aj ne prosipaj se, Roma je vise od kluba, mi svi koji volimo Romu to osjecamo vrlo dobro, ne trebas nam ti objasnjavati koji je nivo Roma i to po tim bijednim parametrima kupovne mociIlCapitano je napisao/la:Ali zato jeste nivo Atletico Madrida, Porta, Evertona i prosto ne vidim način da Roma zadrži Miralema ako uleti neki od velikana.
Ti igrači koje si ti nabrojao jesu ili su bili legende Rome i iz ljubavi prema klubu ne žele otići, a nešto čisto sumnjam da se Pjanić uklapa u tu šemu.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
nece Pjana nikud....moramo mi na kraju 3. zavrsiti i bice sve ok...Iduce dvije su nam must win..i Viola i Chievo se mora pobjediti Atalanta izbaciti iz kupa...Lamela ako bude spreman poceti sa njim Destrom i Capitanom..a Osvaldo hladjenje malo
embrace the chaos
Brat objasnio realnoasr_pd je napisao/la:aj ne prosipaj se, Roma je vise od kluba, mi svi koji volimo Romu to osjecamo vrlo dobro, ne trebas nam ti objasnjavati koji je nivo Roma i to po tim bijednim parametrima kupovne mociIlCapitano je napisao/la:Ali zato jeste nivo Atletico Madrida, Porta, Evertona i prosto ne vidim način da Roma zadrži Miralema ako uleti neki od velikana.
Ti igrači koje si ti nabrojao jesu ili su bili legende Rome i iz ljubavi prema klubu ne žele otići, a nešto čisto sumnjam da se Pjanić uklapa u tu šemu.
Sad dobiti Fioru aBd pa ganjati to trece mjesto,joj kad bi dobili ljubicaste to bi bile 4 pobjede u nizu,havarij havarij
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Dobro nam došao, prije svegaDenno je napisao/la:nece Pjana nikud....moramo mi na kraju 3. zavrsiti i bice sve ok...Iduce dvije su nam must win..i Viola i Chievo se mora pobjediti Atalanta izbaciti iz kupa...Lamela ako bude spreman poceti sa njim Destrom i Capitanom..a Osvaldo hladjenje malo
Vjerujem da se svi slažemo kako je protiv Fiorentine pravi test za ovu ekipu. Nažalost, ove sezone (a i prošle) kad god smo rekli da je must win utakmica, izgubili smo.
Ipak, nadam se da će Lamela biti spreman, a DDR-u istekla kazna, zar ne? S njim spremnim i motiviranim, umjesto Bradleya, se možemo i nadati pobjedi..
NAPRIJED NARODE!
Hvala brateZeman je napisao/la:Dobro nam došao, prije svegaDenno je napisao/la:nece Pjana nikud....moramo mi na kraju 3. zavrsiti i bice sve ok...Iduce dvije su nam must win..i Viola i Chievo se mora pobjediti Atalanta izbaciti iz kupa...Lamela ako bude spreman poceti sa njim Destrom i Capitanom..a Osvaldo hladjenje malo![]()
Vjerujem da se svi slažemo kako je protiv Fiorentine pravi test za ovu ekipu. Nažalost, ove sezone (a i prošle) kad god smo rekli da je must win utakmica, izgubili smo.
Ipak, nadam se da će Lamela biti spreman, a DDR-u istekla kazna, zar ne? S njim spremnim i motiviranim, umjesto Bradleya, se možemo i nadati pobjedi..
De Rossi će moći igrati,a Lamela najvjerovatnije neće biti spreman.Kako god vjerujem da ćemo pobijediti.I Violu i Atalantu i Chievo.Onda malo tezi raspored.Kuci Milan.Dvije sedmice pauze pa onda u goste idemo Napoliu pa Cataniji
embrace the chaos
Zainteresovani smo za Junga iz Frankfurta...ako je vjerovati novinarima blizu smo relizacije ovog transFera...!!!
