FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

domorocki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki » 06 dec 2012, 16:47

Moze li jedna mahalska zna li iko koji igrac iz Celika treba da potpise za Zelju?[/quote]

Znam jednog koji bi trebao doći ako Adil ode :o
Einigkeit und Recht und Freiheit

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 dec 2012, 16:47

Ma nema sta da ti bude cudno,Kako rece i bez Zajke i Beslije smo neke tekme solidno odigrali i na kraju pobjedii kao i sa njima.Adil i Svraka....sigurno Vernes moze solidno spica odigrati a na desnom boku imas Stanica,Colica(ako ostane) a moze i Brkovic.Dalje umjesto Svrake moze mali Tomic ganjat,a tu je i Bekric od kojeg mnogo vise ocekujem na proljece.
Naravno ovo sve govorim za nasu ligu,i mislim da je dovoljno,vjerovatno za titulu a za plasman u Evropu sigurno.Sto se Evropskih tekmi tice tu su mi u svim varijantama ocekivanja ravna nuli,kao i do sada nisam nikad bio optimistican,jer matematika je egzaktna nauka a ona kreira Evropske uspjehe.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 dec 2012, 17:42

Monci je napisao/la:Ma nema sta da ti bude cudno,Kako rece i bez Zajke i Beslije smo neke tekme solidno odigrali i na kraju pobjedii kao i sa njima.Adil i Svraka....sigurno Vernes moze solidno spica odigrati a na desnom boku imas Stanica,Colica(ako ostane) a moze i Brkovic.Dalje umjesto Svrake moze mali Tomic ganjat,a tu je i Bekric od kojeg mnogo vise ocekujem na proljece.
Naravno ovo sve govorim za nasu ligu,i mislim da je dovoljno,vjerovatno za titulu a za plasman u Evropu sigurno.Sto se Evropskih tekmi tice tu su mi u svim varijantama ocekivanja ravna nuli,kao i do sada nisam nikad bio optimistican,jer matematika je egzaktna nauka a ona kreira Evropske uspjehe.
Moje misljenje ako ode svraka to i nece biti neki problem jer imamo neku alternativu medjutim za Adilovica ma koliko neki ovdje srali bit ce tesko naci zamjenu iz ovog razgovora sa Amarom moze se zakljuciti da ova dva igraca 100% idu iz Zelje tako da odlazak Zebe,Beslije,Svrake i Adilovica ma koliko neki smatrali da nije problem puno je i za ove lige

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 dec 2012, 17:46

CARSON je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ma nema sta da ti bude cudno,Kako rece i bez Zajke i Beslije smo neke tekme solidno odigrali i na kraju pobjedii kao i sa njima.Adil i Svraka....sigurno Vernes moze solidno spica odigrati a na desnom boku imas Stanica,Colica(ako ostane) a moze i Brkovic.Dalje umjesto Svrake moze mali Tomic ganjat,a tu je i Bekric od kojeg mnogo vise ocekujem na proljece.
Moje misljenje ako ode svraka to i nece biti neki problem jer imamo neku alternativu medjutim za Adilovica ma koliko neki ovdje srali bit ce tesko naci zamjenu iz ovog razgovora sa Amarom moze se zakljuciti da ova dva igraca 100% idu iz Zelje tako da odlazak Zebe,Beslije,Svrake i Adilovica ma koliko neki smatrali da nije problem puno je i za ove lige
2001. su iz kluba otisli muratovic, joldic i beslija... puno za prvaka drzave... ali novajlije huljev, karic i seferovic su se pokazali kao odlicna zamjena...

samo treba uzeti nove kvalitetne igraceiz domace lige i ne mislim da ce se osjetiti odlazak navedene cetvorice...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 dec 2012, 17:47

Bice sigurno dolazaka bar jedan igrac ce doci .

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2012, 17:54

terabajt je napisao/la:Bice sigurno dolazaka bar jedan igrac ce doci .
Ifff odakle znas ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 06 dec 2012, 18:13

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bice sigurno dolazaka bar jedan igrac ce doci .
Ifff odakle znas ?
Nije to sigurno dok niko ne potpise ugovor. Kad se potpise zvanican ugovor onda je sigurno da smo dobili novog igraca.. @terabajt je previse siguran na svoje misljenje.

