Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

reds
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la reds » 06 dec 2012, 12:17

braco je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Zabije iz penala.
Nastasic je dobar stoper, ali nedovoljno dobar za ekipu koju City pokusava napraviti.
Mozda ce za par godina biti, ali trenutno nije.
Pa mogao je dovesti skoro bilo kojeg stopera na svijetu i on odabere Nastasica :lol:
Vjerovatno su se čuvali finansijskog fair playa,jer npr. da se htjeli dovesti boljeg štopera morali su puno više iskeširati. Vidio si i sam da su dosta manje trošili nego prethodnih sezona,ja mislim da su najviše dali oko 20 mil. eura za Garciu i to je to. Ja mislim da mu je i šeik postavio neku granicu trošenja para.
Potrošili su manje nego prethodnih godina iz jednog razloga, nije im bilo potrebno da dovede toliko igrača jer su već formirali kostur ekipe. Napravili jaku ekipu, i nije bilo mjesta da se opet troši 100+ miliona na pojačanja.

A teško i da su mogli nekog boljeg dovesti. Pokušavali su da dovedu Aggera, ali Liverpool je odbio njihovu ponudu. Sumnjam da bi im ijedna top ekipa prodala svoje igrače/stopere za ma koju cifru.
FK Pjetlovi

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 dec 2012, 21:54

Monolog je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Lik je BAS bolesnik. Ovdje pored Administratora i Moderatora treba zaposliti i psihijatra. Ozbiljno mislim.
Već sam nakon 10. posta posumnjao u njega. :mrgreen: Što vam je 'voliko trebalo? :mrgreen: Prijavite ga ranije, uštedite živce i sebi i meni. :P
Ma i ja sam, cak sam kasnije (kad sam vidio da se ne sali) pitao da mozda slucajno nije ista osoba. :mrgreen: A on mi pustio neku pjesmu ALKOHOL hahaha (stranica 414). :lol: :lol:
Nemam nista protiv njega ali registrovati toliko nickova i biti toliko uporan..... :shock:
Covjek diskutuje sam sa sobom, citira samog sebe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najgore od svega toga je sto sve to radi zbog Mancinija! :o :shock: :? :roll:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 dec 2012, 22:04

:lol: :lol:
Da ne povjeruješ.Hajd dobro imati 2 accounta,ali pričati sam sa sobom. :lol:

Što se tiče derbija,i jedni i drugi imaju problema sa povredama,mada vjerovatno je United više oslabljen,ali nadam se dobroj i fer utakmici sa dosta golova.Dosta ih najavljuje da će biti 1:0,0:0 ili tako nešto,a ja se nadam da neće ipak tako biti.
Možda i bude nastavak ovoga :
slika

:D

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2012, 17:24

Napokon dobre vijesti.Silva i Clichy spremni za derbi.S obzirom na veliki problem na lijevom beku koji je bio ocit u zadnje dvije tekme jer Zaba i Nasty nisu mogli kvalitetno odigrat na toj poziciji.Nekako ocekujem da bi Yaya trebao napokon odigrat jedan dobar mec a nema bolje prilike do derbija.Sto se tice Uniteda treba se najvise paziti RVP i Shreka te se nadati da ce Ferguson vjerovati Giggsu i ubaciti ga od prve minute u igru.A mislim da je i Ferdinand velika sansa za City jer je ove sezone dosta losiji citaj sporiji.Ali vidit cemo derbi je to i sve je moguce.Evo i nekih najvaznijih i najljepsih golova u derbiju:
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... ter-United
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 dec 2012, 18:42

Još dobrih vijesti za vas Tevezito ;)

Neće biti Vidića, Andersona, Cleverleya, Kagawe, Valencie i Nania, tako da neće biti čudno ako Giggs bude igrao ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 dec 2012, 15:04

[youtube][/youtube]

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2012, 15:05

Ne znam koji qrac ovi sa duplog sporta rade najavu tekme kada je u nedjelju ? :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 dec 2012, 17:34

zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji qrac ovi sa duplog sporta rade najavu tekme kada je u nedjelju ? :?
Dan vamo tamo,zar je bitno.
Sutra tekma,ja sam u dobrom raspolozenju,ocekujem dobru igru sa nase strane i otkrivanje svega truloga u Crvenom Manchesteru,od obrane pa do veznog reda.Dosta je vise zablude.Ovako bi ja poceo :
____________HART_______________
Maicon____Komp.____Nast____Kolarov
_________Yaya______Garcia_______
Silva_____________________Nasri
____________Aguero___________
____________Dzeko____________