Sledeca protiv Firence je duel najbolje odbrane protiv the best napada...bice pravi ispit za ekipu da vidimo jel ovo bio samo neki bljesak ekipe poslednje 3 tekme-ili je zeman to poslozio sve kako treba...!!!
Sledeca protiv Firence je duel najbolje odbrane protiv the best napada...bice pravi ispit za ekipu da vidimo jel ovo bio samo neki bljesak ekipe poslednje 3 tekme-ili je zeman to poslozio sve kako treba...!!!
-
Evil Genius II
nakon visesedmicnih problema sa internetom konacno sam se vratio u virtualni svijet. lijepo je vidjeti da stvari lagano idu na bolje, ne toliko igrom koliko rezultatski al' o tom po tom. vidim da imamo i novog clana, dobro nam dosao, tek si sedmi covjek za kojeg znam da podrzava romu 
sljedeca je fiorentina koja dolazi sa dosta nama poznatih likova; montella, pizarro, aquilani, toni i bivsi sportski direktor daniele prade. pravi mali reunion sto bi englezi rekli . . . s obzirom da je ovo, kao sto google rece, pravi mali ispit za ovu ekipu ocekujem poraz iz prostog razloga sto kad god smo imali priliku za napraviti neki iskorak usrali smo je al' ajd valjda me razuvjere.
sljedeca je fiorentina koja dolazi sa dosta nama poznatih likova; montella, pizarro, aquilani, toni i bivsi sportski direktor daniele prade. pravi mali reunion sto bi englezi rekli . . . s obzirom da je ovo, kao sto google rece, pravi mali ispit za ovu ekipu ocekujem poraz iz prostog razloga sto kad god smo imali priliku za napraviti neki iskorak usrali smo je al' ajd valjda me razuvjere.
Mislim da ce se Roma ove godine plasirat u LP,u svakoj utakmici su nadmocni u kontroli lopte,stalno se trude da sto vise napadaju,izgledaju dobro i znaju sta zele,ne gine im liga prvaka 
@Evil Genius II Hvala na dobrodoslici 
U subotu trebamo dobiti.Pizzaro valjda nece igrati jer mu je preminula sestra.Vidim na treninzima Zeman dosta paznje posvecuje odbrani.Izgleda da mjenja malo svoj stil igre i ako nesto hoce da osvoji i postigne ovo mu je posljednja sansa vjerovatno pa me to raduje i nekako vjerujem u pobjedu u subotu,al opet kad se sjetim da Montella vodi Violu,bice nezgodno Bgm
U subotu trebamo dobiti.Pizzaro valjda nece igrati jer mu je preminula sestra.Vidim na treninzima Zeman dosta paznje posvecuje odbrani.Izgleda da mjenja malo svoj stil igre i ako nesto hoce da osvoji i postigne ovo mu je posljednja sansa vjerovatno pa me to raduje i nekako vjerujem u pobjedu u subotu,al opet kad se sjetim da Montella vodi Violu,bice nezgodno Bgm
embrace the chaos
Mora i toj tradici doci jednom kraj...ovo nam je idealna prilika da uhvatimo prikljucak za tu 3 poziciju...pobjedom dolazimo na isti broj bodova kao firenca...inter i napoli-bilo koji rezultat bi nam odgovarao-X najvise...lazio vlo lahko moze izgubiti bodove u gostima kod bologne...!!!Evil Genius II je napisao/la:cekujem poraz iz prostog razloga sto kad god smo imali priliku za napraviti neki iskorak usrali smo
Gledao sam Viole par puta ove godine i stvarno sam oduševljen njihovom igrom. Npr. protiv Juvea su zaslužili pobjedu.
Biće nam teško, i ako naš napad ne zabije bar 3 gola ,mislim da mi nemamo šanse za pobjedu. Ovo što odbrana u zadnje vrijeme "ne prima" golove, po meni nije znak da su nešto bolji nego prije. igrali smo protiv "slabijih" ekipa,a ovaj gol protiv Siene je greška odbrane (mislim Marquinhosa). Siena 3x ošutala i dala gol, Viole ce bar 10x ošutati...
