pa dobro vjerovatno, ali gledam mozda kako je to ovdje jer sam se suretao sa slicnim stvarima ..samo sta su Rengersi uradili da se oslobode tog duga?..otisli pod stecaj jel? vratili se ali iz zadnje lige i zasto su onda otisli pod stecaj kad su odmah platili to sve ne kontam?.Alleenn je napisao/la:Samo da te ispravim ekipa koja ode pod stecaj i neplati dugove koje ima se gasi a ne da se brisu dugovi. Jedino ako se dugovi oproste onda moze krenuti od nule... Drugog nacina nemaSaltCityAttack je napisao/la:druze kad ekipa ode pod stecaj oni automatski nemaju vise dugova i nakon izvjesnog vremena kada se vrate isto kao Rengers nece biti tih dugova.. ali kad se zavrsi taj stecjani postupak ponovo se vratis i Slobodu spojis sa Olimpicom ..odnosno tad ce vec da bude Sloboda 1919sloboda je napisao/la:Sto celik ne uradi tako ti jedini pametan znas li da je celik imao drugu ekipu i na taj fazon se trebalo nesto uraditi i ne uradi se ljudi duzni do grla.Jebote ti ko da si zamjenik gracica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Crni gavran
- Kontakt:
Tako je SalcCityAttack, strah ih je velike Slobode, ona je na pomolu. Sto se tice kvaliteta ekipe Olimpica, to je jedna od najboljih timova igracki u PL. Medjutim to sto su igrali u Sarajevu, to je za njih bio hendikep, jer je iluzorno očekivati da se mogu istaci pored Zelje i Sarajeva.
U Tuzli ce dobiti sto su u Sarajevu mogli samo sanjati - ogromnu podrsku navijaca, sto ce uz evidentan kvalitetan igracki kadar cinice ekipu koja ce biti sasvim ravnopravna Zelji i Sarajevu, a smatram da su jaci od Sirokog Brijega, Zrinjskog i Borca.
Tu nisam jos racunao igrace Slobode sadasnje, ima i tu jako dobrih igraca.
Uglavnom neka vam je sa srecom
U Tuzli ce dobiti sto su u Sarajevu mogli samo sanjati - ogromnu podrsku navijaca, sto ce uz evidentan kvalitetan igracki kadar cinice ekipu koja ce biti sasvim ravnopravna Zelji i Sarajevu, a smatram da su jaci od Sirokog Brijega, Zrinjskog i Borca.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo znaci puno investitora se javilo i onaj glavni sponzor ce da bude Deling radio na Alianc areni , bosna farm uglavnom 10tak sponzora ...ne znam treba li kontaktirat Bingo i ovi sto su jos bili tu ranije .Da omladinsku skolu trebao bi da vodi covjek koji ce doci iz Katara
..Prioritet je vratiti kaze sve aSlobodine stare igrac ekoji su otisli zbog toga jer finaniska situacija u klubu nije bila dobra.. vjerovatno misli na Mesnaovica, obadva Bekica,Huseinovica ,Osmanagica dr..eh sad koliko je to izvodljivo stvarno neznam.
Ljudi covjek je zainteresovan da preuzme i OKK Slobodu..
I da usput stadion bi trebao biti gotov 2015g i doveli bi reprezentaciju u Tuzlu na otvorenje stadiona , a Tuzla i zvanicno treba da postane grad sve se to poklopilo i bilo tema razgovora taj dan izmedzu Imamovica.Lagumdzije,Hadzica , Gracica i ostalih
ja kazem ako ovo ovako napravi i sve bude ok samo mogu reci halalosom Gracicu sve tvoje pare bile sto zaradio samo neka igraci budu zadovoljni i da imaju plate, normalne pripreme i td..rezultati nisu bitni titule nismo navikli ni osvajati i evropu gledati moze se bez tog, ali smo obolili gledajuci kako nam igraci gladuju, nece da igraju jer nemaju plata..Evo Joguncic vjerovatno vise nikad nece moci igrat.. bas sam sa covjekom pricao juce kaze haman kraj karijere rekao doktor.. zbog koga pa zbog Slobode jer je povredjen igrao.. pravo mi ga zao bilo.Kontam mozda ako sve bude ok ako Joge nebude mogao igrati da ipak navijaci upitaju babu Gracica da Jogetu da kakav posao na stadionu neka trenira djecicu nesto neka radi..fakat mi ga zao momak 9covjek) mojih godina je ebiga a invalid haman pa ostao zbog Slobode