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 06 dec 2012, 18:15

jamak u zelji do2015 tuzno i zalosno

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2012, 18:18

santafe je napisao/la:jamak u zelji do2015 tuzno i zalosno
Jedan od boljih ove polusezone, samo nije imao s kim igrat, valjda se i to promjeni u drugom dijelu sezone pa cemo onda vidjeti kako stoje stavari.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 dec 2012, 18:30

pile87 je napisao/la:
santafe je napisao/la:jamak u zelji do2015 tuzno i zalosno
Jedan od boljih ove polusezone, samo nije imao s kim igrat, valjda se i to promjeni u drugom dijelu sezone pa cemo onda vidjeti kako stoje stavari.
Od Zeba ne igra, a igra Bekric Jamak se preporodio

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 06 dec 2012, 18:35

Jamak je najbolji igrač bio u ovoj polusezoni jer je najbolji proigravač i asistent, a bogme je zna i opucat po golu. ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 dec 2012, 18:52

Radmilo je napisao/la:Jamak je najbolji igrač bio u ovoj polusezoni jer je najbolji proigravač i asistent, a bogme je zna i opucat po golu. ;)
Svaka cast na podrsci Jamaku to sam sto puta rekao Jamak i Adilovic ce od mene uvijek imati podrsku jer su svaku utakmicu odigrali 100 % a sad da li se nekom svidja ili ne to je nesto drugo bitno je da Amar misli da imaju nesto
neki dan neko napisa za stanica kako trci kakav je levat pa ti si levat kad tako nesto mozes napisati stanic ima sve da postane veliki igrac njegov problem je u glavi

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 dec 2012, 19:09

Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
FKŽ !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 dec 2012, 19:11

TeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
da mi prvo vratimo dugove.... nije jos puno ostalo... neka onda krenu u rekonstrukciju grbavice
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rios

Post Postao/la Rios » 06 dec 2012, 19:11

Dace Bog da sve ovo izadje na dobro..Prica se samo o odlascima i to prvotimaca,izuzev Beslije koji je ipak i u onakvoj formi u ovoj nasoj ligi mogao da igra rahat,a nigdje se ne pominju neka pojacanja u vidu provjerenih i kvalitetnih igraca..Ok,ne ocekujem konkretna imena,ali bar neke naznake da ce se dovoditi znacajnija pojacanja-to ocekujem..Istini za volju ima jos puno do 2 pol.,pa eto treba sacekati i vidjeti sta ce se desiti sa pojacanjima..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 dec 2012, 19:27

ellaxaz je napisao/la:Pogledajte 10 najboljih odbrana Antolovića!

http://fkzeljeznicar.ba/pogledajte-10-n ... vica/3021/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova najbolja je za preokret u polusezoni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 dec 2012, 19:36

TeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
.
Cuj yebeni Gradacac, to ti je grad sa dugom sportskom tradicijom, i dobro razvijenom privredom, i pazimo sta se i kako radi, da se ne bi zaduzili, i sve to lijepo vodimo, a za vas ne znam bas, ponovno ste ove godine digli ovaj kredit pa tesko da ce se izac iz dugova.

(PS slucajno sam otvorio temu)

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 06 dec 2012, 19:41

gradacac10 je napisao/la:
.
Cuj yebeni Gradacac, to ti je grad sa dugom sportskom tradicijom, i dobro razvijenom privredom, i pazimo sta se i kako radi, da se ne bi zaduzili, i sve to lijepo vodimo, a za vas ne znam bas, ponovno ste ove godine digli ovaj kredit pa tesko da ce se izac iz dugova.

Koji je to kredit i kada dignut, a da ja to neznam !? :mrgreen:
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 dec 2012, 19:42

Cisco je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:
.

Koji je to kredit i kada dignut, a da ja to neznam !? :mrgreen:
Onaj kojim se opskrbljuju i zenski kosarkaski klub, i rukometni i nogometni ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 dec 2012, 19:54

Koji je ovo drugi igrac o kome Osim prica, osim Zebe?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, ExBlueone i 21 gost.