekoliko igrača koji su u prvom dijelu sezone nosili crveno-crni dres.
- Svi igrači Olimpica imaju profesionalne ugovore, ali je sigurno je da ćemo uzeti neke igrače iz Tuzle, analiziramo sadašnju ekipu Slobode i sigurno je da ima igrača koji mogu igrati Premijer ligu na proljeće. Tu prije svega mislim na ove mlađe naraštaje a ima i nekoliko starijih. Iako ne volim spominjati imena, evo reći ću vam da mi npr. tražimo kvalitetetnog desnog beka, ali postavlja se pitanje sada da li nam treba takav, kada u Slobodi imamo Stanišu Nikolića koji je odličan igrač - govori Demirović za Bportal.ba te dodaje:
- Svakako da ima 5-6 zanimljivih igrača, ipak Sloboda ima jedan od najjačih omladinskih pogona u BiH, tako da to sigurno nećemo zanemariti. Već smo upoznati sa situacijom, znamo koji su igrači tokom jesenjeg dijela sezone bili među najboljim i sigurno je da će za njih biti mjesta u crveno-crnom dresu koji će na proljeće igrati Premijer ligu.
Osim igračkog, sve češće se spominje i stručni kadar, mnogi treneri se pitaju šta će biti sa njima.
- Ne brinite se, imamo mi to na umu, znamo da su tuzlanski stručnjaci školovani i kvalitetni, tu je trener golmana Dedić, zatm Denis Sadiković, Sakib Malkočević...Ima tu još trenera, ali svakako da ćemo o tome više razgovarati u narednim danima. Nema potreba za brigom, mi ćemo imati razumjevanja za situaciju, ne možemo se ni mi ponašati na taj način, da dođemo u vašu kuću i kažemo, "eh sada svi idete van, ovo je naše", postoji riješenje za sve i vjerujem da ćemo se sve lako dogovoriti - kazao je Nermin Demirović za Bportal.ba.
Osim o samoj fuziji, mnoge navijače tuzlanskog kluba interesuju razne stvari, ponajviše se pitaju šta će biti sa trenutnim igračkim kadrom Slobode. S obzirom da Olimpic ima jednu od najboljih ekipa u Premijer ligi BiH, postavlja se pitanje da li mu treba neko iz Slobode koja igra 1. ligu Federacije.
Kako je Bportal.ba objavio, prije dva dana se Olimpicu pridružio Ervin Jusufović, a prema riječima direktora Olimpica, Nermina Demirovića, ako dođe do spajanja ova dva tima, u "novoj" Slobodi će sigurno ostati još nekoliko igrača koji su u prvom dijelu sezone nosili crveno-crni dres.
- Svi igrači Olimpica imaju profesionalne ugovore, ali je sigurno je da ćemo uzeti neke igrače iz Tuzle, analiziramo sadašnju ekipu Slobode i sigurno je da ima igrača koji mogu igrati Premijer ligu na proljeće. Tu prije svega mislim na ove mlađe naraštaje a ima i nekoliko starijih. Iako ne volim spominjati imena, evo reći ću vam da mi npr. tražimo kvalitetetnog desnog beka, ali postavlja se pitanje sada da li nam treba takav, kada u Slobodi imamo Stanišu Nikolića koji je odličan igrač - govori Demirović za Bportal.ba te dodaje:
- Svakako da ima 5-6 zanimljivih igrača, ipak Sloboda ima jedan od najjačih omladinskih pogona u BiH, tako da to sigurno nećemo zanemariti. Već smo upoznati sa situacijom, znamo koji su igrači tokom jesenjeg dijela sezone bili među najboljim i sigurno je da će za njih biti mjesta u crveno-crnom dresu koji će na proljeće igrati Premijer ligu.
Osim igračkog, sve češće se spominje i stručni kadar, mnogi treneri se pitaju šta će biti sa njima.
- Ne brinite se, imamo mi to na umu, znamo da su tuzlanski stručnjaci školovani i kvalitetni, tu je trener golmana Dedić, zatm Denis Sadiković, Sakib Malkočević...Ima tu još trenera, ali svakako da ćemo o tome više razgovarati u narednim danima. Nema potreba za brigom, mi ćemo imati razumjevanja za situaciju, ne možemo se ni mi ponašati na taj način, da dođemo u vašu kuću i kažemo, "eh sada svi idete van, ovo je naše", postoji riješenje za sve i vjerujem da ćemo se sve lako dogovoriti - kazao je Nermin Demirović za Bportal.ba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Ni ja ga ne bih prijavljivao, cak sta dobro dosao je. Bar sto se tice mene. Kada se umorim od posla procitam njegove komentare. A avatar mu je na mjestu!ekran je napisao/la:Neka ga. Slatkiš je. Opušteno.MakeTZ je napisao/la:De ignorisite samo ovog Cisca i prijavljujte njegove postove administraciji, mozda ga nekad i uklone.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 dec 2012, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a vidis brate da se ne moze normalno komunicirat.Probisvjet je napisao/la:Ni ja ga ne bi prijavljivao, cak sta dobro dosao je. Bar sto se tice mene. Kada se umorim od posla procitam njegove komentare. A avatar mu je na mjestu!ekran je napisao/la:Neka ga. Slatkiš je. Opušteno.MakeTZ je napisao/la:De ignorisite samo ovog Cisca i prijavljujte njegove postove administraciji, mozda ga nekad i uklone.
- Probisvjet
- Kontakt:
Elegantno. Boje Slobode na gostovanju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vidim niste nigdje makli kako ja "sidjoh" sa teme
umjesto da se brinete o Slobodi i da sve sva priča svodi na istu, vi se naklatili na mene isto mahalci neki na kafi, imate pp. nebrukajte se bezveze i netrolajte temu ne treba svako čitati vase gluposti 