I da usput stadion bi trebao biti gotov 2015g i doveli bi reprezentaciju u Tuzlu na otvorenje stadiona , a Tuzla i zvanicno treba da postane grad sve se to poklopilo i bilo tema razgovora taj dan izmedzu Imamovica.Lagumdzije,Hadzica , Gracica i ostalih

ja kazem ako ovo ovako napravi i sve bude ok samo mogu reci halalosom Gracicu sve tvoje pare bile sto zaradio samo neka igraci budu zadovoljni i da imaju plate, normalne pripreme i td..rezultati nisu bitni titule nismo navikli ni osvajati i evropu gledati moze se bez tog, ali smo obolili gledajuci kako nam igraci gladuju, nece da igraju jer nemaju plata..Evo Joguncic vjerovatno vise nikad nece moci igrat.. bas sam sa covjekom pricao juce kaze haman kraj karijere rekao doktor.. zbog koga pa zbog Slobode jer je povredjen igrao.. pravo mi ga zao bilo.Kontam mozda ako sve bude ok ako Joge nebude mogao igrati da ipak navijaci upitaju babu Gracica da Jogetu da kakav posao na stadionu neka trenira djecicu nesto neka radi..fakat mi ga zao momak 9covjek) mojih godina je ebiga a invalid haman pa ostao zbog Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Strašno nedostaje
http://salevilenjak.wordpress.com/snovi-i-ti/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://salevilenjak.wordpress.com/snovi-i-ti/" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
[pa dobro vjerovatno, ali gledam mozda kako je to ovdje jer sam se suretao sa slicnim stvarima ..samo sta su Rengersi uradili da se oslobode tog duga?..otisli pod stecaj jel? vratili se ali iz zadnje lige i zasto su onda otisli pod stecaj kad su odmah platili to sve ne kontam?.[/quote]
Ovo naše ovdje nema veze sa Rengersima i nije moguće upoređivati. U normalnom svijetu ako imaš dugovanja koje nemožeš izmiriti onda takve klubove savez šalje u niži rang. Dugovanja naravno ostaju i dalje i Rengersi nisu otišli u stečaj. Ovdje se sve frizira pa i finansijska situacija kako bi mogli klubovi učestvovati u UEFA takmičenjima.
Ovo naše ovdje nema veze sa Rengersima i nije moguće upoređivati. U normalnom svijetu ako imaš dugovanja koje nemožeš izmiriti onda takve klubove savez šalje u niži rang. Dugovanja naravno ostaju i dalje i Rengersi nisu otišli u stečaj. Ovdje se sve frizira pa i finansijska situacija kako bi mogli klubovi učestvovati u UEFA takmičenjima.
Odlicna je stvar za Slobodu ako im Deling bude sponzor. Ovo nisam znao, a jako me je obradovalo.. Vjerovatno ce i oni dio radova uraditi za stadion.SaltCityAttack je napisao/la:evo znaci puno investitora se javilo i onaj glavni sponzor ce da bude Deling radio na Alianc areni , bosna farm uglavnom 10tak sponzora ...ne znam treba li kontaktirat Bingo i ovi sto su jos bili tu ranije .Da omladinsku skolu trebao bi da vodi covjek koji ce doci iz Katara..Prioritet je vratiti kaze sve aSlobodine stare igrac ekoji su otisli zbog toga jer finaniska situacija u klubu nije bila dobra.. vjerovatno misli na Mesnaovica, obadva Bekica,Huseinovica ,Osmanagica dr..eh sad koliko je to izvodljivo stvarno neznam.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- SultanSulejman
- Kontakt:
Jedan mali OFF ,ako neko zna da radi u foto šopu neka mi se javi u inbox.
Hvala
Hvala

