Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Fudbaler Reala Cristiano Ronaldo proglašen je za najboljeg sportistu Ibero-Američkih zemalja, tj onih zemalja u kojima se govori španski i portugalski jezik. Nagradu mu je juče u Madridu uručila španska kraljica Sofija.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ko je tebe matere bilo sta pitao?bparena je napisao/la:Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu.

Jedna od smjesnijih statistika koju sam vidio ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dragi moj m4kavali čovjek iz tvog potpisa je rekao da je Ronaldo najbolji fudbaler na svijetu.
Čuj statistika smiješna
Čuj statistika smiješna

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
yebo to , kako ronaldo samo 60 golova u 2012 ?FKKC1932 je napisao/la:

M4kaveli je napisao/la:![]()
Jedna od smjesnijih statistika koju sam vidio ..

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
LBJ MVP je napisao/la:Dragi moj m4kavali čovjek iz tvog potpisa je rekao da je Ronaldo najbolji fudbaler na svijetu.
Čuj statistika smiješna
Nemoj zafrkavat ?
Sta ti ocekiv'o da ce biti objektivan ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa i ne baš.Uglavnom je govorio da su za njega i jedan i drugi odlični i da se ne može odlučiti za boljeg,tj to je govorio dok je Ronaldo bio u Unitedu,a zadnjih par mjeseci sam upratio da je rekao da je Messi jedan od najboljih svih vremena i da ide u istu kategoriju sa Maradonom,Peleom i ostalima.LBJ MVP je napisao/la:Dragi moj m4kavali čovjek iz tvog potpisa je rekao da je Ronaldo najbolji fudbaler na svijetu.
Čuj statistika smiješna
Ovdje citamo viceve.DakaZdici je napisao/la:Joj ove dvojice više na temi Reala nego Farcelone.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Misliš pišete.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dje si ti stavio tvoju?bparena je napisao/la:Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa gdje će stavit ,zna se ,svezana konopom pored bunara pod groždžem 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Te kante nisu vrijedne zlatne pertle na zlatnoj kopacki - da ne govorimo o zlatnoj lopti. Podsjeca me na onaj pehar sto ga Ramos bacio pod autobus. Jadno, al daj sta das.Nail for Real je napisao/la:Dje si ti stavio tvoju?bparena je napisao/la:Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu.
Calma, calma.
Kako ti se svidza Ronaldovo slavlje nakon golova Barci?
Kako ti se svidza Ronaldovo slavlje nakon golova Barci?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, meni je ovo rangiranje smiješno.FKKC1932 je napisao/la:
Nije ovo onaj jaki Ajax, a izdvojena je Sevilla koja je prošle sezone također bila u banani i nisu izborili Evropu (svrstani su u "jake timove"), dok s druge strane se Leverkuzen i Malaga smatraju slabim timovima. Ne znam, al' meni je ovo klasično degradiranje.
Onaj što je Barcelona prošle sezone osvojila?bparena je napisao/la:Podsjeca me na onaj pehar sto ga Ramos bacio pod autobus.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hahahaha, kako se Monolog u zadnje vrijeme trudi izbalansirati stvari kada su Madrid i Barca u pitanju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.