D E S T R O !!!
Biće nam teško, i ako naš napad ne zabije bar 3 gola ,mislim da mi nemamo šanse za pobjedu. Ovo što odbrana u zadnje vrijeme "ne prima" golove, po meni nije znak da su nešto bolji nego prije. igrali smo protiv "slabijih" ekipa,a ovaj gol protiv Siene je greška odbrane (mislim Marquinhosa). Siena 3x ošutala i dala gol, Viole ce bar 10x ošutati...
D E S T R O !!!
Evil Genius II je napisao/la:nakon visesedmicnih problema sa internetom konacno sam se vratio u virtualni svijet. lijepo je vidjeti da stvari lagano idu na bolje, ne toliko igrom koliko rezultatski al' o tom po tom. vidim da imamo i novog clana, dobro nam dosao, tek si sedmi covjek za kojeg znam da podrzava romu
E hajd nek si se vratio.
Misljenja sam da ce roma dobiti fiorentinu upravo radi montelle. Vjerovatno ce htjeti zatvoriti utakmicu, umrtviti je. Volio bih vidjeti spic: destro, totti, destro, ali vjerovatno ce osvaldo poceti. Bice interesantno vidjeti kako ce se stvari odvijati, takodjer sam misljenja da ce vezni red odluciti tekmu ko tu uspostavi dominaciju dobija. Odbrana se koliko toliko uigrala iako je roma igrala protiv tako receno slabijih ekipa zadnjih par tekmi, opet se osjetila ta uigranos.
Neko spomenu lacio, kao konkurenta, prica se da bi oni mogli dosta igraca protati sad u januaru pa sam misljenja da oni ne mogu konkurisati za tu trecu poziciju.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
Evil Genius II
pravo da ti kazem, fiorentinu sam ove sezone samo jednom gledao i to prvo kolo protiv udinesea gdje su se tek uigravali i bili daleko od ove forme u kojoj su sad tako da sam svoju prognozu dao cisto na osnovu nase tendencije ka pravljenju zesceg sranja. gol cemo primiti 100% jer nema sanse da nasa odbrana zaustavi njihov raspolozeni napad, eh sad . . . pitanje je koliko ce nas napad biti fokusiran jer mislim da si ne mozemo priustiti onu standardnu predstavu sa 8 promasenih zicera i komplikovanja jednostavnih situacija. u svakom slucaju, bice to odlicna utakmica za neutralne i jos jedno kidanje zivaca za nas fanove rome.
lazio je tri boda ispred rome + u direktnom duelu su nas dobili tako da bi ih se trebalo shvatiti itekako ozbiljno. nesto cisto sumnjam da ce prodavati prvotimce (mozda jedan igrac ode tj onaj koga lotito bude smatrao zamjenjivim) sad kad imaju realnu priliku za to trece mjesto i sav novac koji ono nosi.
sent from my soni herison tetrapak
lazio je tri boda ispred rome + u direktnom duelu su nas dobili tako da bi ih se trebalo shvatiti itekako ozbiljno. nesto cisto sumnjam da ce prodavati prvotimce (mozda jedan igrac ode tj onaj koga lotito bude smatrao zamjenjivim) sad kad imaju realnu priliku za to trece mjesto i sav novac koji ono nosi.
sent from my soni herison tetrapak
Ma ima i te logike jest da romu prati taj peh da kad treba do igraju dobro podbace ali doci ce kraj i tome. Ja ne mogu da se odmaknem od utiska da je romina odbrana postala sigurnija. Ja stvarno vjerujem u pobjedu pa sad vidjet cemo.
A sto se tice plavljeg rima, jest da djeluju dobro ali u zadnji par utakmica mi djeluju konfuzno, tako da se nadam da bi mogli kako sezona odmice uci u krizu. Ma pustit ce lacio tri igraca garant njima je lova bitnija, a zadovoljit ce se i sa EL, to je romi sansa da uhvati LP. Mada smo nekako svi prekrizili milan u pricama za tu trecu poziciju. Opasni su oni tako da se ja vise njih pribojavam u toj borbi nego lacija.