-
- Interni moderator
- Kontakt:
odakle Deling,jbt_dreamer_ je napisao/la:Odlicna je stvar za Slobodu ako im Deling bude sponzor. Ovo nisam znao, a jako me je obradovalo.. Vjerovatno ce i oni dio radova uraditi za stadion.SaltCityAttack je napisao/la:evo znaci puno investitora se javilo i onaj glavni sponzor ce da bude Deling radio na Alianc areni , bosna farm uglavnom 10tak sponzora ...ne znam treba li kontaktirat Bingo i ovi sto su jos bili tu ranije .Da omladinsku skolu trebao bi da vodi covjek koji ce doci iz Katara..Prioritet je vratiti kaze sve aSlobodine stare igrac ekoji su otisli zbog toga jer finaniska situacija u klubu nije bila dobra.. vjerovatno misli na Mesnaovica, obadva Bekica,Huseinovica ,Osmanagica dr..eh sad koliko je to izvodljivo stvarno neznam.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cika Omer je covjek za primjer i drago mi je da je prepoznao ovaj Slobodin projekat (ako je ova prica tacna). Sa ljudima kao sto su on i Nijaz, ova Sloboda bi mogla biti najjaci klub u drzavi. Deling je 100% jedna od najjacih firmi u drzavi.staragarda je napisao/la:odakle Deling,jbt_dreamer_ je napisao/la:Odlicna je stvar za Slobodu ako im Deling bude sponzor. Ovo nisam znao, a jako me je obradovalo.. Vjerovatno ce i oni dio radova uraditi za stadion.SaltCityAttack je napisao/la:evo znaci puno investitora se javilo i onaj glavni sponzor ce da bude Deling radio na Alianc areni , bosna farm uglavnom 10tak sponzora ...ne znam treba li kontaktirat Bingo i ovi sto su jos bili tu ranije .Da omladinsku skolu trebao bi da vodi covjek koji ce doci iz Katara..Prioritet je vratiti kaze sve aSlobodine stare igrac ekoji su otisli zbog toga jer finaniska situacija u klubu nije bila dobra.. vjerovatno misli na Mesnaovica, obadva Bekica,Huseinovica ,Osmanagica dr..eh sad koliko je to izvodljivo stvarno neznam.
![]()
..ljudi su jaki ko beton....firma koja je dobila tender i radila na Alianz Areni...frajer je milijarder al se ne ofira puno i ne eksponira po medijima....sto se tice Binga,on ulazi u OKK od iduce sezone...vraca se sport polako tamo gdje mu je mjesto
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
super ako bi deling bio jedan od glavnih sponzora...
al ja ipak mislim da bih se prvo Nijaz Gracic i ovi iz Delinga trebali konsultovati sa ovim CISCOM.,
posto vidim da je on onako dosta inteligentna osoba,bas po mjeri ,mislim da bi nam dosta dobro dosao u prilog
zajedno sa fuzijom...
momak ima viziju., u njemu je buducnost Slobode kao sportskog drustva,i nikako nesmijem da izostavim
"Bosansko Hercegovackog naroda"
svaka cast Cisco ..... majstore
al ja ipak mislim da bih se prvo Nijaz Gracic i ovi iz Delinga trebali konsultovati sa ovim CISCOM.,
posto vidim da je on onako dosta inteligentna osoba,bas po mjeri ,mislim da bi nam dosta dobro dosao u prilog
zajedno sa fuzijom...
momak ima viziju., u njemu je buducnost Slobode kao sportskog drustva,i nikako nesmijem da izostavim
"Bosansko Hercegovackog naroda"
svaka cast Cisco ..... majstore

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ehh kad bi nam Deling uletio,bili bi kao na konju
pustimo nek sve ide svojim tokom,da se poslije ne shebemo ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Velike Slobode !? da je bog do tako, sto Nijaz ne napravi onda za svojih 6.godina to sa Olimpicom !? slazem se da ce Sloboda Olimpic ili kako ce se vec zvati imati neke stvari koje u Sarajevu nisu imali, medjutim iluziorno i podjednako smiješno je očekivati da odmah dodju rezultti i uspjesi, mislim čak da ce se ova sva euforija u Tuzli i veliki zahtjevi navijača odbiti od glavu kao bumerang i Nijazu i klubu, pitanje je isto sa kojim igrackim kadrom ce Olimpic Sloboda uci u nastavak sezone jer nekolicina igraca trazi ili raskid ugovora ili ispisnice, ako je istina ovo za Deling to bi bila prava stvar, pa jbt u 2011.g imali su prihod preko 80.miliona nek jedan miliončić daju Slobodi Olimpicu samo i eto narodnog veseljaCrni gavran je napisao/la:Tako je SalcCityAttack, strah ih je velike Slobode, ona je na pomolu. Sto se tice kvaliteta ekipe Olimpica, to je jedna od najboljih timova igracki u PL. Medjutim to sto su igrali u Sarajevu, to je za njih bio hendikep, jer je iluzorno očekivati da se mogu istaci pored Zelje i Sarajeva.

