Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 06 dec 2012, 13:05

Shakhtar's Taras Stepanenko: "Juventus is the best team I've ever played against"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 dec 2012, 13:21

Andrej je napisao/la:
Shakhtar's Taras Stepanenko: "Juventus is the best team I've ever played against"
Izvor facebook !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 dec 2012, 13:33

neo je napisao/la:
Andrej je napisao/la:
Izvor facebook !?
http://shakhtar.com/en/news/24791" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 dec 2012, 13:38

sta bi NEO,nesto se usuti,a? smijesan si ba..ako ti se ne svidja Juve, nemoj ni komentarisat nista,ispadas glup..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 dec 2012, 13:40

Ko se usutio !? Ne visim stalno ispred racunara, mora se i raditi :) Jednostavnim googlanjem nisam mogao naci ovu vijest a zelio sam je procitati u cjelosti. Je li to neki problem ako se zatrazi izvor na neku vijest !? Dalje, tvoja stvar ako mislis da "mi se ne svidja Juventus", to ja nikada nisam rekao niti napisao.

Hvala lijepa za izvor !
Zadnja izmjena: neo, dana/u 06 dec 2012, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 dec 2012, 13:41

neo je napisao/la::lol: :lol: vec su pocele teorije zavjere protiv Juventusa!
smijesan si ba..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 dec 2012, 13:43

Happy Birthday Presidente
slika

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 06 dec 2012, 13:47

CONTE : Ill be back

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 06 dec 2012, 14:35

sad za sad zagarantovanih četres miliona od lige sampiona, 23 od uefe i 20 od tv prava

slika
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 06 dec 2012, 15:57

Nemogu jos sebi doci da smo uspjeli doci prvi nakon kiksa u danskoj?? Ko bi reko... ;) , Al to je to, Juventus se nikad ne predaje i uvijek se vrati nazad jaci. Eh sad da je imati malo srece i izvuci malo lakseg protivnika..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 06 dec 2012, 16:22

AvantiSignora je napisao/la:Nemogu jos sebi doci da smo uspjeli doci prvi nakon kiksa u danskoj?? Ko bi reko... ;) , Al to je to, Juventus se nikad ne predaje i uvijek se vrati nazad jaci. Eh sad da je imati malo srece i izvuci malo lakseg protivnika..
daleko poznati duh Juventusa, koji je Conte "obnovio" a Alex Ferguson 90-tih se divio i zalio da mu bas to fali njegovoj ekipi.Bas mi je drago sto smo na ovaj nacin prosli grupu jer tako Juve uvijek prolazi.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 dec 2012, 16:33

Ukoliko vam uprava za Novu god. pokloni jednog klasnog napadača koji će polušanse pretvarati u gol , vjerujem da bi lako mogli doći makar do 1/2 finala LP . :D

P.S pare neće biti problem jer ste kao i Milan inkasirali već do sad 25 miliona € u LP-a .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 dec 2012, 16:39

Ne vjerujem da ćemo dovesti nekog baš jakog napadača ... Bendtnera ćemo vratiti u to sam siguran, ali ćemo napadača dovesti samo u slučaju da Matri napusti klub za neke solidne novce. Što će biti praktično nemoguće.

Naš dug je i dalje poprilično veliki, tako da očekujem da uprava kluba nastavi s istom politikom i u narednom periodu, tj. sve dok se dug u potpunosti ne otplati. Mislim da je to pametno. Znam da nam očajnički treba napadač, ali ako će njegovo dovođenje koštati klub više nego što možemo pokriti zaradom onda nema smisla na taj način uništavati sve dobro što se uradilo u prethodne 2 godine.

Tako da vrhunskog napadača očekujem tek na ljeto.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 06 dec 2012, 16:40

juve ce dobiti vise love od uefe jer je osvojio 4 boda vise, bolje receno 1,5 miliona vise, a ko dalje dogura ce dobiti vise od tv prava :D
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 dec 2012, 16:44

Dobra je stvar što Italijanski klubovi napokon počinju da posluju kvalitetno ali bez nerazumnog trošenja , jer kad-tad će im se to isplatiti ( kao i Švabama što se evo isplaćuje ) .
Dok sam mišljena da klubovi tipa Real , Barca ( prijesvega zbog teškog stanja u Španiji ) , Chelsea, Psg , City .. neće još dugo moći ovako nerazumno se rasipati parama , obiće im se to o glavu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 dec 2012, 16:50

Kada "Stara Dama" zavisi od sebe, ono u šta možete uvek da budete sigurni je da će neko završiti u suzama, a da to neće biti Juve.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 06 dec 2012, 17:48

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 dec 2012, 18:13

Andrej je napisao/la:Kada "Stara Dama" zavisi od sebe, ono u šta možete uvek da budete sigurni je da će neko završiti u suzama, a da to neće biti Juve.
Old Lady sings :mrgreen:

@gojzerica odigraj ligu ovaj put.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 06 dec 2012, 18:16

L'Avvocato je napisao/la: Naš dug je i dalje poprilično veliki, tako da očekujem da uprava kluba nastavi s istom politikom i u narednom periodu, tj. sve dok se dug u potpunosti ne otplati.
Ako se ne varam, prije mjesec-dva sam ja postavljao oficijelnu bilansu kluba koja ima na juventus.com i u minusu smo bili negdje oko 46 miliona.

Očekujem da se taj minus istopi do juna jer je i ovaj gore istopljen sa 90 miliona u kratkom roku. ;)

Inače, španska Marca i As vrše anketu na pitanje koji tim ne želite da Real Madrid sretne u 1/8 finala LP i na obje Juve vodi kao tim kojeg navijači Reala ne žele kao protivnika.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 dec 2012, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 06 dec 2012, 19:08

Pogba je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la: Naš dug je i dalje poprilično veliki, tako da očekujem da uprava kluba nastavi s istom politikom i u narednom periodu, tj. sve dok se dug u potpunosti ne otplati.
Ako se ne varam, prije mjesec-dva sam ja postavljao oficijelnu bilansu kluba koja ima na juventus.com i u minusu smo bili negdje oko 46 miliona.

Očekujem da se taj minus istopi do juna jer je i ovaj gore istopljen sa 90 miliona u kratkom roku. ;)
Vec se moze a i pravili su, projekciju finansijski rezultata uzevsi u obzir da ove godine igramo LP i da cemo eventualno uci u narednu LP direktno kao jedan od prva dva.Ako se to ispuni a vidimo da jeste, sem ovo sto moramo do kraja sezone ostat medju prva dva ili treci pa preko pretkola, onda taj minus mislim nece vise postojat.Vidjecemo kako ce to izgledat i nakon ljetne kupovine.Uglavnom jedan veliki korak naprijed.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.