Sad ništa ne treba prepustiti slučaju, treba prednost udvostručiti da slučajno ne bi koja zalutala u naš gol, što nije nemoguće ( nek se svi sjete YB-a )
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
*uspjetireds je napisao/la:
Liverpool je u odličnoj poziciji. Nisam upratio cijelo poluvrijeme, malo mi je dosadno. Nadam se samo da će uspijeti do kraja zadržati prednost.
HAHAHmajestic24 je napisao/la:samo da nebude vise od 3 kartona na utakmici
Jesmo, jer smo dali vise golova od AnzhijaBeyKopites je napisao/la:Čestitke na pobjedi i prolazu dalje, igra je bila bezveze, utakmica nije bila gledljiva ama baš nikako.
Moglo se i ranije sve riješiti a ne ovako, zamalo da me srce strefi u 93 min.Suarez je morao dati gol
![]()
Jesmo li sad kao prvi prošli ?
Moja greška. Nisam ni primijetio.VolimLiverpool je napisao/la:*uspjetireds je napisao/la:
Liverpool je u odličnoj poziciji. Nisam upratio cijelo poluvrijeme, malo mi je dosadno. Nadam se samo da će uspijeti do kraja zadržati prednost.![]()
reds je napisao/la:Moja greška. Nisam ni primijetio.VolimLiverpool je napisao/la:*uspjetireds je napisao/la:
Liverpool je u odličnoj poziciji. Nisam upratio cijelo poluvrijeme, malo mi je dosadno. Nadam se samo da će uspijeti do kraja zadržati prednost.![]()
![]()
Dobro je što su prošli dalje. Ipak, opet će se uzeti nešto malo novca, a Rodgers će biti u mogućnosti da ukoliko bude imao sreće u žrijebu, proba doći do svog prvog trofeja. Ukoliko se dobije i neki manje atraktivan protivnik, mogle bi i rezerve dobiti šansu da zaigraju.
Šteta. Ja bih volio pod svaku cijenu prije svega da se izbjegne Atletico i Napoli, a ostalo manje više.gaston je napisao/la:Possible opponents for next round
Inter, Atl Madrid, Gladbach, Stuttgart, Napoli, Leverkusen, Zenit, Ajax.
nema manje atraktivnih
Ovo je ključno,Bogtepito šta će biti za dva mjeseca.reds je napisao/la:Šteta. Ja bih volio pod svaku cijenu prije svega da se izbjegne Atletico i Napoli, a ostalo manje više.gaston je napisao/la:Possible opponents for next round
Inter, Atl Madrid, Gladbach, Stuttgart, Napoli, Leverkusen, Zenit, Ajax.
nema manje atraktivnih
Atletico bi ih pojeo, u to sam siguran. Napoli je također u ovom trenutku isuviše jak za Liverpoola. Ova odbrana ne bi mogla zadržati Radamela ili Cavania.
Sa ostalim ekipama bi se dalo igrati koliko toliko. M'gladbach, Zenit ili Ajax. Možda bi najbolje bilo da igraju sa Zenitom koji je u problemima. Al' do početka ovih mečeva će se dosta toga promijeniti.
donCorleone1892 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.