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a teska frajera tito te j.e.b.oCisco je napisao/la:Vidim niste nigdje makli kako ja "sidjoh" sa temeumjesto da se brinete o Slobodi i da sve sva priča svodi na istu, vi se naklatili na mene isto mahalci neki na kafi, imate pp. nebrukajte se bezveze i netrolajte temu ne treba svako čitati vase gluposti

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Cisco,zbog cega si ti ovako naporan na ovoj temi? Ozbiljno te pitam.
Mislim,koji je razlog da te toliko interesuje jedan,tj. dva kluba za koje uopste ne navijas,cak stavise?
Mislim,koji je razlog da te toliko interesuje jedan,tj. dva kluba za koje uopste ne navijas,cak stavise?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
za cisca i njemu slicne
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 06 dec 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
ma tuzlaci nemoj te obracati pozornosti na ove pljuvatore i gnjavatore evo otkad se pocelo pricati o ovoj fuziji pratim vasu temu i stvarno ih dosta ima stvarno neznam zasto im vi stetate jednostavno tuzla kao grad a vi kao navijaci zasluzujete da imate svoj klub u najacoj Bh ligi eto neka vam bude sretno i da se sto prije vratite u inat svim vasim dusmanima poz iz gradacca
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma lik ne da je naporan..frajer ne spava uopste,jbtneroazzuro je napisao/la:Cisco,zbog cega si ti ovako naporan na ovoj temi? Ozbiljno te pitam.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:postoji li u ovom projektu stadiona rjesenje za parking? uzasno je da stadion od 25000 nema skoro nikakvog parkinga.
ja koliko se nekako mogu sjetiti bilo je da parking ide ispod pomocnog, on se izdize i kao podzemne garaze ali s obzirom da su ga sada radili... ne znam... mislim da cak i uefa zahtjeva odredzeni broj parking mjesta za auta i za buseve
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ima onaj veliki parking iza Omegecrvenocrnitz je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:postoji li u ovom projektu stadiona rjesenje za parking? uzasno je da stadion od 25000 nema skoro nikakvog parkinga.
ja koliko se nekako mogu sjetiti bilo je da parking ide ispod pomocnog, on se izdize i kao podzemne garaze ali s obzirom da su ga sada radili... ne znam... mislim da cak i uefa zahtjeva odredzeni broj parking mjesta za auta i za buseve

- Probisvjet
- Kontakt:
Kako ce tek izgledati u domacim utakmicama. Crveno crne-boje, neprocjenjivo!

Njabitnije sto ovaj dres nece nositi igraci kvazi-menadjera koji su samo na tugi Slobode uzimali pare.
-
- Kontakt:
ma bjezi ba ne napominji ih da je dzabaSultanSulejman je napisao/la:Ima onaj veliki parking iza Omegecrvenocrnitz je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:postoji li u ovom projektu stadiona rjesenje za parking? uzasno je da stadion od 25000 nema skoro nikakvog parkinga.
ja koliko se nekako mogu sjetiti bilo je da parking ide ispod pomocnog, on se izdize i kao podzemne garaze ali s obzirom da su ga sada radili... ne znam... mislim da cak i uefa zahtjeva odredzeni broj parking mjesta za auta i za buseve2-3min.hodanja do stadiona + džaba

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- Probisvjet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eh sada ce nam trebati i jedan fan-shop gdje mozemo kupiti dresove, salove, kape, majice itd itd sa obiljezjem nase nam voljene slobode

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.