Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kuruz je napisao/la:Zemunci i Forsi su jedni prava ultra priča u Srbiji da se ne lažemo..
Šute ,rade i ne laprdaju..Tribalian je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Zemunci i Forsi su jedni prava ultra priča u Srbiji da se ne lažemo..
Ne bi reko.
Prijatelju , da ne odemo u neko zesce " tupljenje" . Kao prvo to " sute i ne laprdaju" ne znam sta znaci tacno,ali mogu da pretpostavim pa mogu da kazem da to nema veze sa zivotom. Jaki na ovome ili na onome nije to nije bas najtacnije,ali nema veze,neke stvari jednostavno nisu za forume. " Vode brigu o otadzbini" ? Ovde ne znam sta da napisem i bolje nista i da ne pisem .Kuruz je napisao/la:
Šute ,rade i ne laprdaju..
Jaki na rukama,jaki sam pirotehnikom i koreografijom,svima pretnja ,vode brigu i o otadžbini i reprezentaciji za razliku od drugih nekih izuzev Firme i Meraklija
Evo napisacu ti okvirno:Devil je napisao/la:Koja su tacno nova pravila ?
Je li to ono sto se razmatralo izmedju ostalog da se zabrani stajanje na utakmicama ?![]()
Da malo pratis Njemacke medije i Njemacke zakone znao bi o cemu pricam. Jednostavno oni se bune protiv tzv. totalne kontrole sto je policiji ovim papirom omoguceno, a takodjer Njemacka je drzava koja ima najvise organizacija koje se bave sa zastitom privatnosti i licnih podataka gradjana.megaffon je napisao/la:privatnost
Proslava Dana navijaca 12.decembar.SultanSulejman je napisao/la:Nisam u toku....Boca prvak ili....?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.