Znam jednog koji bi trebao doći ako Adil ode

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moje misljenje ako ode svraka to i nece biti neki problem jer imamo neku alternativu medjutim za Adilovica ma koliko neki ovdje srali bit ce tesko naci zamjenu iz ovog razgovora sa Amarom moze se zakljuciti da ova dva igraca 100% idu iz Zelje tako da odlazak Zebe,Beslije,Svrake i Adilovica ma koliko neki smatrali da nije problem puno je i za ove ligeMonci je napisao/la:Ma nema sta da ti bude cudno,Kako rece i bez Zajke i Beslije smo neke tekme solidno odigrali i na kraju pobjedii kao i sa njima.Adil i Svraka....sigurno Vernes moze solidno spica odigrati a na desnom boku imas Stanica,Colica(ako ostane) a moze i Brkovic.Dalje umjesto Svrake moze mali Tomic ganjat,a tu je i Bekric od kojeg mnogo vise ocekujem na proljece.
Naravno ovo sve govorim za nasu ligu,i mislim da je dovoljno,vjerovatno za titulu a za plasman u Evropu sigurno.Sto se Evropskih tekmi tice tu su mi u svim varijantama ocekivanja ravna nuli,kao i do sada nisam nikad bio optimistican,jer matematika je egzaktna nauka a ona kreira Evropske uspjehe.
2001. su iz kluba otisli muratovic, joldic i beslija... puno za prvaka drzave... ali novajlije huljev, karic i seferovic su se pokazali kao odlicna zamjena...CARSON je napisao/la:Moje misljenje ako ode svraka to i nece biti neki problem jer imamo neku alternativu medjutim za Adilovica ma koliko neki ovdje srali bit ce tesko naci zamjenu iz ovog razgovora sa Amarom moze se zakljuciti da ova dva igraca 100% idu iz Zelje tako da odlazak Zebe,Beslije,Svrake i Adilovica ma koliko neki smatrali da nije problem puno je i za ove ligeMonci je napisao/la:Ma nema sta da ti bude cudno,Kako rece i bez Zajke i Beslije smo neke tekme solidno odigrali i na kraju pobjedii kao i sa njima.Adil i Svraka....sigurno Vernes moze solidno spica odigrati a na desnom boku imas Stanica,Colica(ako ostane) a moze i Brkovic.Dalje umjesto Svrake moze mali Tomic ganjat,a tu je i Bekric od kojeg mnogo vise ocekujem na proljece.
Naravno ovo sve govorim za nasu ligu,i mislim da je dovoljno,vjerovatno za titulu a za plasman u Evropu sigurno.Sto se Evropskih tekmi tice tu su mi u svim varijantama ocekivanja ravna nuli,kao i do sada nisam nikad bio optimistican,jer matematika je egzaktna nauka a ona kreira Evropske uspjehe.
Ifff odakle znas ?terabajt je napisao/la:Bice sigurno dolazaka bar jedan igrac ce doci .
Nije to sigurno dok niko ne potpise ugovor. Kad se potpise zvanican ugovor onda je sigurno da smo dobili novog igraca.. @terabajt je previse siguran na svoje misljenje.pile87 je napisao/la:Ifff odakle znas ?terabajt je napisao/la:Bice sigurno dolazaka bar jedan igrac ce doci .
Jedan od boljih ove polusezone, samo nije imao s kim igrat, valjda se i to promjeni u drugom dijelu sezone pa cemo onda vidjeti kako stoje stavari.santafe je napisao/la:jamak u zelji do2015 tuzno i zalosno
Od Zeba ne igra, a igra Bekric Jamak se preporodiopile87 je napisao/la:Jedan od boljih ove polusezone, samo nije imao s kim igrat, valjda se i to promjeni u drugom dijelu sezone pa cemo onda vidjeti kako stoje stavari.santafe je napisao/la:jamak u zelji do2015 tuzno i zalosno
Svaka cast na podrsci Jamaku to sam sto puta rekao Jamak i Adilovic ce od mene uvijek imati podrsku jer su svaku utakmicu odigrali 100 % a sad da li se nekom svidja ili ne to je nesto drugo bitno je da Amar misli da imaju nestoRadmilo je napisao/la:Jamak je najbolji igrač bio u ovoj polusezoni jer je najbolji proigravač i asistent, a bogme je zna i opucat po golu.
da mi prvo vratimo dugove.... nije jos puno ostalo... neka onda krenu u rekonstrukciju grbaviceTeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
Ova najbolja je za preokret u polusezoni.ellaxaz je napisao/la:Pogledajte 10 najboljih odbrana Antolovića!
http://fkzeljeznicar.ba/pogledajte-10-n ... vica/3021/" onclick="window.open(this.href);return false;
.TeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
Koji je to kredit i kada dignut, a da ja to neznam !?gradacac10 je napisao/la:.TeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
Cuj yebeni Gradacac, to ti je grad sa dugom sportskom tradicijom, i dobro razvijenom privredom, i pazimo sta se i kako radi, da se ne bi zaduzili, i sve to lijepo vodimo, a za vas ne znam bas, ponovno ste ove godine digli ovaj kredit pa tesko da ce se izac iz dugova.
(PS slucajno sam otvorio temu)
Onaj kojim se opskrbljuju i zenski kosarkaski klub, i rukometni i nogometniCisco je napisao/la:Koji je to kredit i kada dignut, a da ja to neznam !?gradacac10 je napisao/la:.TeaM87 je napisao/la:Evo gledam yebena Zvijezda iz yebenog Gradačca treci put u zadnje 3 godine rekonstruise stadiona, a mi od 2009. i reflektora nista nismo uradili...
Cuj yebeni Gradacac, to ti je grad sa dugom sportskom tradicijom, i dobro razvijenom privredom, i pazimo sta se i kako radi, da se ne bi zaduzili, i sve to lijepo vodimo, a za vas ne znam bas, ponovno ste ove godine digli ovaj kredit pa tesko da ce se izac iz dugova.
(PS slucajno sam otvorio temu)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 37 gostiju.