NK Zvijezda Gradačac

gradacac10
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la gradacac10 » 06 dec 2012, 08:29

ja sam za kuntica

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 dec 2012, 09:00

Hajmo pokusat da damo podrsku ovim ljudima ,ako nista sa zdravim komentarima i bez kojekakvih dezinformacija!Kuntic i ostali nam pripremaju ekipu kavu zelimo gledati vec dosta vremena!Po pitanju trenera nema promijena i to je definitivno!!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 dec 2012, 09:09

Zvijezda Gradačac daje novu dimenziju premier ligi BiH, zaista rade ispravno i na dugoročne staze. Ulaganje u infrastrukturu uz solidan igrački kadar, prelijepi dresovi sa motivima gradačačke kule. Svaka čast.

Angel1410
Kontakt:

Post Postao/la Angel1410 » 06 dec 2012, 13:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Razumijem da je Slavija imala vjetar u ledja od strane sudija, ali opet je napravio fantastican posao sa njima jer su ih prosle sezone svi otpisali gotovo kao ove Gradinu, a potvrda dobrih igara je 4 pozicija ove sezone.
Ne zaboravimo da je Capčjic prve sezone sa Radnickim iz Kragujevca usao u Jelen Super ligu, da bih odmah sljedece sa tim klubom izborio Evropu, sto dokazuje da se radi o odlicnom treneru.
Ali opet kad covjek bolje razmisli, evo koga bi onda doveli umjesto Capljica, jer ono sto i vrijedi od trenera je zauzeto?????
Prica je bezvezna jer nema teorije da Kuntic odlazi. Dalje, Capljic koliko znam nije nikad vodio Radnicki u najvisem rangu jer nije imao licence i zbog toga je napustio klub. Ne znam da li i sad ima profi licencu.
Istina je da Vlado Capljic nije vodio Radnicki u JSL zbog nedostatka profi licence, a Radnicki je imao odlicnu sezonu po ulasku u najvisi rang ali su na kraju ipak zauzeli sesto mesto iako su dugo bili na poziciji koja vodi u Evropu, medjutim nisu je igrali. Vlado ni sad nema licencu, a isto smatram da je odlican trener.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 dec 2012, 15:15

ewo prije deset minuta kuntic i pestalic bili na stadionu zvijezde...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 06 dec 2012, 15:58

bondich je napisao/la:ewo prije deset minuta kuntic i pestalic bili na stadionu zvijezde...
onda je to bomba dore ili je njemu neko slagao... ja ga pitam sinoc jel bomba kaže nije njemu tako javili

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2012, 16:19

bondich je napisao/la:ewo prije deset minuta kuntic i pestalic bili na stadionu zvijezde...
mozda razduzuju opremu :mrgreen: nego radil se pomocni nisam bio dole par dana
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 dec 2012, 16:43

10doro10 je napisao/la:ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati :D
Da se malo podsjetimo.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2012, 16:59

zmajevac je napisao/la:
10doro10 je napisao/la:ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati :D
Da se malo podsjetimo.
sta ces se podsjecat covjek sto je rekao upravu je sta ti nije jasno

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 dec 2012, 20:04

astra1922 je napisao/la:BURNO BURNO :o :o dobar bi bio capljic :D
Ej,,,,profesor Čurguz je isto kandidat sada mi javio jaran iz vašeg okruženja,,,,,,,,,,,,,,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2012, 20:09

pabizo je napisao/la:
Ej,,,,profesor Čurguz je isto kandidat sada mi javio jaran iz vašeg okruženja,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ma druze moj vec se zna ko ce nas voditi na proljece ipak dobro lobiram ;)

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 dec 2012, 20:14

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
ma druze moj vec se zna ko ce nas voditi na proljece ipak dobro lobiram ;)
Znaci šuplja,,,,,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2012, 20:46

dobar je profesor :?: :?: ha pabizo

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 06 dec 2012, 22:10

emir_dj je napisao/la:citiram doru...

Najnovije vijesti iz Zvijezde : Kuntić smijenjen.dolazi Čapljić odlaze mirković kovacevic,dzafic pandza husic ,i umjesto direktora Pestalica opet Cvitkusic bog nek nam je na pomoci....
sa Mirkovićem pregovori jos uvjek traju...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 dec 2012, 22:13

Tu problem moze predstavljati i Spartak, sve zavisi da li nasi zele da on postane Zvijezdin igrac ili da ponovo kod nas brani na posudbi.Dok je god Aleksic clan Spartaka, Mirkovic nema nikakve sanse da stane na gol Spartaka.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 06 dec 2012, 22:18

Stara taktika,svake poluzsezone mjenjaj pola ekipe...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 dec 2012, 22:25

I sta je tu cudno, takva je citava liga, kod nas u ligi su igraci i oni malo bolji tzv provjereni ustvari nepouzdani nikad neznas gdje ce se koji igrac uklopit, a o ugovorima i da nepricamo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 dec 2012, 22:25

Nah1d je napisao/la:Stara taktika,svake poluzsezone mjenjaj pola ekipe...
Ovaj prelazni rok je po svemu sudeci mnogo drugaciji iz razloga sto je skart uklonjen a dovode se provjereni igraci!Treba biti malo strpljiv jer prelazni rok kako znam jos nije ni krenuo!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2012, 22:34

ma nevjerujem ja da ce nasi radi prelaznog roka obustaviti neke radove na stadionu,ovaj prelazni rok ce biti kao i svi drugi ...uvijek su se dovodili provjereni igraci i pokoji mladi neafirmisani.tako ce biti i sad..nevjerujem u neke ekstra igrace.dovodice se opet prosjecni igraci iz nasih klubova iz donjeg dijela tabele i neki srbijanski igraci koji nemaju mjesta u jelen superligasima

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 dec 2012, 22:41

astra1922 je napisao/la:ma nevjerujem ja da ce nasi radi prelaznog roka obustaviti neke radove na stadionu,ovaj prelazni rok ce biti kao i svi drugi ...uvijek su se dovodili provjereni igraci i pokoji mladi neafirmisani.tako ce biti i sad..nevjerujem u neke ekstra igrace.dovodice se opet prosjecni igraci iz nasih klubova iz donjeg dijela tabele i neki srbijanski igraci koji nemaju mjesta u jelen superligasima
I ja mislim da ce tako zavrsiti ovaj prelazni rok.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.