FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.
- Probisvjet
- Kontakt:
O kakvoj se opremi radi? Vjerovatno dresovi?ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 dec 2012, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To je drug sto ne zele da shvate, žele jednumlje jer im je tako lakse u komunikaciji, stavke koje sam nabrojao su tačne 100% i siguran sam da skoro niko ili barem poneko tek zna sve, evo i pored svega opet prebacivanja, cerekanja i ismijavanja ali opet niko se ne zapita "Pa jbg ima li imalo sitine u svemu tome" !? lažu portali, lažu ljudi u Sarajevu, lažu svi samo Nijaz svetac dolazi pomoći Slobodimandatar je napisao/la:Ma dobro ,to znaci da je tema zanimljiva,treba saslusati i druge ali samo da nema prebacivanja

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
Za klub.Probisvjet je napisao/la:O kakvoj se opremi radi? Za klub ili stadion?ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.
Nijaze, pa trebaju nama dresovi. Samo im reci da promijene boje i to je to...ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
KOJI KLUB O CEMU SE TACNO RADIekran je napisao/la:Za klub.Probisvjet je napisao/la:O kakvoj se opremi radi? Za klub ili stadion?ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije da lazu, nego nisu upuceni. Predskazuju, a nemaju licencu vidovnjaka.Cisco je napisao/la:To je drug sto ne zele da shvate, žele jednumlje jer im je tako lakse u komunikaciji, stavke koje sam nabrojao su tačne 100% i siguran sam da skoro niko ili barem poneko tek zna sve, evo i pored svega opet prebacivanja, cerekanja i ismijavanja ali opet niko se ne zapita "Pa jbg ima li imalo sitine u svemu tome" !? lažu portali, lažu ljudi u Sarajevu, lažu svi samo Nijaz svetac dolazi pomoći Slobodimandatar je napisao/la:Ma dobro ,to znaci da je tema zanimljiva,treba saslusati i druge ali samo da nema prebacivanja![]()
kako će biti belaja oko toga živi bili pa vidjeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakva bolan oprema iz Njemačke !? opremu Jacko koju nose kupuje se od firme Jacko Sport doo. iz Knina a ne iz Njemacke ne iznosi bezveze laži vidis i da su i pored toga u haosu,ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.

Iz nekog "nikome" tu na forumu poznatog razloga moraju se mijenjati dezen i boja opreme.
Ovom čudnom neću odgovarati.
Ovom čudnom neću odgovarati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislis da se uvijek oprema kupuje uvijek na istom mjestu?Cisco je napisao/la:Kakva bolan oprema iz Njemačke !? opremu Jacko koju nose kupuje se od firme Jacko Sport doo. iz Knina a ne iz Njemacke ne iznosi bezveze laži vidis i da su i pored toga u haosu,ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.![]()
Probisvjet je napisao/la:Mislis da se uvijek oprema kupuje uvijek na istom mjestu?Cisco je napisao/la:Kakva bolan oprema iz Njemačke !? opremu Jacko koju nose kupuje se od firme Jacko Sport doo. iz Knina a ne iz Njemacke ne iznosi bezveze laži vidis i da su i pored toga u haosu,ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.![]()

Pusti lujku. Govorim samo provjerene stvari.Probisvjet je napisao/la:Mislis da se uvijek oprema kupuje uvijek na istom mjestu?Cisco je napisao/la:Kakva bolan oprema iz Njemačke !? opremu Jacko koju nose kupuje se od firme Jacko Sport doo. iz Knina a ne iz Njemacke ne iznosi bezveze laži vidis i da su i pored toga u haosu,ekran je napisao/la:Kada sam već tu, valjda je vrijeme za jednu simpatičnu informaciju. Olimpic je zaustavio isporuku opreme koja treba doći iz Njemačke.![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
@ekran
Ma jasno mi je, dovoljno je jednu rijec da kazes.
Cisco , Cisco nije normalan , nije normalan , nije normalan 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Lažeš i petljaš, to ti ja sad odgovorno tvrdim, sta ti je cilj !? kao ti imas info pa da podijelis sa rajom, da budes uvjerljiviji forumaš ili sta !? ne budi smiješan, cuj obustavljena isporuka opreme iz Njemačke !?Pusti lujku. Govorim samo provjerene stvari.

prvo nikakve isporuke nema, za sta isporuka !? za zimsku garnituru koja stigla jos u okotbru !? jel to?

Zadnja izmjena: Cisco, dana/u 06 dec 2012, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije lijepo ljude porediti sa ovcama cisko ,barem dugujes ljudima izvinjenje,mislim na nas navijace 

Oprema je zelena i crna trebala biti. Sada neće bitiProbisvjet je napisao/la:@ekran

P.S.Nemoj da me naljuti ovaj pa da objavim sliku dresa, hahahahaha
tebi je cilj da zaspamas temu, od 15 postova dnevno 10 napises ovdeCisco je napisao/la:Lažeš i petljaš, to ti ja sad odgovorno tvrdim, sta ti je cilj !? kao ti imas info pa da podijelis sa rajom, da budes uvjerljiviji forumaš ili sta !? ne budi smiješan, cuj obustavljena isporuka opreme iz Njemačke !?Pusti lujku. Govorim samo provjerene stvari.
prvo nikakve isporuke nema, za sta isporuka za zimsku garnituru koja stigla jos u okotbru !?
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ja slucajno znam da je najpovjerljiviji izvor sa izvorista Olimpic!Cisco je napisao/la:Lažeš i petljaš, to ti ja sad odgovorno tvrdim, sta ti je cilj !? kao ti imas info pa da podijelis sa rajom, da budes uvjerljiviji forumaš ili sta !? ne budi smiješan, cuj obustavljena isporuka opreme iz Njemačke !?Pusti lujku. Govorim samo provjerene stvari.
prvo nikakve isporuke nema, za sta isporuka za zimsku garnituru koja stigla jos u okotbru !?
De ignorisite samo ovog Cisca i prijavljujte njegove postove administraciji, mozda ga nekad i uklone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.