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
alaj mozes pametovat,.. c c cCisco je napisao/la:Velike Slobode !? da je bog do tako, sto Nijaz ne napravi onda za svojih 6.godina to sa Olimpicom !? slazem se da ce Sloboda Olimpic ili kako ce se vec zvati imati neke stvari koje u Sarajevu nisu imali, medjutim iluziorno i podjednako smiješno je očekivati da odmah dodju rezultti i uspjesi, mislim čak da ce se ova sva euforija u Tuzli i veliki zahtjevi navijača odbiti od glavu kao bumerang i Nijazu i klubu, pitanje je isto sa kojim igrackim kadrom ce Olimpic Sloboda uci u nastavak sezone jer nekolicina igraca trazi ili raskid ugovora ili ispisnice, ako je istina ovo za Deling to bi bila prava stvar, pa jbt u 2011.g imali su prihod preko 80.miliona nek jedan miliončić daju Slobodi Olimpicu samo i eto narodnog veseljaCrni gavran je napisao/la:Tako je SalcCityAttack, strah ih je velike Slobode, ona je na pomolu. Sto se tice kvaliteta ekipe Olimpica, to je jedna od najboljih timova igracki u PL. Medjutim to sto su igrali u Sarajevu, to je za njih bio hendikep, jer je iluzorno očekivati da se mogu istaci pored Zelje i Sarajeva.
nemozes spavat zbog slobode

FKR87-Tz
FKR87-Tz
Velike Slobode !? da je bog do tako, sto Nijaz ne napravi onda za svojih 6.godina to sa Olimpicom !? slazem se da ce Sloboda Olimpic ili kako ce se vec zvati imati neke stvari koje u Sarajevu nisu imali, medjutim iluziorno i podjednako smiješno je očekivati da odmah dodju rezultti i uspjesi, mislim čak da ce se ova sva euforija u Tuzli i veliki zahtjevi navijača odbiti od glavu kao bumerang i Nijazu i klubu, pitanje je isto sa kojim igrackim kadrom ce Olimpic Sloboda uci u nastavak sezone jer nekolicina igraca trazi ili raskid ugovora ili ispisnice, ako je istina ovo za Deling to bi bila prava stvar, pa jbt u 2011.g imali su prihod preko 80.miliona nek jedan miliončić daju Slobodi Olimpicu samo i eto narodnog veselja
[/quote]
alaj mozes pametovat,.. c c c
[/quote]
Nemoj vise brate sada ce on opet nastaviti, nemoj ga nagovarati na "zlo" pusti ga neka se smiri

alaj mozes pametovat,.. c c c

Nemoj vise brate sada ce on opet nastaviti, nemoj ga nagovarati na "zlo" pusti ga neka se smiri

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
sloboda i ova fuzija .,
"Dusevnu" bol su mu nanjeli

FKR87-Tz
FKR87-Tz
sloboda i ova fuzija .,

FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Burberry46
- Kontakt:
Sto vam bezveze lozi! Ubjedljivo najveca glupost do sadaProbisvjet je napisao/la:Husejnovic u Slobodi. Postoji informacija, al' prihvatite sa rezervom.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A je li misliš da su prošlih sezona igrali u Tuzli, da bi imali više navijača. Ne bi jer nitko pored Slobode ne bi navijao za Olimpic. Ovo je samo dokaz da Olimpic ostaje a Sloboda nestaje. Jarane nema više Slobode, nema. Poserem se ja i na Gracića i na njegov Olimpic s kim god da se fuzionira. Za mene je uvijek bila jedna Sloboda. Što taj dobročinitelj Gracić nije ostavio Olimpic i došao sam u Tuzlu i preuzeo Slobodu.Crni gavran je napisao/la:Tako je SalcCityAttack, strah ih je velike Slobode, ona je na pomolu. Sto se tice kvaliteta ekipe Olimpica, to je jedna od najboljih timova igracki u PL. Medjutim to sto su igrali u Sarajevu, to je za njih bio hendikep, jer je iluzorno očekivati da se mogu istaci pored Zelje i Sarajeva.
Brate jesi se posvadjao sa gramatikom ? Ako nas lozi, onda je sto nas bezveze lozi, a ne Sto vam bezveze lozi! Logika valjda nekaBurberry46 je napisao/la:Sto vam bezveze lozi! Ubjedljivo najveca glupost do sadaProbisvjet je napisao/la:Husejnovic u Slobodi. Postoji informacija, al' prihvatite sa rezervom.![]()

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.