Pih moram i ja nabaviti taj tetrapak.hahaaha
A sto se tice plavljeg rima, jest da djeluju dobro ali u zadnji par utakmica mi djeluju konfuzno, tako da se nadam da bi mogli kako sezona odmice uci u krizu. Ma pustit ce lacio tri igraca garant njima je lova bitnija, a zadovoljit ce se i sa EL, to je romi sansa da uhvati LP. Mada smo nekako svi prekrizili milan u pricama za tu trecu poziciju. Opasni su oni tako da se ja vise njih pribojavam u toj borbi nego lacija.
Pih moram i ja nabaviti taj tetrapak.hahaaha
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Viole ako budu bez Stevana nešto se onda puno ne sekiram, ona odbrana koja je igrala protiv sampdorije mi ne djeluje tako strašno pa bi bez problema trebali 2-3 zabiti. e sad je pitanje hoce li igrat pjanke jer je kao opet lakše povrijedjen (nisam vidio mladjeg igraca da je konstantno povrijedjen)
, hocel Osvaldo poceti iako ne bi trebao, šta je sa de rossijem i slicno
nema potpisa
Ma Pjanić je ozbiljan konkurent Robbenu po broju povreda. 
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bič pliiiz Pato im svima tata 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pjanić,Osvaldo,Lamela,Stekelenburg,svi su upitni za meč u subotu.Nema veze imam osjećaj da ćemo ih rasut ko lego kockice.
embrace the chaos
Pjanic je treniro i sve je OK,nije imao bolove...osvaldo je naspustio trening prije,vijerovatno neki laksi bol,nista ozbiljno...
Danas je zeman na treningu igrao sa sredinom...tachdjkfjdk(grak:))-bredly-florenzi...ako izvede ovaj trojac na sredini ne pise nam se dobro...
Zeman taman smo vezali neki dobar reezultat,nemoj opet neke svoje ludorije da izvodis...stavi sredinu pjanic-DDR-bredly...napad-totti-destro-lamela(ako je spreman,ako ne onda osvalda)...i da objasne kako se igra fudbal
)....!!!
[youtube][/youtube]
ROMA>AMOR
Danas je zeman na treningu igrao sa sredinom...tachdjkfjdk(grak:))-bredly-florenzi...ako izvede ovaj trojac na sredini ne pise nam se dobro...
Zeman taman smo vezali neki dobar reezultat,nemoj opet neke svoje ludorije da izvodis...stavi sredinu pjanic-DDR-bredly...napad-totti-destro-lamela(ako je spreman,ako ne onda osvalda)...i da objasne kako se igra fudbal
[youtube][/youtube]
ROMA>AMOR
-
Evil Genius II
na grka se haman ozbiljno racuna u buducnosti pa zeman hoce 'na silu' da napravi igraca od njega. nadam se da ce uspjeti jer je njegovo forsiranje dovelo do nezadovoljstva najboljeg nam igraca ciji se eventualni odlazak po ko zna koji put vrti po talijanskim medijima http://www.football-italia.net/28122/ma ... e-de-rossi" onclick="window.open(this.href);return false; sto se tice ostale dvojice (bradley i florenzi) to je sasvim logican izbor igraca koji ce definitivno nadrcati fiorentinin vezni red a totti (i pjanic ako bude igrao) definitivno moze nadomjestiti taj nedostatak kreativnosti koji ova dvojica posjeduju. destro ce vjerovatno opet poceti od prve minute, i zasluzio je ako cemo realno. lamelu ne bi ubacivao jer mali lagano postaje najbitnija karika ekipe i bice nam od velike vaznosti u toj borbi za Lp tako da bi bilo steta da obnovi tu povredu. golmana i odbranu ne bih previse komentarisao jer cemo gol svakako primiti . . . ili ja i jos jedan forumas ili castan i marquinhos kao stoperi - svejedno je