Kolarov će ih pojest,a uvijek u paketu sa Kolarovim bi trebao doci i Dzeko,stoga,ova mi je postava najrealnija i jednostavno najbolja sto City moze ponuditi u ovom trenutku.Jedino eto Barry,on ili Javi,ali po meni je Spanjolac bolji,bolje ce se snaci u takvom derbiju.I jednostavno,ova veza bi trebala dominirati terenom i dominirati Unitedovom vezom.Rezultat 2-1 za nas. :mrgreen:
Keep walking.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 dec 2012, 17:49

Treba sutra ocekivati gazenje i ponizavanje ohrdinine prcije zvane Lopovija united al' u slucaju ako Dzeko ne bude igrao jer bez njega igra je puno ljepsa i dominantnija.... A ako bude on igrao treba ocekivati peljanje do besvjesti jer on je u stanju ne uraditi nista na terenu.... Treba obavezno igrati Why always me jer je najbolji napadac u ekipi a i Lopovija mu je musterija a pored njega Aguero....
Valjda ce ubjedljivo najbolji trener u Engleskoj postaviti ovako igru kako ja ocekujem.... Ipak je on klasa za razliku od starohana......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 dec 2012, 17:58

Hypnose je napisao/la:Treba sutra ocekivati gazenje i ponizavanje ohrdinine prcije zvane Lopovija united al' u slucaju ako Dzeko ne bude igrao jer bez njega igra je puno ljepsa i dominantnija.... A ako bude on igrao treba ocekivati peljanje do besvjesti jer on je u stanju ne uraditi nista na terenu.... Treba obavezno igrati Why always me jer je najbolji napadac u ekipi a i Lopovija mu je musterija a pored njega Aguero....
Valjda ce ubjedljivo najbolji trener u Engleskoj postaviti ovako igru kako ja ocekujem.... Ipak je on klasa za razliku od starohana......
Da pogotovo je bila preljepa u onim utakmicama u kojima nisu znali sta je gol dok Dzeko ne ude.Ove sezone Kun i Tevez toliko su divnih akcija u stilu dodaj meni, ja cu tebi, vrati nazad, kruzi, dodaj sam sebi, mnogo golova tako dali. Balo naravno da je najbolji napadac, 1 gol smjestio ga je na vh liste. Dzeko u zivotu nije dao gola MU, doduse samo jeste kada je god igrao protiv njih

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2012, 18:01

Hypnose je napisao/la:Treba sutra ocekivati gazenje i ponizavanje ohrdinine prcije zvane Lopovija united al' u slucaju ako Dzeko ne bude igrao jer bez njega igra je puno ljepsa i dominantnija.... A ako bude on igrao treba ocekivati peljanje do besvjesti jer on je u stanju ne uraditi nista na terenu.... Treba obavezno igrati Why always me jer je najbolji napadac u ekipi a i Lopovija mu je musterija a pored njega Aguero....
Jednom si trajno banovan pa si se vratio sa jos 5-6 nickova. Nedavno si sam sa sobom diskutovao sa dva razlicita nicka i sad opet provociras sve redom?

PITAM SE STA TOLIKI BOLESNIK TREBA JOS DA URADI DA SE TRAJNO BANUJE SVAKI PUT KAD SE OPET POJAVI?
EVO, JA SE OVOG MOMENTA POVLACIM SA OVOG FORUMA I NECU VISE NI SLOVO OSTAVITI. OVO JE DISKUTOVANJE NA NIVOU DJECE DO CETVRTOG RAZREDA OSNOVNE SKOLE. MOZDA TO MORA TAKO, ALI BEZ MENE!

UZIVAJTE!
VOZDRA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 dec 2012, 18:06

@SamoZeljo Ma pusti ga nezna sta prica,trolla,provocira i treba ga staviti na ignore listu,nije nikome zanimljiv.Valjda ce se administracija pobrinuti za to.
Keep walking.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 08 dec 2012, 18:06

Jel vas strah sutra arapi? :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 dec 2012, 21:58

DevilS je napisao/la:Jel vas strah sutra arapi? :D
Vas treba da bude strah je*ote :lol: :mrgreen:
You'll never walk alone.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 dec 2012, 02:19

[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 09 dec 2012, 12:48

slika Tribine Etihada. ;) 8-)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 09 dec 2012, 12:52

I oni ko Chelski sa ovim zastavicama. :lol:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 09 dec 2012, 13:32

Evo i startnih 11:
Hart-Zabaleta-Clichy-Nasty-Kompany-Yaya-Barry-Nasri-Kun-Balotelli-Silva

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2012, 13:50

Nek` dobije bolji.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 dec 2012, 13:52

Rooney88 je napisao/la:Nek` dobije bolji.
pošteno !!! CITY
4-IN-A-ROW

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.